Thursday 27 June 2013

Φρούτα του πάθους

Τις προάλλες είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση περί φρουτοχυμών με μια φίλη. Αναρωτιόμασταν γιατί στις καφετέριες ή όπου άλλου η τιμή αυτού το ποτού χτυπάει τα 7, 8 και 10 ευρώ. Σε μια στιγμή, η φίλη δίνει την εξήγηση, ''ε μα σου λέει...έχει φρούτο του πάθους''. Νομίζω μάς κάλυψε η απάντηση.

Το ίδιο βράδυ επέστρεψα στο σπίτι και ψαχουλεύοντας κάτι ντουλάπες, βρήκα το εξής...



Το Mythic Oil της L'Oreal σε μορφή spray milk το είχα πάρει μαζί με το αντίστοιχο σαμπουάν λίγο μετά τα Χριστούγεννα απο το feelunique.com. Φλέρταρα πολύ τότε με την ιδέα του να πάρω ένα ωραίο και σινιέ προιόν για τα μαλλιά μου που θα τους δώσει δύναμη και στιλπνότητα και ήμουνα ανάμεσα σε αυτήν την μάρκα και στο moroccan oil (για το οποίο γινότανε χαμός τότες στα μπλογκζ) αλλά τελικά κατέληξα στην L'Oreal, περισσότερο γιατί μου άρεσε πιο πολύ το mythic σαν όνομα (με παρέπεμψε στην ιδέα ότι τα αδύναμα μαλλάκια μου θα αποκτήσουν το δικό τους μύθο επιτέλους και όλοι θα μιλάνε για αυτά). Μάλιστα πήρα το milk mist αντί του λαδιού επειδή νομίζω στο σάιτ έλεγε ότι ενδείκνυται για ''fine hair'' (αμ δε).

Ποιά είναι η σχέση? Ότι κοιτάζοντάς τα συστατικά του, είδα ότι περιέχει και αυτό αυτό το πολύ precious, το πολύ γουάου φρούτο του πάθους...Γέλαγα με την σύμπτωση εκείνο το βράδυ, αλλά στα σοβαρά τώρα, πείτε μου, δεν βλέπετε με άλλο μάτι ό,τι περιέχει ''φρούτο του πάθους''? Ε πως, το βλέπεις αλλιώς το πράγμα. Έτσι και εγώ.

Τελος πάντων για να μην πολυλογώ...το σαμπουάν άσχημο δεν ήταν αλλά δεν ήτανε και τίποτα ιδιαίτερο, άσε που τελείωσε σε χρόνο ντε τε (125μλ ήτανε αυτά χ καθημερινό λούσιμο=2 εβδομάδες). Δεν ξέρω αν έχει σχέση με το γεγονός ότι το δοκίμασα σε μέρος που έχει σκληρό νερό. Τώρα που άνοιξα και το σπρέι, ούτε και με αυτό έπαθα πλάκα. Βαραίνει το λιπαρό μαλλί αρκετά και μετά μοιάζεις με κολλημένη γάτα (ωραίο λουκ). Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό... Μήπως επειδή τώρα το καλοκαίρι των 38 βαθμών ζεσταινόμαστε ιδρώνουμε σαν να μην υπάρχει αύριο και βάζοντας άλλο ένα προιόν κατσιάζει το μαλλί? Ισως. Ας μην κλαίμε τις 11 λίρες απο τώρα. Αρα θα το βάλω πάλι στην ντουλάπα και το δοκιμάζω ξανά απο φθινόπωρο. Κρίμα και είχε και ''φρούτο του πάθους''.

7 comments:

