Sunday 26 December 2010

Σκούρα τα πράγματα

Περιμένω να φύγει πώς και πώς ο παλιός ο χρόνος, μιας και ο Δεκέμβριος ήτανε λίγο περιπετειώδης. Τουτέστην, πρώτα βούλωσε ο νεροχύτης και είχαμε πλημμύρες, μετά χάλασε το πλυντήριο, πιο μετά ο σκώρος μου κατέστρεψε το αγαπημένο μου ζακετάκι (άλλη μάχη αυτή, την οποία έπρεπε να δώσω για πρώτη φορά). Όλα αυτά, εν μέσω καλεσμένων και τις αντοχές να τεστάρονται κάθε λεπτό.

Έτσι ό χρόνος μπορεί να κλείνει λίγο ''σκοτεινά'', αλλά πάντα με λίγο shimmer/glitter.

Για new age smokey eye: Lancome cherry cherie.
Μια βυσσινί σκιά, κάτι ανάμεσα σε κόμπακτ και mousse όσον αφορά την υφή, η οποία φοριέται και ως αιλάινερ, άμα θέλετε. Στρώνει πολύ ωραία, έχει διάρκεια και μια δόση λάμψης λόγω του γκλίτερ, το οποίο δεν ερεθίζει τα μάτια και δεν πέφτει μετα απο μια κάποια ορισμένη ώρα. Δουλεύεται εύκολα, αλλά καλύτερα με τα δάχτυλα κατ'εμέ, και θα έλεγα οτι είναι ιδανική και για τα πρωινά λουκ του γιορτινού Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου.
Μια σκια, σχεδόν βελούδινη και όσο πρέπει pigmented. 5 out of 5.

Για new age έντονα χείλια: YSL Golden Gloss in 36 - Ένα σκούρο καφέ γκλος με μπρονζέ γκλίτερ, το οποίο είναι σταθερότατο και με φοβερή διάρκεια (το γκλίτερ). Θα έλεγα, ιδανικό για αβάντ γκαρντ, μίνιμαλ και γκόθικ εμφανίσεις. Αρκετά ''σκληρό'' αλλά μου αρέσει και ταμποναρισμένο, μιας και αφήνει ένα σκούρο βυσσινί λεκἐ, το οποίο βέβαια δεν φαίνεται καλά στη φωτογραφία. Θα το πρότεινα για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, για εμφανίσεις τύπου γκόθικ Χιονάτης. Ιδιαίτερο σαν χρώμα και το γκλίτερ καταπληκτικό, αλλά δεν μου αρέσει το πινελάκι, ενώ βρίσκω πώς έχει απαίσια γεύση, η οποία είναι λες και έχεις φάει φέτα με ρίγανη. Παρόλα αυτά, καλό για να ψαρώσουν οι άλλοι με το πόσο κουλ είστε.

Τα συνδυάζω συνήθως με το ματ ρουζ της Bobbi Brown Sand pink, το οποίο είναι αρκετά έντονο και γιορτινό.

Πάντως, λόγω των μινιμάλ καταστάσεων, θα πρότεινα ή το ένα ή το άλλο, όχι και τα δύο μαζί, δηλαδή ή έντονα χείλια με nude eye ή έντονο μάτι (με μια σκούρα σκιά μόνο, χωρίς μολύβι ή αιλάινερ όμως) με πολύ nude χείλια. Θα το ονόμαζα νεοπτωχέ γιορτινό γκλαμ, mias kai I kentriki idea einai oti tonizoume ena stoixeio tou prosopou - kanoume diladi oikonomia kai den fainomaste ipermakigiarismenes. Εννοείται ότι η επιδερμίδα είναι ματ και αψεγάδιαστη (δηλαδή απαιτείται ekei ligi γενναιοδωρία με το καλυπτικό μέικ απ).

Καλή χρονιά.

6 comments:

  1. Χρονια πολλα κ σε σενα!!
    Ευχομαι τα καλυτερα για τον καινουριο χρονο!
    Φοβερο το λιπ γκλος,
    φιλια πολλα! :)

    ReplyDelete
  2. Thank u artemi. Episis ta kalitera ta oraiotera ta pio tsaxpinika se olous xaxa

    ReplyDelete
  3. να έχεις μία υπέροχη χρονια ,βρε παιδί !!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά κ σε σένα!
    Όντως, το ysl είναι πολύ ψαρωτικό, lol ;)

    xx

    ReplyDelete
  5. thank you. episis. kali xroniaaaa

    ReplyDelete
  6. H σκια φαινεται πανεμορφη, νομιζω πρεπει να της ριξω μια ματια απο κοντα...! Αχ τι μας κανεις!
    Lol! :) xx

    ReplyDelete