Tuesday 1 November 2011

Fall Nails (και μπόνους 7 πράγματα για μένα)

Δυο βερνίκια για το φθινόπωρο -




Απλά πράγματα - ένα οπάκ dusty green Seventeen 297 απο τα πέρυσι, για το οποίο πάντα λαμβάνω κομπλιμέντα, αλλά και το Toff της Butter London, σε σάπιο μήλο, το οποίο είναι υπέροχο και σικάτο πάνω σε ανοικτόχρωμες τύπου nc 20 επιδερμίδες. Για να μην ξεχνιόμαστε, ορίστε -






Τα βερνίκια Butter London, λέει δεν έχουν Formaldehyde, Toluene, Parabens, ενώ ξεχωρίζουν για μια φοβερή παλέτα με τζίνιους ονόματα (dark knight, no more waite katie, wallis), αλλά παρόλα αυτά εκτός της περίεργης, επίσης δυνατής, μυρωδιάς, βρίσκω ότι θέλουν λίγο δουλειά στο άπλωμα - θέλουν τουλάχιστον 3 στρώματα για να βγεί εντάξει το αποτέλεσμα σε σύγκριση με τα OPI πχ. Παρόλα αυτά είναι όμορφα.

Όσον αφορά νεωτερισμούς, το μάτι μου έπεσε σε δυο πράγματα.

Πρώτον, στο Beauty Hall του Liberty - άμα επισκεφτείτε το Λονδίνο πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πάτε για ό,τι πιο edgy υπάρχει σε ομορφιά, πχ σαμπουάν Sachajuan, Ellis Faas+Hourglass makeup etc etc - είδα τα αμερικάνικα βερνίκια Strange Beautiful τα οποία ξεχωρίζουν για τις πρακτικές συλλογές χρωμάτων μέσα σε σι-θρου ακρυλικές κασετίνες που χωράνε παντού. Στο γνωστό πολυκατάστημα είχανε 55 λίρες (64 ευρώ), στο cultbeauty.co.uk, 49.99 λίρες (59 ευρώ). Το μόνο μείον, πέρα της τιμής - η ποσότητα. Τα βερνίκια φάνηκαν λίγο μικρά. Δεν είναι μίνι, αλλά σίγουρα φάνηκαν μικρά σε σχέση με τα OPI.








Δεύτερον, μου άρεσε το Magnetic Polish της Nails Inc, για το οποίο έμαθα απο ένα άλλο μπλογκ. Αν νομίζετε ότι το Peridot της Chanel είναι ό,τι πιο 'it' κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, ξανασκεφτείτε το. Δείτε εδώ, για παράδειγμα. Το καπάκι του έχει έναν μικρό μαγνήτη που δημιουργεί σχέδια στο βερνίκι, το οποίο έχει στη σύνθεσή του σκόνη σιδήρου. Ορίστε μερικά παραδείγματα απο το μπλογκ Daily Polish.



Σαν λάτρης του ''minimum effort, maximum result'' - βαριέμαι να κάθομαι με τις ώρες για να κάνω σχεδιάκια -, ψηφίζω ναι. Ψηφίζω ''ναι'' και στην ειδική τιμή τους (11.70 λίρες), που εντάξει δεν είναι και τόσο παρατραβηγμένη αν σκεφτούμε ότι τα κανονικά βερνίκια της μάρκας κοστίζουν 11.

απντειτ - ευχαριστώ την Γλαύκη και την Beauty Editor για το tag και το βραβείο. 7 πράγματα για μένα.



