Thursday 4 April 2013

Πήξαμε - Καθημερινά Προβλήματα

Τα έχουμε ξαναπεί, αλλά τυχαίως άνοιξα ένα κουτί με κάτι σκιές και είπα να ξανακάνω ένα ποστ. Πάντα πέφτω στην παγίδα της 'ψαρωτικής' υφής-/αίσθησης (θέλω να δοκιμάσω), αλλά τελικά όλα αυτά τα ορίτζιναλ δεν κρατάνε και πολύ, όπως ας πούμε κρατάει μια κόμπακτ σκιά - η οποία τουλάχιστον δεν φαίνεται ότι έχει χαλάσει ακόμα και αν την έχεις χρόνια.

Για παράδειγμα η γνωστή σκιά της Chanel, Ombre something (στο χρώμα Epatante). Δυστυχώς απο αφράτο μους έγινε ''πέτρα'' μετά απο 8 μήνες. Το ίδιο και μια άλλη σκιά, που είχα πάρει πέρυσι -το Μάιο νομίζω- -η Big Bounce απο την Mac. Εδώ βλέπετε υφή πριν χαλάσει (απο άλλο μπλογκ)

Εδώ στα δικά μάς βλέπετε πως ''λάσπιανε''.



Άλλο που έπηξε-λάσπιανε σε λιγότερο απο ένα χρόνο, το glitter βερνίκι απο την Orly, στο χρώμα - νομίζω - VIP.



Το ξέρω η φωτογραφία είναι λίγο περίεργη (πώς αλλιώς να περιγράψεις την προσπάθειας φωτογράφισης του βαμμένου αντίχειρα στην κουζίνα το βράδυ) αλλά...ενώ το αποτέλεσμα είναι οκ, το βερνίκι έχει πήξει ΤΌΟΟΟΟΟΣΟ πολύ, που αμφιβάλλω αν το δάχτυλο ξεβάψει με 199888783 τόνους ασετόν.

Πάντως ευτυχώς εδώ έχουμε αυτό το τζίνιους προιόν απο την Mavala, το οποίο λέει ότι επαναφέρει τα βερνίκια στην αρχική τους κατάσταση. Το έχω πάρει απο έκθεση ομορφιάς και πιστεύω ότι είναι ένα χρήσιμο προιόν (να και κάτι χρήσιμο).

Κλείνω με κάτι θετικό -

κάποια προιόντα που δοκιμάζω και μου αρέσουν...



Η 4 σε 1 θεραπεία της Sally Hansen (βάση και τόπ κόουτ και άλλα δυο πραγματα που μου διαφεύγουν) είναι η καλύτερη βάση που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα. Αξίζει γιατί στρώνει το βερνίκι - ό,τι ποιότητα και να έχει - καλύτερα. Ειδικά κάτι βερνίκια γκλίτερ της Deborah Lippman που έχω - εκείνο το θαλασσί - γράφει καλύτερα με βάση.

Το 119 της Goldern Rose είναι ένα σικάτο μπεζάκι και γράφει σούπερ σε επιδερμίδες NC20 (με κίτρινους τόνους). Πολύ ωραίο, καθημερινό, το νιουντ στα καλύτερά του. Μου αρέσει και η συσκευασία επίσης. Τιμή - cheap as chips.

Το Plantscription antiageing serum της Origins είναι αυτό που λέει και το όνομά του. Βούτηξα με το ζόρι ένα μικρό δείγμα και η υφή του με εξέπληξε ευχάριστα - δεν κολλάει.

Η κρέμα σώματος της Aveeno είναι η καλύτερη που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα. Μπορεί στο πρόσωπο να χρησιμοποιώ ό,τι να ναι να δοκιμάζω συνέχεια προιόντα, αλλά στο σώμα είμαι πολύ περίεργη. Θέλω κρέμα που να μην μου προκαλεί κνησμό, να ενυδατώνει χωρίς να αφήνει λαδίλα, να στεγνώνει γρήγορα. Το προιόν αυτό είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει - ναι επαλαμβάνομαι. Σηκώνεσαι το πρωί με επιδερμίδα μεταξένια (ενυδάτωση που διαρκεί)



Look of the month - Scouse Brow

Τον μήνα που μας πέρασε, επειδή δεν είχα πολύ καιρό για περίτεχνα μακιγιάζ, προσπάθησα να επικεντρωθώ σε τρικ που σε δείχνουν ''φτιαγμένη'' χωρίς πολλά πολλά. Σε αυτή την κατηγορία εμπίπτει το γνωστό scouse brow (το έντονο φρύδι) του οποίου έχουμε δεί τρομακτικές βερσιόν αλλά παρόλα αυτά πιστεύω ότι αν γίνει σωστά, το καλοφτιαγμένο φρύδι αλλάζει πραγματικά το πρόσωπο.

