Thursday 31 May 2012

Λοιπόν πριν απο μια βδομάδα συνέβη κάτι ''ανεκτίμητο''. Ήμουνα στο λεωφορείο προς South Kensington και έτσι όπως χάζευα απο το παράθυρο, είδα μια κοπέλα, μελαχρινή και απλά αλλά σικ ντυμένη, να κρατάει εκείνη την διάσημη πλαστική σακούλα απο τα Hondos Center. Ξέρετε εκείνη τη ροζ-μπορντώ που βάζουνε τα φάρμακά τους οι συνταξιούχοι. Απίστευτο, έτσι? Πραγματικά η τσάντα αυτή ταξιδεύει και εκτός συνόρων. Αυτό που θέλω να πώ είναι πώς δεν έχω έμπνευση, οπότε θα περιοριστώ στο άχαρο πλην χρήσιμο ποστ ''Τί μου τέλειωσε το μήνα που πέρασε''. La Claree Radiance Elixir - μια bio μάρκα απο την εταιρεία της L'Occitane. Είναι ένα ξηρό λαδάκι, το οποίο χρησιμοποιείται πριν απο την ενυδατική. Αρκετά καλό για ενυδάτωση, ειδικά το χειμώνα. Θρέφει πραγματικά την επιδερμίδα. Δεν θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα βαρύ (πχ αν έχει κάποιος ξηρή επιδερμίδα) αλλά σίγουρα για μεικτή το καλοκαίρι ίσως να είναι. Οπότε καλό το τάιμινγκ (που τελείωσε λίγο πριν το καλοκαίρι).
Rituals Sakura Body Scrub - καλή τιμή και κρατάει αρκετά. Μοιάζει σαν ζάχαρη, οπότε πολύ καλό για τρίψιμο στις δύσκολες περιοχές (γλουτοί) και έχει λάδι μέσα οπότε αφήνει την επιδερμίδα μετά το μπάνιο ΠΟΛΥ καλά ενυδατωμένη, σαν μεταξένια. Έχει ένα δυνατό άρωμα όμως (σαν κεράσι) το οποίο ναι μεν αρωματίζει πολύ ωραία το μπάνιο, άλλες φορές όμως δεν το αντέχω -μου φαίνεται αρκετά βαρύ. Benostan facial gel για λιπαρά δέρματα - Ένα πολύ καλό καθαριστικό για μεικτό δέρμα με καλέντουλα, θυμάρι, λεβάντα και φασκόμηλο (μυρίζει πραγματικά ελληνική φύση). Χωρίς όλα αυτά τα ''κακἀ'''(χρώμα, σιλικόνες, παραφινέλαιο κτλ κτλ, καταπραύνει την επιδερμίδα και αφήνει μια ωραία άισθηση δροσιάς και φρεσκάδας. Συν ότι καθαρίζει και καλά, ενώ στοιχίζει γύρω στα 12 ευρώ. φωτό απο το σάιτ, δυστυχώς το πέταξα ήδη.
Lancome Genifique 50 SPF
Μια φανταστική ενυδατική με την γνωστή τεχνολογία και υπογραφή της Lancome, με αντιγηραντικές ιδιότητες και εκπληκτική προστασία απο τον ήλιο. Στα αφορολόγητα την είχα πάρει πέρυσι περίπου 20 λίρες, μια τιμή αρκετά καλή για την ποιότητά της. Δεν κάηκα καθόλου και επίσης παρόλο που έχει μεγάλο δείκτη, δεν ήταν βαριά. Ευχαρίστως θα την έπαιρνα ξανά. κρέμα χεριών Barielle, Dior Capture Totale Eyes One Essential Boosting serum, Clinique All About Eyes De-puffing Massage Serum, Taaj Micellar Water.
Οι θεραπείες της Barielle είναι γνωστές για την περιποίηση χεριών, νυχιών. Η κρέμα αυτή ναι μεν μαλακώνει και ενυδατώνει τα χέρια αλλά είναι αρκετά λιπαρή και βαριά τύπου μετά γλυστράνε τα πάντα και είναι αρκετά πιθανό να σας πέσει κανά ποτήρι. Τον ορό για τα μάτια του Ντιορ (χρησιμοποἰησα δείγμα μόνο)τον απλώνετε κάτω απο την ενυδατική ματιών και είναι ένα ελαφρύ τζελ το οποίο κάνει detox στην ευαίσθητη περιοχή και προωθεί όπως λέει την κυτταρική λειτουργία (=λιγότερες ρυτίδες). Δυστυχώς είναι πανάκριβο, αλλά πραγματικά είναι ένα ωραίο προιόν που ξεκουράζει και λιαίνει την περιοχή ειδικά άμα είστε στα αρχικά στάδια του crow's feet. Ο ορός της Clinique ενδείκνυται για πρησμένα μάτια. Η μπιλίτσα ναι μεν κάνει μασάζ και προσωρινά ξεκουράζει, αλλά δεν νομίζω ότι ξεπρήζει την περιοχή. Το micellar water της bio σειράς Taaj το δοκίμασα με την συνδρομή μου στο Joliebox. Έχει μια ωραία αλλά ανάλαφρη μυρωδιά, η οποία δίνει μια αίσθηση ξεκούρασης και αφαιρεί το μεικ απ αρκετά καλά. Θα το έπαιρνα ξανά, εκτός και αν έβρισκα τίποτα σουπερ ντούπερ προσφορά για κάτι φθηνότερο στα φαρμακεία. Mario Badescu Vit. C and Hyarulonic acid serum+ Melvita Argan oil.
Τον ορό με υαλουρονικό του Badescu τελικά δεν θα τον έπαιρνα ξανά. Απορροφάται εύκολα και γρήγορα, δεν αφήνει λαδίλα και δεν είναι βαρύ, ενώ τα πλεονεκτήματα του υαλουρονικού είναι πλέον γνωστά για αφυδατωμένες επιδερμίδες. Αλλά κάτι δεν μου πάει - δηλαδή δεν μου έδωσε την σιγουριά ότι έκανε δουλειά. Ψάχνω πλέον για κάτι άλλο σε υαλουρονικό. Το ξηρό λάδι αργκάν της Melvita, μιας σειράς bio είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ. Κάνει μια υπεραπαλή επιδερμίδα, δεν λαδώνει, δεν προκαλέι ευαισθησίες. Απλά φανταστικό και υπέροχη ενυδάτωση για το καλοκαίρι. Πολύ καλό και για τα μαλλιά και για τα πετσάκια στα νύχια. Μαλακτική μαλλιών για όλους τους τύπους ΒΑΝΙΛΙΑ ΓΑΛΑ Bodyfarm, Apivita 3 in 1 Cleansing Milk for Face and Eyes.
Τα σαμπουάν και τα μαλακτικά μαλλιών της Bodyfarm εμένα μου αρέσουν πολύ. Δεν έχουν όλα αυτά τα ύποπτα που συνήθως έχουν τα σαμπουάν του εμπορίου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν καλή δουλειά. Έχω λιπαρά άτονα μαλλιά και η μαλακτική αυτή τους έδωσε όγκο. Την παίρνω πάντα όταν είμαι Αθήνα και παίρνω και στόκ για εδώ. Το γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ της Apivita είναι λέει για κανονικό προς ξηρό πρόσωπο αλλά παρόλο που έχω μεικτό λιπαρό το καλοκαίρι, εμένα μου άρεσε πολύ. Καθαρίζει καλά και δεν είναι καθόλου βαρύ ή λιπαρό. Ευχαρίστως θα το έπαιρνα ξανά και μπαίνει στα αγαπημένα.

