Thursday 15 November 2012

Basics

Τον τελευταίο καιρό μου έχουν τελειώσει τα βασικά - όλα όμως. Απο σαμπουάν, κρέμες σώματος, αφρόλουτρα, απολεπιστικά μέχρι ΚΑΙ το αγαπημένο μου Orly quick shine fast drops, αυτές οι ''μαγικές'' σταγόνες που κάνουν το μανικιούρ να στεγνώνει σε χρόνο ντε τε.

Πλάνο με κάποια απο τα βασικά

Τί κάνουμε λοιπόν όταν μας τελειώνουν τα βασικά? Πολύ απλά αγοράζουμε ό,τι πιο μη απαραίτητο - αχρείαστο υπάρχει στην αγορά. Το όνομα αυτού?

Diorific Rouge in Diva (25 uk pounds)




Γιατί όταν τελειώνει το σαμπουάν, αυτό που χρειάζεται κανείς είναι ένα κόκκινο κραγιόν. Ναι. Τραβάει την προσοχή απο το λαδωμένο μαλλί.

Παρόλα αυτά υπάρχει μια λογική πίσω απο την αγορά ενός τρίτου κόκκινου κραγιόν. Αλλωστε σε χαλεπούς καιρούς το λουσάτο έντονο κραγιόν έχει και θεραπευτικές ιδιότητες (βλέπε δε λιπστικ φάκτορ).

Ε, να λοιπόν ορίστε.



Εκτός απο το κόκκινο χρώμα (πλούσιο, ενυδατικό, βαθύ orange red), αυτό που μου τράβηξε την προσοχή είναι και η 'statement' συσκευασία. Ναι, μοιάζει λίγο μανταμέ (θυμάμαι μια 50+ πολύ proper Γαλλικού που είχαμε, και στα διαλείμματα, μετά τον καφέ, πάταγε και μια στρώση Diorific σε σάπιο μήλο,) αλλά την βρίσκω πολύ καλτ, πολύ indulgent.

Επίσης, το ξέρω ότι είναι λίγο εκτός τόπου και χρόνου - δηλαδή δεν θα έπαιρνα ποτέ αυτό το κραγιόν σε έξοδο. Φανταστείτε τα βλέμματα των άλλων όταν βγάλετε αυτό το x large προντακτ και κάνετε reapply. Σίγουρα θα σας πούνε ψώνιο. Είναι όμως ένα κραγιόν που θες να το χαρείς σε όλο του το μεγαλείο σε πολύ ιδιωτικές στιγμές, μακρυά απο όλους, πχ θες να το φορέσεις στο σπίτι παρόλο που είσαι με τις πυτζάμες ή την ώρα που μαγειρεύεις, που βάζεις σκούπα και είσαι χάλια, αλλά τα τέλεια κόκκινα χείλη, εκεί σταθερά. Είναι κάτι σαν guilty pleasure και μάλιστα καλύτερο απο τη σοκολάτα. AAAA+++++


17 comments:

  1. Είναι υπέροχο!Περιέργως πιο πολύ ντρεπομαι να βγάλω στη φόρα ένα luxury lipstick και να κάνω reapply παρά ένα χιλιοταλαιπωρημένο φτηνιάρικο κραγιόν!

    ReplyDelete
  2. γεια σου Άφρο, ναι ειναι σαν να αυτολογοκρίνεσαι (λέμε τώρα), αλλά οκ και μένα δεν μου πάει...ειδικά αν βρίσκομαι σε μέρος που δεν του πάει. κάθε πράγμα στην ώρα του που λένε

    ReplyDelete
  3. "αυτό που χρειάζεται κανείς είναι ένα κόκκινο κραγιόν. Ναι. Τραβάει την προσοχή απο το λαδωμένο μαλλί." XaXAXa Tέλειο!!! Γέλασα πολύ!!! Είναι πολύ ωραίο το Diva !!! Εγώ περιμένω το Diorling με αγωνία!!!Κάνει όντως vintage η συσκευασία και μου αρέσει πολύ!!! ;o))XXX

    ReplyDelete
  4. χαχαχα!!!! πολύ ωραία ανάρτηση!!! πείτε με ψωνάρα αλλά πολύ ευχαρίστως να το βγάλω από το τσαντάκι μπροστά σε κόσμο και να το ανανεώσω! με αντίστοιχο καθρεφτάκι βεβαίως βεβαίως, τι έτσι στην τύχη?! υπέροχο χρώμα! με γεια!!

    ReplyDelete
  5. νομιζω ειχες καιρο να γραψεις αλλα "εγραψες" :D

    εγω γενικα εχω ενα guilty να ξαναβαζω κραγιον μπροστα σε κοσμο ή στο δρομο. οποτε δεν το κανω ποτε. παραξενια θα μου πεις...

    ReplyDelete
  6. Λατρεύω τα ποστ σου!!! Το κραγιονάκι το βλεφαριάζω καιρό... ;) Με γεια! :)

    ReplyDelete
  7. Missed you!!!! Respect τι αλλο να πω..

    Και εγω ψιλοντρεπομαι να ανανεωνω κραγιον δημοσια ποσο μαλλον οταν ειναι τοσο πολυτελης η συσκευασια. Αλλα θυμαμαι ακομα μια κοκετα (μαλλον ξενη) κυρια, μεγαλουτσικη που σταματησε και με την ανεση της ανανεωσε προσεκτικα το Dior gloss της! Πολυ θηλυκη εικονα ειδικα απο μεγαλυτερη γυναικα!

    Το κραγιον σου υπερ-υπερ-υπεροχο! Και χρωμα και συσκευασια! Καλοφορετο :-)

    ReplyDelete
  8. Πολύ όμορφο χρώμα αλλά η συσκευασία σίγουρα κερδίζει τις εντυπώσεις!!! Τέλειο!!!

    ReplyDelete
  9. που είσαι εσύ βρε κορίτσι??? Ωραίο πόστ!
    Κοίτα, άνετα θα το έβαζα για έξοδο (μιλάω για τη συσκευασία, το χρώμα το φοβάμαι) γιατί πολύ απλά ποτέ δεν θα ανανεωσω το μακιγιάζ σε κοινή θέα. Πάντα πάω στο μπάνιο για κάτι τέτοιο...

    ReplyDelete
    Replies
    1. 'Πάντα πάω στο μπάνιο για κάτι τέτοιο' minima elifthi. :) Kiria :)

      Delete
  10. Καλά έλιωσα στο γέλιο με το post σου! Πολύ όμορφο κόκκινο κραγιόν σε vintage συσκευασία. Από διάρκεια πως τα πάει;
    Παρεπιπτόντως κορίτσια βρήκα ένα διαγωνισμό της Estee Lauder που μόλις δημοσιεύτηκε, για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε εδώ: http://ginaikologies.blogspot.gr/2012/11/estee-lauder-facebook.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ευχαριστώ! (έχει πολύ καλή διάρκεια)

      Delete
  11. Όταν τελειώνουν τα απαραίτητα εννοείται ότι θα πάρουμε και κάτι μη απαραίτητο. Οι άνθρωποι που δε το κάνουν είναι βαρετοί. Και τα βασικά μου αρέσουν και το κραγιόν φαίνεται υπέροχο. Θα πάω να του ρίξω μια ματιά σύντομα. Το πόστ τέλειο ως συνήθως! Φιλιά λέιντι μου!

    ReplyDelete
  12. to ladwmeno malli dn to glitwnoume me tpt!!

    ReplyDelete
  13. Οmg... Το ΘΕΛΩ αυτο το κραγιον!!
    Τρομερη συσκευασια!

    ReplyDelete