Wednesday 22 June 2011

Ένα μικρό haul και μια αναθέρμανση sxesis

Και το αγοράζειν συνεχίζεται...

Τις τελευταίες μέρες τα έχω δεί όλα. Μάλλον πάλι θα είναι ανάδρομος κανένας Ερμής και γενικά δεν έχω καθόλου ενέργεια για τίποτα -- πέρα του ότι όλα πάνε στραβά. Έτσι πάλι έβγαλα το άχτι μου στα σταντς της MAC και του YSL με ένα μικρό haul-ακι. Για άλλο πήγαινα στα πρώτα, αλλά επειδή αυτά που ήθελα είχανε ήδη εξαντληθεί, λέω ας δώ τί είναι διαθέσιμο, δηλαδή την νέα συλλογή Flighty.





Mac Extra Charged Flighty Collection (£13.50)


YSL Luscious Cherry 6 (£21)




Δείγματα







΄
Η υγρή σκιά είναι ενδιαφέρουσα σαν υφή και μόνο. Είναι κάτι σαν αφρός, σαν whipped cream, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Μόνο για αυτό είναι πρωτότυπη. Όμως λόγω υφής δεν είναι pigmented όσο πχ ένα paintpot, παρά λειτουργεί σαν μια έτσι ανάλαφρη πινελιά στο μακιγιάζ. Η κοπέλα πχ μου είπε ότι μπορώ να τη φορέσω μόνη της, αλλά καλύτερο είναι να την περνάω πάνω απο μια σκιά για περισσότερο βάθος και intensity. Απο μόνη της όπως θα δείτε, είναι αρκετά sheer κα μάλιστα βρίσκω καλύτερο να την ταμπονάρω για περισσότερο χρώμα παρά να την απλώνω. Το χρώμα αν και φαίνεται έντονο δεν είναι. Και πάλι μόνο ιδανική, αν έχετε μαυρίσει και θέλετε να φωτίσετε λίγο το πρόσωπό σας. Έχει επίσης μικρά μπλε glitters και ίσως για αυτό να τραβάει την προσοχή. Θα έλεγα ότι άμα την τρίψετε καλά, ειδικά τις μπρονζέ αποχρώσεις της σειράς, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και σαν βραδυνό χαιλάιτερ στο ντεκολτέ πχ. Γενικά οκ για καλοκαίρι, τότε που θέλεις κάτι που να ταιριάζει με την αφόρητη ζέστη, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Δεν έχει ιδιαίτερη διάρκεια. Είναι ένα indulgence θα έλεγα περισσότερο. (Γενικά πάντως σαν συλλογή όχι κάτι ιδιαίτερο, ενώ οι έντονες '''μάσκαρες'' χάλια - μακρυά απο Μακ μάσκαρα, δεν υπάρχουν χειρότερες, κατά τη γνώμη μου).

Το κραγιόν όμως ήτανε το κάτι άλλο. Έχω ήδη δυο Chanel Rouge Coco Shine (Rivage and Boy), αλλά αυτή η νέα σειρά του YSL είναι πιο όμορφη, πιο καλοκαιρινή, παρόλο που δεν έχει μεγαλη χρωματική παλέτα. Πήρα το 6 to luscious Cherry και έχει απίστευτη υφή, είναι σαν βούτυρο πραγματικά, απίστευτη γεύση, κάτι σαν παπαγια, μάνγκο, κάτι έτσι εξωτικό, αλλά και απίστευτο χρώμα, αν και η σειρά θεωρείται πιο ''απαλή''. Σε σύγκριση με τα της Σανέλ, πιο όμορφα, γιατί έχουν πιο δυνατές αποχρώσεις (με ένα δυο στρώσεις μόνο) και δίνουν πιο πολύ χρώμα. Της Σανέλ είναι περισσότερο γυαλιστερά, διακριτικά, ήσυχα, αυτά είναι πιο ζωηρά, ροζ vibrant και ναι μεν ενυδατικά, αλλά δεν μοιάζουν τόσο σαν shiny lipbalms. Επίσης, λατρεύω την συσκευασία, η οποία είναι ασημί, όχι χρυσή, ενώ το γεγονός οτι είναι βαριά δίνει την εντύπωση του πραγματικά λουξ κραγιόν. Με αυτό έχω ξετρελαθεί - η αγορά του καλοκαιριού για μένα.

Τέλος μια παλιά αγάπη κρυμμένη στο συρτάρι η οποία θα γίνει το καλοκαιρινό μου αιλάινερ

Η De Menthe

9 comments:

  1. Με γεια σου ολα! Για τις υγρες σκιές της collection Flighty της MAC δεν εχω ακουσει καθολου καλά λογια! Ολοι λενε οτι ειναι πολυ δυσκολες στην εφαρμογή και οτι κανουν crease οτι κι αν κανεις... Παντως το χρωματακι φαινεται πολύ ομορφο! Πρεπει να δω τη συλλογη του YSL. To κραγιον φαινεται τελειο!x

    ReplyDelete
  2. nai den einai tipota idiaitero. to egrapsa kiolas ena indulgence gia na peis oti to exeis. mono to texture einai endiaferon san krema pou moiazei alla dne tin proteino.

    ReplyDelete
  3. Δοκίμασα κι εγώ αυτή τη νέα σειρά του YSL και ειναι πραγματικά το κάτι άλλο! Φανταστικά χρώματα και υφή!

    ReplyDelete
  4. Nice Haul.Ta ugra eyeshadows tou mac einai ligo fail ths etairias,alla mporei na aresei se merikous.

    ReplyDelete
  5. ωραίες αγορές έκανεςς!!! =)
    ok με έπεισες!:P YSL Luscious Cherry next week will be mine as well as long as I'll find it @ Sephora... =)))) μια από τις υγρές αυτές σκιές την είδα να τη χρησιμοποιούν σε MAC technique (είδος σεμιναρίου για προώθηση νέων συλλογών της MAC)κ την έβαλαν πάνω από το τελειωμένο μάτι για γυαλάδα - "υγρό" τελείωμα anyway.... =) ω ναι η De Menthe θα δείχνει τέλει κ ως λαϊνερ!;)

    ReplyDelete
  6. To kragion fainetai apla yperoxo!!
    Den kserw pote tha apokthsw ena YSL kragion,alla sigoura tha apokthsw!
    Kisses

    ReplyDelete
  7. πώς μας παρασύρουν έτσι αυτά τα μακ κάθε τρεις και λίγο με νέες κολεξιον...

    ReplyDelete
  8. Den aksizei afti I sillogi omos.I was depressed gia afto to agorasa kai meno kiolas dipla sti mac gia afto :) to kragion apla iperoxo artemi prepei na ependiseis se kapoia stigmi I vale bf na sto agorasei u r worth it :)

    ReplyDelete
  9. Ωραίο χρωματάκι η σκιά, κρίμα να μη φαίνεται! Παλιά δεν είχε η Loreal κάτι σκιές mousse? Αυτές θυμάμαι ήταν οκ, φαινόταν το χρώμα. Ευτυχώς το κραγιόν είναι σούπερ, μεγειές!!

    ReplyDelete