1. Μπορεί να μην μου φαίνεται, αλλά δεν είμαι μεγάλη shopper -ειδικά ρούχων. Μέχρι τα 30, έβγαινα σπάνια στα μαγαζιά. Δηλαδή τα ρούχα μου χωράνε σε μια βαλίτσα, άντε σε δυο (και χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά). Τελευταία, με την κρίση, έκανα αγορές.
2. Δεν έχω καθόλου καλό timing (βλέπε αγορές-οικονομική κρίση). Οι φίλοι μου με πειράζουν για αυτό, γιατί με οδηγεί σε γκάφες και faux pas. Πχ, θέλοντας να πειράξω μια ελληνίδα φίλη, στην φοιτητική εστία που είμασταν, όταν με ''διέταξε'' να της φέρω νερό, τής απάντησα ''τί νομίζεις ότι είμαι?? η φιλιππινέζα σου??'' Για χάριν αστειότητας όλα αυτά, αλλά πλάκα πλάκα στην παρέα μας εκείνη την ώρα βρισκόταν ένας Φιλιππινέζος...Μου αρέσει που μιλάγαμε και στα αγγλικά, για να μην είμαστε αγενείς στην παρέα μας. Τί το θέλαμε.
3. Δεν βγάζω φωτογραφίες. Θυμάμαι είχα βγεί για έναν καφέ με έναν γνωστό, ο οποίος έβγαζε μετά μανίας φωτογραφίες και σε κάποια στιγμή μου λέει, ''Κοίτα τη γωνία (του τοίχου, τώρα). Δεν είναι καταπληκτική??'' Επειδή δεν θέλω να καταντήσω έτσι, δεν βγάζω φωτογραφίες. Προτιμώ ότι μου αρέσει και με ενδιαφέρει να το καταχωρώ στη μνήμη μου. Δεν έχω καμία, ή μάλλον ψέμματα, έχω μόνο μια δυο φωτογραφίες του εαυτού μου μέχρι τώρα. Το άθλημα το ανακάλυψα πρόσφατα με το μπλόγκινγκ, περισσότερο για να δείξω για τί πράγμα μιλάμε, αλλά φωτογραφίες για προσωπική μου ευχαρίστηση δεν βγάζω.
4. Φοβάμαι το αεροπλάνο και τα ύψη, οπότε μπάι μπάι Νιου Γιορκ.
5. θυμώνω πολύ εὐκολα, αλλά μού περνάει και πολύ εύκολα. Μπορεί να έχω πεί τα χίλια μύρια σε κάποιον/κάποιαν, αλλά μετά απο 5'λεπτά, είμαι ικανή να μιλάω με το ίδιο άτομο για άσχετα πράγματα.
6. Έχω πάρα πολύ καλή μνήμη και μπορώ να θυμηθώ πράγματα και λεπτομέρειες ακόμα και μετά απο χρόνια. Επίσης είμαι πολύ καλή στο να θυμάμαι παλιούς συμμαθητές μου και να τους αναγνωρίζω μετά από χρόνια (το ίδιο ισχύει και με σελέμπριτις), ενὠ τα πάω πολύ καλά και με τα ονόματα. Δεν ξεχνάω εύκολα, πάντως.
7. Δεν πιστεύω στη μεταθανάτια ζωή. Αλλά επειδή αυτό είναι λίγο βαρύ, θα το αλλάξω με το ''ἀν δεν έκανα αυτό που κάνω τώρα, θα ήθελα να ήμουν γεωπόνος, γιατί μου αρέσει η φύση και τα λουλούδια''.

Κάνω ταγκ όλες τις κυρίες και δεσποινίδες του μπλογκ ρολ μου.

9 comments:

  1. pwpw..egw dn 8ymamai kanenan symma8hth pantws...lool

    ReplyDelete
  2. Lady είσαι τρελή ψυχοθεραπεία!!! Περίεργες επιλογές τα χρώματα στα βερνίκια νόμιζα ότι θα διάλεγες κάτι πιο σκούρο αλλά και αυτά τα muted μου αρέσουν...τα νέα αυτά πανάκριβα βερνίκια τα αγνούσα και θα συνεχίσω νομίζω αλλά αυτό της Nails inc με εξιτάρει...δεν έχεις καμία φωτογραφία ε; πωπω περίεργο μου φαίνεται εγώ έχω καμιά πεντακοσαριά σίγουρα αλλά όχι εκτυπωμένες άμα έρθεις σπίτι μου θα φρίξεις από τις κορνίζες....και εγώ φοβάμαι αεροπλάνα και ύψη αλλά τη NY δεν την είχα ποτέ στο μυαλό μου δεν ξέρω γιατί ίσως αν πήγαινα μέχρι το Παρίσι να ήμουν ευτυχισμένη!!!φιλιά

    ReplyDelete
  3. Panemorfa xrwmata Lady!Magnetic polishes eixe bgalei kai h essence kai einai fobera ontws!8a dw an 8a tsimphsw kanena apo auta pou les giati moiazoun polu omorfa!
    Auto me ton 8umo twn 5 leptwn to exw k egw.Alla emena meta mou 3anarxetai se akurh stigmh...px.kana mhna meta.
    Filiaaaaa!

    ReplyDelete
  4. γέλασα πολύ με το σκηνικό με τη Φιλιπιννέζα!
    η NY νομίζω ότι αξίζει για την καταπολέμηση κάθε φόβου!

    ReplyDelete
  5. Εγώ τι είχα πάθει στα πρώτα φοιτητικά μου χρόνια: έλεγα σε μια παρέα πόσο άσχημο είναι όταν φοιτητούδια παίρνουν τις Μερτσεντέ του μπαμπά για να κυκλοφορήσουν, τέτοια ωραία συζήτηση άνοιξα κι εγώ... Κι όταν ήρθε η ώρα να πάμε στα σπίτια μας, προσφέρθηκε να με γυρίσει ένα παιδάκι και με έβαλε στο αυτοκίνητο του μπαμπά του, μια διθέσια Μερτσεντέ... Μούγγα εγώ μετά...

    ReplyDelete
  6. haha wraio post! alla prepei n 3eperaseis tn fovo s gt alliws xaneis polla omorfa pragmata! ;)

    fashionsugarbubbles.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Ase k apo gkafes k gw allo tipota!!! eimai h prosvpopoihsh tou.."kalytera na masas para na milas"

    ReplyDelete
  8. Έχω κάνει κι εγώ τρελές γκάφες, παράπονο δεν έχω! Επίσης για κάποιο καιρό δεν έβγαζα ούτε μία φωτογραφία, έβλεπα φωτογραφική μηχανή και έφευγα!

    ReplyDelete
  9. sxetika me tis gkafes: lol. join the club. eftixos den eimai i moni. phew. ante koritsia sas ekana tag. perimeno na diavaso ta ''mistika'' sas. :)

    ReplyDelete