Thursday 24 November 2011

Current lusts - Τί μου έκανε κλικ και θα ήθελα να δοκιμάσω

1. Essie luxe effects. Πολύ decadence, το ξέρω, αλλά έρχονται Χριστούγεννα (λέω να κάνω το δέντρο αυτό το γουίκεντ) οπότε λίγη λάμψη είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το θέμα είναι απο πού τα αγοράζουμε? (όλα τα ίματζις απο εδώ http://www.thepolishaholic.com/2011/11/essie-holiday-2011-luxeffects.html = τρελό μπλογκ άμα έχετε ψύχωση με τα βερνίκια).






αλλά και την

2. Nanoblur Optical cream

Στοιχίζει 20 λίρες (23 euros) και ήδη στα Boots έχει εξαντληθεί (στην ουρά και πάλι).



Σύμφωνα με τα άρθρα εδώ στο Γιου Κλέι είναι η νέα κρέμα θαύμα, λέει ότι σου κόβει δέκα χρόνια, που μάλλον είναι βλακεία. Κρατάω μικρό καλάθι όταν ακούω τέτοια. Όμως κάτι που είναι ενδιαφέρον είναι η optical τεχνολογία της (έχει "high‑tech particles that scatter light") που κάνει την επιδερμίδα λέει να φαίνεται πιο φρέσκια, πιο φωτεινή. Σίγουρα θα ήθελα να την δοκιμάσω και για το όνομα της που είναι πετυχημένο - blur=θόλωμα, θάμπωμα. Δεν ξέρω ποιός την παθαίνει τη θολούρα. Ελπίζω πάντως να την παθαίνουν οι άλλοι, γιατί μόνο τότε θα φαινόμαστε δέκα χρόνια νεότερες.

14 comments:

  1. πωπώ!πως γίνονται τα νύχια να είναι τόσο κίτσ και τόσο amazing (ούτε το Καλομοιράκι να ήμουν) ταυτόχρονα;Αυτό με τα ''ασημάκια''κάτι μου έκανε!
    εγώ έχω βάλει στο μάτι ένα D&G που είναι μαύρο χρσυσό και λέω αν θα περάσω καμιά βόλτα από τα Attica να το πάρω!Αν και δε θα έπρεπε γιατί όπως άκουσα και χθες στο Star ο Στεφανο με τον άλλο κύριο καράφλα(ή τους μπέρδεψα;) φοροδιαφεύγουν και καταλαβαίνεις- δεν μπορώ να πάρω μανό από ένα δίδιμο φοροφυγάδων!Χεχεχεχε!

    ReplyDelete
  2. σε έχω ''κόψει'' εσένα. χαχα.
    θα σου ράψω παγιέτες στα vince πουλοβερ σου, πουλιες στα 7forallmankind jeans σου, θα περάσω με χρυσαφιά χρυσόσκονη τα λόαφερς σου και θα σου ρίξω και γκλίτερ στα μαλλιά. οχι χωρίς πλάκα το μαύρο χρυσό που λες ακούγεται ενδιαφέρον. είχε βγάλει και ο YSL μια σειρά φθινοπωρινή με μαύρα χρυσά, μαυρα μπλε όλα σολντ άουτ εδώ και επειδή ανέφερες και το κιτς με το amazing, ο YSL θα βγάλει τον φεβρουάριο crackle βερνίκια. εδώ http://planete-beaute.blogspot.com/2011/11/yves-saint-laurent-cede-la-mode-du.html...ελα να κιτσοποιηθούμε μαζί

    ReplyDelete
  3. Αχ για αυτή τη Nanoblur Optical Cream είχα φαγωθεί και εγώ αλλά με αποθάρρυνε μια φίλη μου που τη δοκίμασε και δεν είδε λέει καμμιά διαφορά...έτσι και αλλιώς δεν την βρήκα οπότε τελικά κατέληξα στο και καλά ανάλογο (σύμφωνα με την πωλήτρια) προιόν της σειράς ΝΟ7 των Boots, Instant Radiance Beauty Balm (16 λίρες αρχική τιμή αλλά με to 5 pound off voucher 11!).
    Εγώ δεν έβλεπα καμμιά δραματική διαφορά από μόνη μου να σου πω αλλά μερικές φορές που το είχα βάλει σαν βάση κάτω από το tinted moisturizer που συνήθως φοράω, μου έλεγαν ότι το δέρμα μου φαίνεται ξεκούραστο και φρέσκο...Τι να πω, έχω μπερδευτεί για τα αποτελέσματα αλλά σαν πιο οικονομική λύση το προτείνω. Στα (-) η λίγο αντιπαθητική μυρωδιά.

