Thursday 30 January 2014

Σήμερα φοράω

κόκκινα οπότε στο πρόσωπο κυριαρχούν φυσικές νιουντ ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις



shiseido RD103 blush layered with Radiant Professional blush in Pale Orange (αγαπώ τα ράντιαντ ρουζ)
σκιές Madina Milano starlit night e/s in 001 planet dust (ωραίο νιουντ χρώμα με πολύ λίγη λάμψη = καλή βγήκε)
MAC patina, YSL mascara in a plummy brown χρώμα
στα χείλη το dior addict shine in charmante (απαλό, γυαλιστερό, αλλά το ροζάκι δεν φαίνεται και πολύ) και Clinique vitamin c lip smoothie in pink me up (ωραίο για πρωινά)

6 comments:

  1. Πολύυυυυυ όμορφο,απαλό μακιγιάζ!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. πάντα! αλλιώς με τα άλλα τα βαριά κάνω λάθη

      Delete
  2. Συγχαρητήρια για τις επιλογές σας!
    Εγώ πάλι φοράω υπολείμματα MAC deep truth γιατί δε ξεβάφτηκα σωστά από το χθεσινό ξενύχτι και το προσωπείο της πρόθυμης υπαλλήλου (που το μόνο που θέλει είναι το κρεβατάκι της καλέ μου). Τις καλησπέρες μου :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. πολύ ροκ η ντιπ τρουθ ε?

      δεν έχουμε πει ότι πριν πάμε για ύπνο κάνουμε καλό ντεμακιγιάζ? για τιμωρία θα σε βάλω να φορέσεις την φάνκι φουξια της αζαντέ http://www.azade.com/en/single-eyeshadows/425-funky-fuchsia-5205103051637.html (μόλις είδα ότι έχουν και ε σοπ. αυτά είναι. σεβεντίν ακούς?)

      Delete
    2. Oh my, oh my! Φούξια, το μισώ αυτό το χρώμα στα όλα του. Και τη γκαντεμιά μου μέσα, το έχω και σε κραγιόν και σε stick. Ποιος καταραμένος πιστεύει ότι σε μελαχρινές τύπου Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους ταιριάζουν τέτοια χρώματα, να μου τον δείξετε να τον σκίσω. Εκτός και αν μιλάμε για bollywood, εκεί πάω πάσο.

      Το deep truth το λατρεύω γιατί είμαι και πολύ ροκ τύπος λέμε. Και επειδή μιλάω με αποδείξεις, είμαι μπλεγμένη και σε αυτό Χα!

      Delete
    3. mazeltof. po to make up telika o kathreptis tis psixis mas. lol
      Άλλο να στρίβεις την κασέτα σου με το μολύβι και άλλο να καθαρίζεις με πανάκι ένα cd. oraio afto. thnx gia to link :) endiaferon

      Delete