5 comments:

  1. Το Cleansing cream thing της Apivita το αγάπω κι εγώ πολύ! Πολύ ανάλαφρο, μυρίζει όμορφα & είναι αποτελεσματικό. Επίσης μου αρέσει πολύ η συσκευασία του :) Όμορφη και εύχρηστη.

    Μ.

    ReplyDelete
  2. Μια ερώτηση γιατί έχω και εγώ λιπαρά και άτονα μαλλιά και τα θέλω και μακριά τρομάρα μου..Που βρίσκεις τα προϊοντα της Bodyfarm?Και γενικά έχεις βρει κανά καλό σαμπουάν για να μη λαδώνουν από την επόμενη του λουσίματος;Είχα ακούσει για το jumping jupiter της lush αλλά σε εμένα δεν δούλεψε και τόσο καλά... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodyfarm ston Hondos Center. gia lipara einai to ginger nomizo exeo 5 evro i ligotero kati tetoio. episis gia atona ena tou korre me rice proteins kai linden for fine hair itan poli kalo. kai telos tis biras to orzene dinei poli ogko. tora to kalokairi pou kanei zesti einai diskolo na min louzomai kathe mera, alla episis sinisto dry shampoo, episis sto hondo gia endiamesa freskarismata (kanei na mallia na min fainontai ladomena kai na diatirountai periossotero). aplos psekazeis apo makria to malli kai xtenizesai, i psekazeis ti vourtsa kai xtenizesai...einai san talk...

      Delete
    2. Thanks!!Τα dry sampoos δεν μου πολυάρεσαν...'Η μάλλον δεν έβαλα αρκετή ποσότητα.. :P
      Όλα τα άλλα θα τα δοκιμάσω!!

      Delete
  3. Everyone who is into style depends on a great stylist to look good
    and help with hair issues and problems. As natural
    products don't have any side-effects, you can rest assured for healthy hair. Generally, these products are more expensive than their watered-down counterparts, but you can find a few affordable pure silicone hair products (see below).

    ReplyDelete