Monday 26 November 2012

Morning pick me ups

Έχετε χαμηλή ενέργεια κάθε πρωί? Σας φαίνεται δύσκολο να ξυπνήσετε, να ανοίξετε τα μάτια σας?

Μερικά αγαπημένα προιόντα για τα ''δύσκολα'' εκείνα πρωινά.

Decleor Moisturizing Mask - Χρειάζεται ένα δεκάλεπτο για να δώσετε στην επιδερμίδα μια ένεση δροσιάς, τόσο απαραίτητη για το πρωινό ξύπνημα.

Τονωτικό τζελ ματιών απο την NYR με λευκό τσάι (£23.75). Πρόσφατη, καλή αγορά, που ξεκουράζει τα πρησμένα μάτια - θα ακολουθήσει και σχετικό ριβιού.


Δείγμα με απολεπιστικό προσώπου απο την NYR (Honey and Orange). Το άρωμά του - απλά φανταστικό - θα σας βάλει στο καλύτερο mood. (Λίγο ''σκληρό'' βέβαια, αλλά θα ακολουθήσει και σχετικό ριβιού).

Fragonard Fleur D'Oranger shower gel - Πορτοκάλι, περγαμόντο, τέλειος συνδυασμός για πρωινό ξεκίνημα.

Και ένα ρουζ που ξέθαψα πρόσφατα (έχει και τιμή σε ΔΡΧ)απο την Bourjois, Terre De Feu 14, σε βαθιά απόχρωση τερρακότας για λίγο χρώμα στα μάγουλα.

9 comments:

  1. φρέσκο και το ρουζ σου σαν το λουκ! πρόσεξε μην ξεφουσκώσεις και έχεις αντίθετα αποτελέσματα!:P Μου θύμησες το ποστ που ειχα κάνει "my vintage make up" http://shoppingandbeauty.blogspot.gr/2011/10/my-vintage-makeup-award.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. one can never be happy... lol...nai nai ebnesvmeno post!

      Delete
  2. Αυτό ακριβώς το πόστο έψαχνα!!!
    Τονωτικές προτάσεις για τα δύσκολα πρωινά:)
    Καλό βράδυ:)

    ReplyDelete
  3. Τελειες προτασεις!
    Χρειαζομαι κατι τονωτικο τωρα.. Αλλα μαλλον θα στραφω στον καφε :p
    xxx

    ReplyDelete
  4. Καλά η μασκούλα με συγκίνησε ιδια'ιτερα πρέπει να σου πω! Εχω μία του 1' από τη Lierac και απλά υποκλίνομαι..και ήμουν καχύποπτη για το "1 λεπτό". Ασχετη..Decleor στην Ελλάδα έχουμε?
    Μ'αρεσαν τα πορτοκαλένια σου αρώματα! Κάνουν το "ουπς!" που χρειζεται το πρωι αλλά ναι...ένα καφεδάκι κι εγώ θα το πιω ;-)

    Super post again super girl!!! :-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. tha ti do. akoma exoume edo tis palies siskevasies ton Lierac. :(

      Delete
  5. Xμμ μολις ανοιξε καταστημα στην πολη μου με nyr, mario badescu, i love... και αλλες πιο "σπανιες" μαρκες. τι προτεινεις απο nyr?
    αν και τσιμπημενες οι τιμες τους..:/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ναι είναι λίγο ακριβά, αν και τα λάδια τους είναι πολύ καλά και θα τα έπαιρνα ξανά. Τί τύπο επιδερμίδας έχεις και ποιές είναι οι ανάγκες σου?
      Θα σου πρότεινα το εξής - να πάρεις δείγματα πρώτα. Μου αρέσουν τα καθαριστικά για το πρόσωπο (έχω μεικτό και η σειρά palmarosa είναι αρκετά καλή, όπως και το απολεπιστικό). Αλλά σίγουρα θα αγόραζα λάδια ειδικά για χαλαρωση σωματος/κυτταρίτιδα. Ωραίο και το τζελ ματιων με λευκό τσάι.
      Mario badescu - hit and miss. To silver powder einai kalo, alla ta alla den ksero. an kai agorasa mia krema somatos kata tis xalarosis. Tha doume.

      Delete
    2. Αυτη την εποχη κανονικη ειναι, κατα καιρους μονο αφυδατωνεται. Στα ματια κατι λεπτες γραμμες αλλα οχι τπτ σπουδαιο, κυριως σακκουλες. Ελεγα για το τζελ ματιων που δοκιμασες αλλα μου φαινεται τσιμπημενο (ασε που εδω κανουν συνεχως 35 με 25 % εκπτωση σε hondo κτλπ), οποτε για αρχη λεω να δοκιμασω την λοσιον με τριανταφυλλο, μιας που δεν χρησιμοποιω λοσιον κ ελεγα να κανω την αρχη.
      Εχω και αλλο θεμα, δεν μπορω να ζητησω δειγματα απο ενα σταντ ή μαγαζι αν δεν εχω ψωνισει κατι. Κολλημα, τι να πεις... οποτε λεω να παω να αγορασω ενα body butter απο i love...(vanilia + ice cream) Και να ζητησω δειγματακια. απο mario badescu δεν ειδα κατι να με ενδιαφερει και τα αλλα brands που εχει δεν τα εχω ακουστα αν καi μπορει να ειναι καλα! Thanks! και περιμενω την κριτικη για το eye gel! :)

      Delete