Friday 13 July 2012

Olympic beauties

Είναι οι λεπτομέρειες που μετράνε πάνω απο όλα.

Γιατί το λέω? Σε ένα album στην Telegraph, με φωτογραφίες του Ολυμπιακού χωριού, φαίνεται καθαρά πώς οι διοργανωτές των αγώνων έχουν υψηλά στάνταρ. Το ξέρατε πχ πώς το Ολυμπιακό χωριό θα έχει και beauty salon? Εγώ όχι.

Eδώ πχ ο δήμαρχος του Λονδίνου, Boris Johnson, απολαμβάνει ένα μανικιούρ, προσφορά του ομίλου, που σπονσοράρει και το ''ολυμπιακό κομμωτήριο-nail bar" -μαζί και το αθλητικό κους κους-, Procter&Gamble (Aussie, Clairol, Olay, Pantene, Dolce&Gabbana make up etc. etc.).


Εδώ χτενίζεται για την μεγάλη βραδιά.


Μετά την περιποίηση, μπορεί μάλιστα να απολαύσει κανείς ένα καφεδάκι στους εξωτερικούς χώρους (στην λεγόμενη ''Chesterfield Suite'', βασικά είναι γλυπτό αλλά...).


(Σημ - Αυτός που τους έβαλε εκεί, πρέπει να ήταν πολύ αισιόδοξος, γιατί πάντως στο Λονδίνο ο καιρός είναι παρανοικός τώρα τελευταία - ρίχνει κάτι καταστροφικές βροχές.)

Αναμένοντας λοιπόν την έναρξη στις 26, με εμφανίσεις αθλητών που δεν πέφτουν κάτω απο το ''τέλειο'' και το ''προσεγμένο''. Νομίζω μετά απο τέτοια προσφορά δεν έχουν καμία κιόλας δικαιολογία.

Στην Αθήνα παρεπιπτόντως είχαμε κάτι παρόμοιο?

4 comments:

  1. Α, μπα; Μπράβο του mister που δείχνει ότι δεν είναι ντροπή να κάνουν και οι άντρες μανικιούρ. Από κούρεμα/styling όμως, χωλαίνει...

    xx

    ReplyDelete
  2. χαχα :) μολις ειδα το σχετικο ρεπορταζ στις ειδησεις.
    μπα δεν θυμαμαι κτ σχετικο εδω, δεν θυμαμαι να ειχαμε κ χορηγους του αντιστοιχου κλαδου...

    ReplyDelete
  3. ναι πως! έχει και στην Αθήνα! και σπα θαλασσοθεραπεία σε πισίνα που γέμισε από νερά της βροχής... τι να πεις... Ε, ντάξει σε κάποια πράγματα είμαστε πίσω, αλλά τι να το κάνεις το μανικιούρ στα olympics? Ωραίο αλλά κουλό!

    ReplyDelete
  4. beauty salon? όχι δε νομίζω να είχαμε, καμία φυσιοθεραπεία και πολύ τους ήτανε! χαχα

    ReplyDelete