Wednesday 9 May 2012

Νέα

1. Mario Badescu alert: Η φίλη Evi, είχε αφήσει μια πολύ καλή πληροφορία σε προηγούμενο ποστ. Την μεταφέρω αυτούσια ""βρηκα τυχαια ελληνικο eshop που πουλαει badescu (κ essence για οσες δεν τα βρισκουν στο hondos της γειτονιας τους). την silver powder την εχει 20ε. μεταφορικά ειναι καπου στα 3-4 ευρω.'' Πού? Στο http://e-aroma.gr. Δείτε το. 2. Antiaging alert και πατριδολαγνεία φάση 2η: Όσες ψάχνετε για σέρουμ: Μια άλλη φίλη πρότεινε την εξής μάρκα με το σικάτο όνομα, Juliet Armand. Μην σας ξεγελά όμως το χαριτωμένο ''Ζιλιέτ''. Η μάρκα έχει την έδρα της στη Νέα Φιλαδέλφεια (όπως λέμε μια ""Ιταλίδα απο την Κυψέλη''). Η ίδια με ενημέρωσε πώς έχει δοκιμάσει κάποια προιόντα (και έμεινε ευχαριστημένη), καθώς και ότι έχουν και e-shop. . Προσωπικά έχω ψηθεί, ειδικά με αυτό το σέρουμ με υαλουρονικό, αλλά μόνο όταν γυρίσω Ελλάδα, γιατί δυστυχώς ρώτησα για μεταφορικά στο Λονδίνο και μου είπανε για μισό κιλό, 20 ευρώ μεταφορικά (συγκοπή). Πάντως τα μεταφορικά εντός Αττικής είναι δωρεάν, ενώ υπάρχουν μαγαζιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
3. Για τις φαν των organic. Είχα πάρει ένα αφρόλουτρο Neal's Yard Arnica and Seaweed και καλά επειδή είναι λέει κατευναστικό. Το είχα για τουλάχιστον δυο χρόνια καθότι δεν ξέρω αλλά δεν μου αρέσει η μυρωδιά της μάρκας -είναι η βαριά, natural μυρωδιά λεβάντας που μου κάνει χίπικη. Μην με ρωτάτε γιατί το πήρα, μάλλον με πιέσανε. Τώρα που κατέβηκα Αθήνα, είπα να το χρησιμοποιήσω επιτέλους. Δεν ξέρω ίσως επειδή στην Ελλάδα είναι άλλη η ατμόσφαιρα, έχουμε άλλον αέρα, η μυρωδιά του αφρόλουτρου μοιάζει πιο φρέσκια, και έτσι άφηνε ένα ωραίο άρωμα κυπαρισσιού στο τέλος, μετριάζοντας την λεβάντα, κάτι τέτοιο. Το μόνο μείον είναι ότι η βαριά συσκευασία, αλλά οκ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μετά το μπλε μπουκάλι ως βάζο. Τέλος πάντων, αυτό που ήθελα να πώ είναι τα έχω δει και σε φαρμακεία στην Αθήνα, αλλά και στο http://www.organicbeauty.gr, μια ιστοσελίδα που έχει αρκετά προιόντα τους.
Αν έχετε κάτι άλλο που αξίζει να το πούμε, περιμένω σχόλια.

16 comments:

  1. εχω ψωνισει badescu απο το e-aroma. αν και η παραγγελια αργησε (μαλλον λόγω παραγγελιας απο αμερικη) η εξυπηρετηση ηταν αψογη. ειχα ενημερωση με email σχετικα με την καθυστερηση. οσο για τα badescu τωρα τα δοκιμαζω... οποτε ακομα δεν εχω γνωμη !!

    ReplyDelete
  2. υπαρχει (για ελλαδα βεβαια) και το pharmacyline.gr το οποιο πουλαει online και τα γνωστα καλλυντικά "φαρμακειου" και αυτο με αψογη εξυπηρετηση και καλες τιμες, τουλαχιστον σε οτι εχω ψαξει

    ReplyDelete
  3. επειδη ειχα σχολιασει στο προηγουμενο post οτι ειχα βρει κ το τηλεφωνο της εταιριας που εχει την κεντρικη διαθεση των badescu, σας το γραφω κ αυτο, αφου βλεπω σας ενδιαφερουν :), μπας κ βρειτε που αλλου πωλουνται στην Ελλαδα. η εταιρεια ειναι All about Eve, 210 5203614.

