Tuesday 8 May 2012

"Εγέρθητι''

Λέιντιζ, πλιζ σταντ απ για την παρέλαση των ''αγαπημένων'' του Μαρτίου (απο 15 και δώθε) - Απριλίου και μέχρι τώρα Μαίου. Όλα μαζί - κρέμα χεριών Lavera (joliebox μαρτίου ή φεβρουαρίου δεν θυμάμαι), ρουζ Clinique aglow (101), Dior Addict Extreme in Riviera (639), OPI Santan-tonio.
Και αναλυτικά - Mac eyeshadow Patina, Chanel eyeshadow Beige Lame. ρο
Την Patina την ξέρουμε όλοι, εγώ την βάζω και στα φρύδια για ένα ''ανοιχτότερο'' ανοιξιάτικο χρωματάκι. Την Beige Lame, την λιμπίστικα απο εδώ, οπότε δεν κάνω ριβιού, γιατί το ποστ αυτό της 'Φρου Φρου' με υπερκαλύπτει. Την είχα δει στα σταντζ τα Χριστούγεννα, δεν μου γέμισε το μάτι, μετά είδα το ποστ της, μετανόησα και τέλος έπεσα τυχαία πάνω της στα αφορολόγητα στο Χίθροου. Είναι απλά υπέροχη (με ωραίο κατάλληλο για την άνοιξη multishimmer), και πάει με όλα. Άμα την πετύχετε πουθενά σε Ebay, πάρτε την. Ρουζ Clinique in Aglow (101)
Το έχω τουλάχιστον 7 χρόνια και το ξέθαψα πρόσφατα. Έχει λίγο χρυσό sheen και χαρίζει ένα ωραίο χρώμα υγείας. Επειδή είμαι ανοικτόχρωμη, το χρησιμοποιώ και σαν μια ελαφριά ''τερρακότα'' σε όλο το πρόσωπο. Πιστέψτε με μοιάζω λες και ζω σε χώρα που έχει ηλιοφάνεια. Dior Rouge Extreme in Riviera. Δεν είμαι πολύ φαν των Ντιορ, αλλά περνάω τις φάσεις μου όπως έχω πεί. Δεν μου αρέσουν και οι πολύ οι συσκευασίες τους, αλλά έχουνε βγάλει μια χαριτωμένη συλλογή με ασορτί κραγιόν μανώ και δεν μπόρεσα να αντισταθώ σε αυτό το ''comme il faut'' σετάρισμα. Έτσι πήρα το Riviera (και θα πάω και για το μανώ). Κάτω, το swatch (φρουτένιο, χωρίς σίμερ και λίγο sheer) και η σκιά της Chanel, Beige Lame, στα δεξιά.
Τέλος μια αγορά απο συνοικιακό μαγαζί με δερμάτινα στην Αθήνα, ένα μικρό νεσεράκι για την τσάντα, μιας και βαρέθηκα την πλαστικούρα των φρι νεσεσέρ-δώρων με τις αγορές Λανκόμ, Εστέ Λωντέρ και Κλινίκ.
Το χάιλαιτ της υπόθεσης είναι ότι το διάλεξα σε μαύρο και όχι σε κάποιο χαρούμενο χρώμα και γι αυτό για μένα είναι η υπέρβαση γιατί είμαι φαν των χρωμάτων. Το είδα όμως σαν μια προσπάθεια να ''χαμηλώσω'' τους τόνους και να ωριμάσω επιτέλους, οπότε χίρ γιου γκόου. (Πάντως για τους αμετανόητους φαν των χρωμάτων ωραία χαρούμενα νεσεσέρ απο δέρμα έχει και η Coccinelle).

5 comments:

  1. αχ αυτό το eye candy το χρειαζόμουν! έχω σταματήσει να ψωνίζω καλλυντικά...

    ReplyDelete
  2. ήταν εγέρθητΩ το πρόσταγμα... τρομάρα τους κ μου ήρθε να σπάσω το λαπιτοπι.. =/
    ενιχαου.. εγώ θα εξακολουθώ να προτιμώ τα χρωματιστά τσαντάκια αν κ αυτό πολύ όμορφο είναι! =Ρ
    Το Aglow πρέπει να είναι τέλειο ε; Η σκιά της Σανέλ έχει διάρκεια;;;
    Το Riviera φαίνεται υπέροχο αλλά με τα Sheer δεν τα πολυπάω καλά αν κ δεν έχω δοκιμάσει κάτι από τη σειρά αυτή της νιορ τώρα που το σκέφτομαι-"ας μείνει έτσι" φωνάζει το πορτοφόλι μου!!!
    φιλιά!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  3. Ωωω θα με κάνεις να πάρω το Riviera φέτος! Τι τέλειο χρώμα!!!

    ReplyDelete