Sunday 1 July 2012

Summer is (not) here

Μου αρέσουν πολύ τα έντονα χρώματα, και αν και δεν ξέρω αν θα φόραγα κίτρινο μανό ποτέ, εντούτοις μου αρέσει ότι μπορούν εύκολα να σου αλλάξουν διάθεση με τον larger than life χαρακτήρα τους.

Έτσι, όταν είδα αυτήν την φωτογραφία ((image taken from fruitylashes.com) απο την καλοκαιρινή συλλογή του Dior, Summer Mix, θέλησα να κάνω και εγώ το δικό μου χρωματικό μιξ.





Παλιό κολιέ, Christina Darras, Golden Rose lipstick, MAC gloss 'Pink Poodle' (επίσης παλιό, το οποίο προσπαθώ να τελειώσω)



Ο συνδυασμός είναι ένα χαρούμενο ανοικτό φούξια, το οποίο συνδυάζω με λίγη πούδρα μπρονζέ και λίγο μάσκαρα και έξω απο την πόρτα. Α, βάζω και λίγο cheek stain απο μια παλιά συλλογή της L'Occitane, Peony (μοιάζει λίγο με το Bronze Glimmer Cheektint του Bodyshop). Το όλο αποτέλεσμα είναι θηλυκό, καλοκαιρινό και με κάνει για κάποιο λόγο να φαίνομαι ''μαυρισμένη'' ή πιο κόκκινη.... γενικώς δεν φαίνομαι τόσο ωχρή.




Το cheek stain έχει ένα πολύ ελαφρύ shimmer, αλλά το αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό και πανέμορφο... Το χαιλάιτ είναι η υπέροχη τριανταφυλλένια μυρωδιά που ξεχύνεται όταν ανοίγεις τη συσκευασία. Πραγματικά, είναι απερίγραπτη. Απλώνεται εύκολα, χωρίς να φράζει τους πόρους ή να λεκιάζει τα δάκτυλα. Επειδή παλιότερα είχα τα Rosietint (λεκιάζει) και Posietint (δεν φαίνεται καν στα μάγουλα, ενώ επίσης λεκιάζει τα δάκτυλα) της Benefit, έχω να πώ ότι το παρών προιόν της L'Occitane είναι απείρως ανώτερο - και τέλειο και για παραλία (πολυχρηστικό, φυσικό, κτλ κτλ)

10 comments:

  1. Πολυ ομορφα χρωματα η συλλογη του Dior, αν και το κιτρινο συνεχιζω να το λατρευω οταν το βλεπω στα νυχια αλλων, δεν ξερω αν θα το τολμησω ξανα σ'εμενα..
    Το φουξια ειναι πολυαγαπημενο για την εποχη και ειδικα η αποχρωση που δειχνεις μ'αρεσει πολυ!! bronzer+μασκαρα+χρωμα στα χειλη ειναι και οι δικες μου επιλογες για γρηγορο μακιγιαζ τον τελευταιο καιρο, μα ειναι να μην αγαπας το καλοκαιρι? ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. exo tosa polla alla poso mou aresei afti i sillogi. einai to kalokairi prosopoiimeno - fun, young kai aisiodoxo

      Delete
  2. Αυτά τα benefit τελικά ρε παιδί μου, υπερτιμημένα...Πήγα κ φορτώθηκα ένα σωρό με την έκπτωση 40% που είχαν τα sephora κ τώρα κλαίω τα (ουκ ολίγα) λεφτάκια μου..Τα περισσότερα είναι απογοητευτικά ή τέλος πάντων μέτρια..

    ReplyDelete
    Replies
    1. simfono. otan eixane vgei eixane kapoia proionta poli revolutionary gia ta dedomena (to lemon eye bright, to benefit kitten powder, to highbeam) alla distixos pia vrisko oti nai exoune souksediarika onomata alla apo douleia giok. entaksei den peirazei. an exeis xrono, poula ta sto ebay.

      Delete
  3. θα συμφωνησω για το κιτρινο μου αρεσει πολυ σε αλλες αλλα δεν νομιζω να το τολμουσα. οσο για τα αλλα χρωματα-συνδιασμους ειναι πολυ ωραια, πολυ καλοκαιρινα και σου φτιαχνουν αμεσως τη διαθεση!

    ReplyDelete
  4. το MAC gloss 'Pink Poodle' είναι απόλυτα παγευτικό ... έχεις δει τπτ αντίστοιχο να κυκλοφορεί τώρα;;;;
    xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. des to pink bikini tou dior. moiazei alla pistevo oti apogeionei to mov kragion

      Delete
    3. OK!! ευχαριστώ σε! =)

      Delete