Friday 10 June 2011

Σταμάτα να τρώς τα νύχια σου

H Sophy Robson είναι μια μανικιουρίστ extraordinaire με ένα υπέροχο μπλογκ, γεμάτο φοβερά σχέδια, εμπνευσμένα απο τη hello kitty, to hip hop, τη Σανέλ...τί να πρωτοπώ....Δεν υπάρχει ντεφιλέ που να μην έχει συμμετάσχει...Έχει κάνει και πολλά εντιτόριαλς στη Vogue, έχει συνεργαστεί και με τη Chanel σε φωτογραφίσεις (για αυτό έχει και νέα για τα χρώματα του χειμώνα ). Πραγματικά λατρεύω το fun, street, glossy and sexy στυλ της. Εδώ παραθέτω μερικά σχέδια τα οποία βρίσκω τελείως εμπνευσμένα και ιδανικά για καλοκαίρι και τα οποία επίσης κάνουν το εξής πονηρό - τραβούν την προσοχή μακρυά απο το πρόσωπο, τις ημέρες εκείνες που είστε άβαφτες λόγω ζέστης.

Τα περίφημα Eek nails τα οποία έκανε στο ντεφιλέ του Giles (σε ένα άλλο σύμπαν, έτσι θα πήγαινα στη δουλειά) *όλα τα images απο το site της Sophy Robson



ή έτσι (υπαινιγμός στο αφεντικό για αύξηση -- αντί για δολάριο, βάζετε το νόμισμα της επιλογής σας)



ή έτσι




Βέβαια με αυτά και με αυτά δεν μπορώ να μην συμπεριλάβω στη λίστα κάποια ιδιαίτερα προιόντα που θα βγάλουν και άλλο την μανικιουρίστα που κρύβεται μέσα σας. Εγώ όταν τα πρωτοείδα, γέλασα, και σκέφτηκα τί άλλο θα κάνει το μάρκετινγκ, αλλά πλάκα πλάκα είναι χρήσιμα.

Απο το NailsbyMail


Sun-e by Essie Ένα αντηλιακό για τα νύχια σας!!

Trillionails by Essie ''Ενυδατική'' νυχιών με αντιοξειδωτικά στοιχεία

Shine-e by Essie - για ένα φρεσκάρισμα

και το κορυφαίο
Man-e-cure ένα άχρωμο, ματ βερνίκι για άνδρες (ενώ μου αρέσουν να είναι περιποιημένοι, δεν θέλω να ακούω τί μπορεί να χρησιμοποιούνε ή να λένε τί μπωτέ κάνουνε. χαλάει η μαγεία)

13 comments:

  1. ontws tis meres pou exei zesti einai pikra na prepei na vafteis! opote m ena wraio nixaki swzeis tin katastasi!
    oso gia t antrika xeria, k emena m aresoun na einai peripoiimena alla oxi na kanoun k manicure! lol

    ReplyDelete
  2. σε ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια !!!!!!
    ακομα γελω με τη jackie o ΛΟΙΠΟΝ ! ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΠΤ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟ πηρα το εβαλα στο κεφαλι και το εδεσα κλατς και εκατσε ! τλκ οσο λιγοτερο παιδευεσαι για κατι τοσο χειροτερα το κανεις !
    να σου πω οτι επιχειρησα να παραμεινω με το φουλαρι στο κεφαλι αλλα δεν τα καταφερα μετα απο κανα τεταρτακι ζεσταινομουν πολυ και με κουρασε ! ισως στη θαλασσα βολευει καλυτερα για την πολη ...δεν νομιζω...

    ReplyDelete
  3. Latreyw kathe post sou..
    Giati exeis ta panta mesa,inspiration,plhrofories k poly humor!
    Yperoxa ta sxediakia an apo nyxia einai asxeth!
    xxx

    ReplyDelete
  4. Ωωωωω! Ορίστε, να γιατί χρειαζόμαστε πολλά και διαφορετικά μανό! Δεν είχα ξαναδεί αυτά τα Eek nails, τι χαριτωμένα!!!

    xx

    ReplyDelete
  5. όταν βλέπω πάνω σε νύχια χρώματα ,στρασάκια,σχέδια με πιάνει πανικός!Δεν μου αρέσουν καθόλου,τα θεωρώ μπανάλ,ας μου τα έχει βάψει και ο Θεός ο ίδιος!πάντα μα πάντα τσακώνομαι με την μανικιουρίστ που θέλει να μου κάνει σχέδια!και πάντα μα πάντα της απαντώ:για ποιά με πέρασες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. ta mayra me roz k prasino einai teleia alla ayto to sxhma?mpliax!
    oso gia to forema to eixa danisei sthn lindsay k ayth phge k ekane dhmosia emfanish prin apo mena h kakourga!!!apo tote dn janamilhsame...
    trexte pantws koritsia edw ...www.lightinthebox.com
    exei fobera pragmata!
    ;)

    ReplyDelete
  7. xmmm... ti xaritomenies einai autes!!! =)
    mou aresoun ayta me to proswpaki alla thelw k ena me Euro sign gia to hint pou legame!:PPP

    ReplyDelete
  8. Τη Sophy Robson την ακολουθώ στο twitter και βλέπω τα απίστευτα σχέδιά της! Εντάξει, όχι ότι μπορείς να τα έχεις στα νύχια σου καθημερινά αλλά από καλλιτεχνικής πλευράς είναι τέλεια!!

    ReplyDelete
  9. Antihliako gia nyxia e???? Ti allo tha akousoume....

    ReplyDelete
  10. Glayki sumfwnwww, den mporw ta strass kai ta bulky pragmataaa...
    egw trww ta nuxia mou omwwws, otan exw nuxia ta vafw alla se pal apoxrwseis oxi trela xrwmata ! twra kanw prospatheies alla me tis panellineies tha ta xasw pali ta nuxakia mou :p

    ReplyDelete
  11. oxi anastasia kouragio! kai kali epitixia se ola! kai stis eksetaseis kai sta apotelesmata

    ReplyDelete
  12. πολύ μου αρέσουν τα post σου....λατρεύω τους πειραματισμούς και σε μακιγιάζ και σε νύχια...οπότε ξετρελάθηκα με τα σχεδιάκα και το funny stuff του θέματος!

    ReplyDelete