Κάποιες σικάτες βερσιόν σε Μπάρμπι και Cara Delevigne.





Έτσι κάθε πρωί, πέρναγα το φρύδι μια στρώση με satin taupe της Mac και έβαζα λίγο μάσκαρα ΜΟΝΟ στις πάνω βλεφαρίδες = ''Bambi vlemma''. Μετά, έβαζα λίγο μπρόνζερ (Dior nude in aurora=the best bronzer for nc20 + a natural effect) και ένα έντονο κραγιόν (DIOR Mazette 28) με λίγο ροζ γκλος για ένα πιο μετριασμένο αποτέλεσμα.

Εμένα ο συνδυασμός αυτός με έχει βολέψει και είναι και γρήγορος.




7 comments:

  1. Dior Aurora, αγαπημένο μπρόνζερ.
    Η Épatant σκατά, αλλά τι ωραίο χρώμα που έχει..

    Μου τη σπάει που βρίσκεις τέλεια και φθηνά nude βερνίκια, εγώ το μοναδικό που έχω βρει να μου ταιριάζει (όλα τα άλλα είναι ή πολύ ροζ ή πολύ άσπρα ή πολύ καφέ ή θα κάνουν με έναν μαγικό τρόπο τα δάχτυλά μου από pale yellow να φαίνονται κόκκινα-μελανά) είναι το Naked της Lippmann, ένα κάρο λεφτά για I'm-not-there εφέ :pp

    ReplyDelete
  2. Τα φρύδια αυτά μ'αρέσουν πολύ!

    ReplyDelete
  3. Πολύ καλό nude βερνίκι σε cheap as chips τιμή το no 19 από ΜUA που είναι ότι πιο κοντινό σε Nails INC Porchester Square. Eξαιρετικό dupe που ανακάλυψα όλως τυχαίως. Give it a go.
    Oι γωνίες στα φρύδια με ενοχλούν, αυτή της Barbie δε θα φαίνεται borderline Drag-queen.. Mου κάνουν ένα look "μόνιμη απορία/αναίτιος θύμος/αποκούμπι μετά το botox να δείξω συναίσθημα" και δεν τα πολυσυμπαθώ. Αλλα πυκνό ίσιο φρύδι αγαπώ.
    (Λατρεύω τα πόστ σου.)

    ReplyDelete
  4. Λέιντι ντι τι έκανες τι σκιες που έπηξαν; σου έχω τιπ για να τις ξαναχρησιμοποιήσεις! Βεβαιώσου ότι είναι πολύ καλά κλειστό το καπάκι και βάλε το μέσα σε ένα ποτήρι καυτό νερό για λίγα λεπτά! Το έχω κάνει και πραγματικά λειτούργησε! κισεζ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kai gia tis moussey skies? na to dokimaso :)

      Delete
  5. ωχ.. έτσι οι σκιές ε;! πφφφ... εμένα τα paint pot μέχρι τώρα δε χαμπαριάζουν... αχέμ εγώ που έχω εκ φύσεως καραμανλικά φρύδια γελάω πονήρα με τις "σικ" φωτος χιιχιχοο!

    ReplyDelete
  6. Η Épatant έχει ΘΕΪΚΟ χρώμα αλλά..με πειράζει στα μάτια-και έχω 3 χρώματα αλλά δεν το λέμε :-( Πόσο τραγικό?
    Εμένα μια χαρά έχει διατηρηθεί αλλά μάταια.. Θέλει να κλείνεις το καπάκι πολύ πολύ καλά.
    Αγαπώ Goldern Rose και τα τέλεια, πάμφθηνα βερνίκια.. όπως αγαπώ και το φυσικό φρύδι, ελαφρώς περιποιημένο αλλά φυσικο και πυκνό.

    ReplyDelete