    Σόφη

    ReplyDelete
  4. γεια σου σόφη, το ξέρω είμαι θύμα του μάρκετινγκ. παίζει να ειναι μεγάλη πατάτα. :)
    μπορεί να μου κάνει η φίλη σου ένα γκεστ ποστ για την νανομπλερ?? και εσύ για την εναλλακτική σου αγορά απο τα Μπουτς?? θα ήταν ενδιαφέρον...μήπως είχε σίμερ και για αυτό φαινόσουν πιο φρέσκια??

    το ιμέιλ μου ειναι κάτω στο μπλογκ αν ενδιαφέρεσαι. θα ήθελα να σε ρωτήσω και για τιμές γκερλέν ελλάδα. πόσο πιο φθηνά είναι στα πατρια??

    καλό γουίκεντ και σε ευχαριστώ για τα σχόλιά σου. είναι ενδιαφέροντα.

    ReplyDelete
  5. Μπα, δε μου κάνουν κλικ αυτά τα Essie. Πολύ απλά μου φαίνονται, προτιμώ τη σειρά της China Glaze που με 2 στρώσεις είναι αδιαφανή. Να το βάλω που θα το βάλω, να μην το φχαριστηθώ;

    ReplyDelete
  6. Brhka ena teleio dupe gia to deutero Essie, to ashmenio...Ennoeitai to phra (glitter addict...).Omws ekane 1.95 eurw k htan apo ta H&M.Peritto na sou pw oti 8a paw na parw backup, toso polu mou arese (2 coats, sxedon opaque)... (Kits ftw)
    Gia th nanoblur diabasa ena review (de 8umamai pou, an to brw 8a sou dwsw link) oti ekane ligh douleia k ths ekane leei ths kopelas breakout asxhmo...
    Anyway...filakia k kalo s/k!!

    ReplyDelete
  7. Lol συμφωνω με την Ναταλια!

    Αν παρω την κρεμα λες να φαινομαι 12 μετα? lool

    xxx

    ReplyDelete
  8. at natalia: :) eisai hardcore glitter maniac..(molis eida ta china glaze). to provlima sto uk einai oti den boro na ta vro para mono na ta paraggeilo apo kati asxeta sites kai dne thelo. na fantasteis molis irhtane ta orly kai afta edo pou meno (sxedon kentro) se limited xromata.

    at ria: h&m. exo kairo na peraso. tha do.
    at artemi: nai ekti dimotikou esi, sto master ego. agnoristes...xaxaxa

    ReplyDelete
  9. αχ αυτό το ασημί Essie luxe effects... πρέπει να το βρώ!!!
    "Δεν ξέρω ποιός την παθαίνει τη θολούρα. Ελπίζω πάντως να την παθαίνουν οι άλλοι, γιατί μόνο τότε θα φαινόμαστε δέκα χρόνια νεότερες." χαχαχαχαχα... γελάω ακόμαααα

    ReplyDelete
  10. at argyrousa - nai kai ta exei sindiasei kai oraia i atimi.

    ReplyDelete
  11. auta ta glitters ta latrevo exo idi parei kapoia!!

    ReplyDelete
  12. Glitter addict here συμφωνώ της China glaze δεν παίζονται άμα δεις το twinkle lights θα χαζέψεις σκοπεύω να βάψω τα νύχια μου όλα με αυτό τα xmas όσο για Essie κ λοιπά βερνίκια νομίζω ότι στο eBay θα βρεις άφθονα εγώ έχω πάρει από εκεί τα περισσότερα! Για το nanoblur περιμένω review σε εμπιστεύομαι απόλυτα

    ReplyDelete