Tuesday 2 April 2013

Not charmante at all

Είμαι λίγο της αυθόρμητης αγοράς κάποιες φορές, ειδικά αν είχα δύσκολη μέρα (και θέλω ένα γρήγορο fix) και το επόμενο προιόν αποτελεί μέρος αυτής της κατηγορίας=η οποία 8 στις 10 περιέχει φέιλς.



Dior in Charmante 537 απο την ανοιξιάτικη συλλογή. Την έχω ξαναπάθει με αυτά τα τύπου balm κραγιόν, τα οποία έχουν ένα πολύ ''απαλό αποτέλεσμα''.

Δείτε, στην Temptalia το swatching για να καταλάβετε.

Κάνει α. άμα είστε μαθήτρια γιατί το αποτέλεσμα είναι πολύ διακριτικό (βέβαια είναι λίγο ακριβό), β. άμα κάνετε πολύ σμόκι μάτι (τέτοιου τύπου κραγιόν είναι ιδανικά για να αναδείξουν ένα έντονο μάτι), αλλά άμα το φορέσετε μόνο του, έ θα δείχνετε τελείως bland, γ. θέλετε κάτι για το ''γυμναστήριο'' (απαλά, δροσερά χείλια τύπου νο μεικ απ λουκ, δηλαδή έχετε παστωθεί και δεν θέλετε να καρφωθείτε=ιδανικό κραγιόν).

Λόγω ανεβασμένης θερμοκρασίας, δεν κάνω σμόκι, δεν πάω επίσης στο γυμναστήριο, τέλος δεν είμαι μαθήτρια, οπότε Λόλα, να ένα φειλ. Ίσως το μόνο καλό που έχει είναι ότι είναι ενυδατικό, αλλά και πάλι...

9 comments:

  1. κρίμα τα λεφτάκια. πάντως σε νιώθω, αν και 8/10 δε θα έλεγα ότι μου κάθονται άκυρα, απλώς πράγματα που δε χρειαζόμουν καθόλου μα καθόλου και μετά τα ξεχνάω στο συρτάρι.

    ReplyDelete
  2. Τ' ομολογώ κι εγώ, τις κακές μέρες ο Χόντος είναι μαγνήτης, είναι η μαύρη τρύπα που σε ρουφάει μέσα και όταν σε φτύσει έξω μετά από μισή ώρα, αντί να είσαι αφράτη και ικανοποιημένη, είσαι κατσιασμένη και γεμάτη τύψεις και θυμό που υπέκυψες σε ένα ακόμη προϊόν. Που και κόστισε και δεν γέμισε το κενό. Αστοκαλοπιά.

    Μ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hondos i mavri tripa. Lol opos to egrapses. Den exun k loyalty scheme oi atimoi

      Delete
  3. δε κάνω εύκολα Impulse buys (έχω τεράστιες λίστες όχι ότι ψωνίζω με λογική). Γι αυτά τα high end θέλω να νιώθω πως βγάζουν τα λεφτά τους οποτε θέλω να φαίνονται χαχα, κρίμα :/

    ReplyDelete
  4. :( krima!polu krima...den to ekenas swatch prwta sto xeri sou???egw eutuxws 2 Addict Shine pou exw vgazoun arketo xrwma!

    ReplyDelete
    Replies
    1. To ekana distixos sta xeilia m den fainetai ekeino to xaritomeno roz p vgike sto xeri

      Delete
  5. ΄Αμα σου το προσφερε εκεινο το fix, χαλαλι τα λεφτά.. Φτάνει να μη σου προκάλεσε νέα δίψα για fix which will fix the previously failed fix.Σε νιώθω λίγο με τις αυθόρμητες αγορές, για αυτό δεν τριγυρνάω πια μονη σε "ναούς ομορφιάς" (απανωτά λολ).Εγώ το παθαίνω κυριώς με τη ποσότητα. Το αταβιστικό συνδρομο της κατοχής που έχω προαναφέρει...

    ReplyDelete
  6. λειντι ντι3 April 2013 at 14:22

    ''νέα δίψα για fix which will fix the previously failed fix'' λοολ...το άλλοθι του μεικ απ τζάνκι. τι θα λένε οι ψυχολόγοι δεν θέλω να ξέρω....

    ReplyDelete
  7. Κρίμα..την έχω πατήσει και εγώ αρκετές φορές.. πάντως να σου πω ότι εμένα μου αρεσει το συγκεκριμένο!!
    Όχι αλήθεια, ακόμα και στο swatch της Temptalia μου αρέσει όπως φαίνεται και αν έχεις και πιο ανοιχτόχρωμα χείλη δεν είναι καθόλου άσχημο.. Εναλλακτικά επειδή η ποιότητά τους είναι τέλεια, είναι ενυδατικά κλπ μπορείς να το δεις σαν ένα..ακριβό..πολυτελές..balm!! Ε?!! Κάτι σαν να κακομαθαίνεις τον εαυτό σου χωρίς ιδιαίτερο νόημα..αυτό! ;-)

    ReplyDelete