Wednesday 19 June 2013

lastminute.com

Τί θυμόμαστε όλες κάθε χρόνο τέτοια μέρα, λίγο πριν ή αφού έχουμε εξορμήσει στις παραλίες?

Μα φυσικά την κυτταρίτιδα. Αφού όλο τον υπόλοιπο χρόνο φοράμε παντελόνια, καλσόν κτλ γιατί να νοιαστούμε ντε πιο πριν...(άκρως λογικό, καλύτερα να τα πάρω σε λιπγκλος)

Όμως....

Όπως κάθε χρονιά λοιπόν, έτσι και φέτος γιορτάζουμε την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν με την μαστ αγορά της κρέμας/του μαντζουνιού κατά της κυτταρίτιδας. Για να λέμε ότι κάτι κάνουμε, βρε αδερφέ, γιατί η αλήθεια είναι πως η δεσποινίς Κ. δεν φεύγει ποτέ. Άντε με λίγη περιποίηση να φανεί λίγο πώς έχει ''λειάνει'' η επιδερμίδα στα επίμαχα, αλλά όχι δεν εξαφανίζεται.

Πάντως παρόλα αυτά, εγώ θέλω να είμαι εντάξει με αυτό το καλοκαιρινό τελετουργικό και έτσι επένδυσα σε ένα ωραίο σαπουνάκι λούφα απο την Clean Skin, της οποίας παρόμοια σαπουνάκια έχω δοκιμάσει και πιο πριν και μου άρεσαν - είναι και οικονομικά (4 με 5 ευρώ) και ωραία για τρίψιμο της περιοχής στο μπάνιο- και ένα roll on απο την Jeanne Piaubert (44 ευρώ), για την οποία έχω ακούσει καλά λόγια - ειδικά για της αντικυτταριτιδικές της. Το Dietic Minceur μου αρέσει γιατί με την ρολ ον μορφή του κάνεις μασάζ στα επίμαχα σημεία, ενώ η σύνθεσή του προκαλεί μια αίσθηση καψίματος/κοκκινίλας στην περιοχή η οποία στέλνει μήνυμα στον εγκέφαλο, ότι τώρα να, κοίτα πώς λιώνει η κυτταρίτιδα. (Μακάρι)

Εδώ και τα δυο προιόντα.



Μου αρέσουν και τα δυο μέχρι τώρα. Δεν μιλάω για θαύματα, αλλά για μια έτσι συντήρηση-λιβάνισμα της περιοχής, ειδικά τώρα που σε λίγο καιρό θα φτάσουμε στα middle ages aka 35.

Παράλληλα στο ντούς χρησιμοποιώ και ένα φυτικό σαπούνι απο κατάστημα γειτονιάς με βάση το λεμόνι, το οποίο έχει λέει συσφικτικές ιδιότητες (3 ευρώ). Αυτά και ο Θεός βοηθός ( να δούμε τί άλλο θα αγοράσουμε).

4 comments:

  1. Τα σαπουνάκια για την κυτταρίτιδα μου είναι πολύ ευχάριστο να τα χρησιμοποιώ, αν και πολύ αμφισβητώ τη δράση τους πέρα από την καλή απολέπιση της περιοχής. Επίσης, μου αρέσει η συνήθης φυκίλα που μυρίζουν (ξέρω, μάλλον έχω πρόβλημα).

    Πάντως, όπως λες κι εσύ, κι εγώ μάλλον για την τιμή των όπλων τα χρησιμοποιώ, έχω αποφασίσει ότι είναι θέμα καύσης λίπους (στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον) και όχι θέμα υφής επιδερμίδας. Το μοναδικό που έχει πραγματική και εντυπωσιακή επίδραση σε επίπεδο σμίλευσης ποδιών, γλουτών κλπ είναι το μασάζ σε συνδυασμό με πολύ καλά λάδια.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nai kalo point. me ta ladia den eimai sinepis giati they create a mess, prepei na perimeno na stegnosoun. poia xrisimopoieis?

      Delete
  2. Εγώ λέω να κάνουμε μια επίκληση σε κάτι, Θεούς, δαίμονες, την Άννα Βίσση, δεν ξέρω.. να σφύξουν/λειανθούν από μόνα τους, γιατί τρέμω στην ιδέα να βγω στο thalassa, γιατί έχω και χαλάρωση στα μπουτάκια μου (δεν τα λες και -άκια, αλλά δεν γ*μιεται;).
    Επίσης αυτά τα χημικά που τσούζουνε, επειδή είμαι λίγο βλαμμένη τα φοβάμαι. Μια φορά είχα βάλει κατά λάθος, κάπου που δεν έπρεπε, γιατί το πέρασα για body milk. Ήμουν σε σπίτι φίλης και μπέρδεψα τα μπουκάλια. (Δεν το λεω για να προκαλέσω εντυπώσεις, true story.)
    Περπατάω βρε παιδιά, αλλά αυτός ο προσαγωγος γτ δεν σφίγγει; Γιατί;; Γιατί;
    (Το νευρωτικό σχόλιο με την ευγενική χορηγεία της συσφυκτικής της Julie Armand και του αχεμ..μου. Κακός συνδιασμός. Sorry για το TMI, έχω το ασυγκράτητο.)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol. sisfiktiki armand eipes? ELIFTHI. i atimi exei kala proionta

      Delete