  1. Άρχισα και εγώ να το σκέφτομαι..Λόγω υποθυροειδισμού το μαλλάκι μου από ζούγκλα, έγινε αποψιλωμένο άλσος οπότε σκέφτομαι να πάρω 2 πραγματάκια από Phyto. Αυτό που είχες δείξει σε προηγούμενο post και κάτι για θερμοπροστασία, γιατί προσφάτως αγόρασα μια διχαλομασιά (2 barrel curler) που βρήκα σε εξευτελιστική τιμή και επειδή δεν θέλω να μου μείνει η τούφα στο χέρι και με βγάλουν στα youtube να πάρω κάτι καλούτσικο. Τι άποψη έχεις για τα phyto?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mou aresun perissotero apo ta kerastase i ta l'oreal gia paradeigma. diavazo poli kala logia gia to phytocyane sambouan gia thinning hair. to serum kanei ta mallia mou pio dinata. ekei pou mou elegan oloi oti exo patches sto kefali tora den blepo na mou lene kati, opote phew.. to xrisimopoio poli kairo tora (ena xrono kai isos). kati allo endiaferon pou mou ipane sti laiki kiolas einai na vraso dendrolivano kai na peraso sto ksevgagma ta mallia. einai leei kalo gia adinama araia mallia. min fantasteis oti me ola afta tha piknosei to malli avrio....episis lene to masaz me dafnelaio einai kalo.

      Delete
    2. Ενδιαφέρον! Αυτό με το δεντρολίβανο θα ήθελα να το δοκιμάσω αλλά δεν υπάρχει μυρωδιά που να μισώ περισσότερο από το δεντρολίβανο! Το δαφνελαίο θα το τιμήσω όμως!
      Μου συνέβη ξαφνικά. Είχα ως τότε πολύ πολύ πλούσια μαλλιά. Η αραίωση είναι κυριώς στο μπροοστινό μέρος του κεφαλιού, στη φράτζα δηλαδή. Είχα φτάσει να πάρω μέχρι και συμπλήρωμα διατροφής..το nails, skin,hair της Solgar, 4 μηνες το χρησιμοποιούσα αλλα δεν είδα τρελά αποτελέσματα και το έκοψα..Θα δοκιμάσω phyto οπότε! Το serum σε τι μορφή είναι; Λαδώνει τα μαλλιά;

      Delete
    3. Μάη ντήαρ Μις Doppelganger, κάτι τέτοιο είχες στο νου σου; :p Αυτή με τι να λουζότανε άραγε; Με καυστικό κάλιο και υδροκυάνιο;
      Πωπω το κεφάλαιο μαλλιά πονάει, είναι τρομακτικό το θέμα αραίωση/αδυναμία/απώλεια κλπ.

      Delete
    4. Πονάει όντως πολύ γιατί τα πλούσια μαλλιά είναι τόσο όμορφα και προσδίδουν νιάτα και φυσικό κάλλος και όταν τα είχα, δεν τα εκτιμούσα..(κοινωνικό μήνυμα;)
      Ακριβώς σε αυτό το videaki αναφέρομαι Νεφέλη!
      Κανά homemade θερμοπροστατευτικό ξέρετε; αχαχχαχα
      Θα πάθαινα μεγάλο σοκ αν το πάθαινα εγώ αυτό αν και είμαι έντονη υποστηρίκτρια της μέτριας θερμοκρασίας σε συσκευές styling.Ποτέ στο τέρμα, μόνο ζημιά κάνουμε!

      Delete
  2. Καλά, τώρα αυτή με 30 εκατομμύρια views θα έχει σπείρει καινούργια μαλλιά, Άννα Βίσση θα έχει γίνει, η βασίλισσα του εξτέ :p Τώρα που τη συζητάμε θα είναι σε καμιά Καραϊβική με το τιμημένο πάλαι ποτέ καμμένο μαλλί να ανεμίζει πλατινέ–πλατινέ στο αεράκι κάτω από κανέναν κοκοφοίνικα κι ένα μανάρι θα της κάνει αέρα και θα της πηγαίνει κοκτέιλ...
    Ας κρατήσει το μαλλί, να κρατήσω το μανάρι. Και τον κοκοφοίνικα. Ευχαριστώ.

    ReplyDelete
  3. Καλέ είναι παιδίσκη! 15-16χρονώ κορασίς είναι! Την δείξανε 2-3 βασιλειάδες και βασίλισσες του Late Night του Αμέρικα, εκεί να δεις πόσα έβγαλε από αυτούς!
    Δεν τη κλαίω κιόλας, έχεις τα δίκια σου..αλλά καλέ ποιά Καραιβική; σα τη Χαλκιδική δεν έχει...
    Moυχαχαχχαχαχα
    (Καλά η Άννα Βίσση έχει περάσει πιο πολλά στο μάλλι της και από εκπαιδευτικό κεφάλι πρακτικάριας στον Αμάραντο..)

    ReplyDelete