    εγω θελω πολυ να δοκιμασω κπ αλλα καινουργια ελληνικα προιοντα. τα that's better http://www.thatsbettercosmetics.com/products και ειδικα το cleanse oil.

    btw δεν ειχα ιδεα οτι τα julie armand ειναι ελληνικα. τι εχετε δοκιμασει κ συστηνετε?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you Evi, poli xrisimes oles oi plirofories sou.
      gia juliet des to sxolio tis marias pagonaki peri protaseon. ego akoma tipota, alla thelo poli. meta apo ola afta ta sxolia, enoeitai oti mallon ekei tha ependiso (sto ialouroniko).

      ta that's better: ta exo dei se periodika, alla den exo dokimasei tipota. keep me updated! min xatheis :)

      Delete
  4. Καλά ότι δεν παίζεσαι..το ξέρουμε!φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. exo kales files bloggers...mou metaferoun kales plirofories tis opoies ektimo poli. perimeno kai ti diki sou ebeiria (o,ti exeis deis kai sou arese ktl. eixes kanei gia darphin thimamai).

      Delete
  5. Λοιπόν, τα juliette armand είναι πάρα πολύ καλά, ιδιαίτερα ο ορός με το υαλουρονικό και μία θεραπεία με αυτό επίσης.
    Τα BADESCU υπάρχουν στο BEAUTYSTORE στην Θεσσαλονίκη ( πρώην ΒEAUTYWORKS ) και μαζί με τα REN που δεν παίζονται μπορείτε να τα προμηθευτείτε από εκεί καλώντας το 2310227170.

    ReplyDelete
    Replies
    1. den ta iksera ta juliet armand. mia fili pali apo thesaloniki mou ta proteine :) katoxirothike loipon.

      ren: exo dokimasei ti glycolactic mask kai ta katharistika tis, opos kai ena neo ladi gia to prosopo. den ksero akoma.... perimeno post sou, omos. exo dei pou ta exeis protinei. tha ithela na diavaso tis entiposeis sou me leptomereia.

      Delete
  6. Α δεν ήξερα ότι έχει και στο e.roma essence, θα ρίξω μια ματιά αν και συνήθως τα online έχουν πολύ λίγα πράγματα. Τα Juliette Armand έχουν κατάστημα εδώ Θεσσαλονίκη και πρόσφατα φίλες beauty bloggers μου κάναν δώρο την eyemask που δοκιμάζω τώρα (και διάφορα samples για τα οποία θα ενημερώσω μόλις τα δοκιμάσω).

    ReplyDelete
    Replies
    1. perimeno post sou! (tha ti do kai sto site ti maska)

      Delete
  7. That is a lovely post,ποσο χαιρομαι που θα μπορεσω να δοκιμασω αυτα τα Neal's Yard!Βεβαια αυτη η μυρωδια _βαρια φυσική_ ειναι το μονο που με απωθει απο τα κατα τα αλλα περιφημα βιολογικα καλλυντικα που κυκλοφορουν...
    http://www.beauty-is-within.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. kai mena i mirodia tous me apothei, alla gia kapoio logo stin athina, mou mirise allios...o,ti na nai to ksero. isos kalitera na ta deis sta farmakeia anti gia online. x

      Delete
  8. Τα Badescu τα πήρε το μάτι μου και στο Attica! Δηλαδή, το αφρόλουτρο είναι σε γυάλινη συσκευασία; Τζίζας!

    ReplyDelete
  9. den ta gnwriza ta proionta~ s euxaristw pantws gia tn epe3igisi! :D filakia

    xx
    fashionsugarbubbles.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Nanokeratin locks onto the hair, forming
    a fine, smooth coat of keratin. As natural products don't have any side-effects, you can rest assured for healthy hair. Both brands are popular in known hair salons and spas.

    My weblog :: hair products

    ReplyDelete