Wednesday 15 December 2010

Χέρια ψηλά*

...που λέει και ο Χατζηγιάννης. Μπορεί να μην έχουμε βρεί την απάντηση σε καίρια ερωτήματα, πχ που βαδίζει ο κόσμος, αν υπάρχουν εξωγήινοι στο διάστημα, ὀμως έχουμε βρεί τη λύση για χέρια απαλά. Επειδή προσωπικά βαριέμαι το να βάζω κρέμα χεριών ανά πέντε λεπτά, μια άλλη λύση είναι μια ωραία περιποίηση ομορφιάς ειδικά για τα χέρια, την Hand Recovery απο την σειρά La Source της Crabtree and Evelyn. Ουσιαστικά, είναι ένα πήλινγκ χεριών, το οποίο περιέχει κόκκους απο αλάτι, shea butter και έλαια λεβάντας, το οποίο έχει το εξής καλό - ενυδατώνει ΤΕΛΕΙΑ τα σκασμένα χέρια.




Το έχω πολλά χρόνια και απο ότι βλέπω έχει αλλάξει η συσκευασία (εδώ το λινκ)αλλά το συνιστώ ειδικά το χειμώνα, όταν η κρέμα δεν είναι αρκετή ή όταν έχετε κάνει ''βαριές'' χειρωνακτικές εργασίες (απο κλάδεμα στον κήπο, μέχρι πλύσιμο πιάτων, λέμε τώρα). Το συνιστώ και σε άντρες, μην γελάτε, οι οποίοι πολλές φορές έχουν πολύ ''τραχιά'', ξηρά χέρια - σε ακουμπάνε και σε γδέρνουν, ένα πράγμα - και θεωρούν πολύ κοριτσίστικο το να βάλουν κρέμα χεριών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να πάνε στο μπάνιο και να πλὐνουν τα χέρια τους. Τόσο απλό. Έχει επίσης ένα φοβερό άρωμα που θυμίζει θάλασσα, καλοκαιρινές διακοπές.....

- * ο τίτλος σε ένα δεύτερο επίπεδο, λειτουργεί και ώς εναλλακτικός τίτλος για τα γεγονότα της ημέρας (βλέπε απεργιακός κλοιός).

2 comments:

  1. χέρια ψηλά -μη πω και πόδια γιατι το τι περνάμε δε λεγεται τις τελευταιες μέρες!
    δεν είναι υπέροχο να έχει κανείς βελούδινα χέρια;

    ReplyDelete
  2. Pes to psemata xaxa. Ta peripoimenia xeria einai genika sign of sophistication. Kali su mera

    ReplyDelete