Wednesday 30 November 2011

Αγαπημένα του τελευταίου καιρού

Οι τελευταίοι δύο μήνες ήτανε αρκετά έντονοι - κάθε μέρα τρέξιμο. Τί σημαίνει αυτό?Μίνιμαλ, φυσικό μεικαπ.

Το Wild Bouquet της Laura Mercier έγινε ο ''συμμαχός'' μου για φυσικό αποτέλεσμα. Λόγω βιασύνης και βαρεμάρας, χρησιμοποιούσα καθημερινά την σκιά Flormar Diamond Terracotta - σε μπρονζέ και διακριτικά γκλιτερίζουσα απόχρωση - σε όλο το κινητό φλέβαρο. Είναι απλά φανταστική απο θέμα υφής, χρώματος, τιμής και πάνω από όλα διάρκειας. Την απλώνω (και δεν βάζω και πράιμερ) και δεν αλλοιώνεται. Απίστευτο. Πολύ καλή για ένα γρήγορο μακιγιάζ. Γίνεται αυτή η κρέμα χεριών Bioten με αμύγδαλο και γιαούρτι να είναι τόσο υπέροχη? Ομιτζι. Αφήνει τα χέρια πολύ απαλά, χωρίς να τα λιγδώνει, κάτι που απεχθάνομαι. Σίγουρα θα την ξαναπάρω. Και τα τρία πάντως, ειδικά η σκιά και η κρέμα, ανάγονται σε ''staples''.



Το κεράκι της Decleor (με άρωμα Neroli) ήταν δωράκι μιας αγοράς που έκανα και πραγματικά το λάτρεψα. Πολύ soothing άρωμα. Μακάρι να ήτανε μέρος της σειράς τους, γιατί σίγουρα θα αγόραζα κάνα δύο. Ιδανικό για ριλάξ και για διακριτικό άρωμα στον χώρο.



Νομίζω πως το γιαούρτι με σόγια είναι acquired taste, σαν την κοκα κόλα με το λεμόνι. Δηλαδή στην αρχή, λές μπλιαχ, τί είναι αυτό, αλλά μετά εθίζεσαι. Τα βρήκα σε ένα γκουρμέ ντελί και μου άρεσαν αρκετά, γιατί είναι ελαφριά. Δεν σε φουσκώνουν. Επίσης έχω συνειδητοποιήσει ότι όταν τρώω πολύ γιαούρτι ή πίνω πολύ γάλα, παθαίνω φαγούρα (μάλλον ευαισθησία στη λακτόζη?? δεν ξέρω). Με αυτό δεν έχω νοιώσω κάτι τέτοιο και μάλλον θα αντικαταστήσω τα αγαπημένα Total 0% με αυτό.




Εδώ μόλις μπήκαμε στην κατηγορία του ''βρε, πώς αλλάζει έτσι ο κόσμος''. Έχω ερωτευτεί τίς μινιατούρες ταπεράκια που φιλοξενούν gluten-free κεκάκια για την απογευματινή λιγούρα. Αν ας πούμε πριν απο χρόνια, και ειδικά στο λύκειο, τα κοροιδεύαμε κάτι τέτοια, τώρα πραγματικά βλέπω την πλήρη αναβίωση του τάπερ - οκ σνομπαρίες πέστε το lunchbox, ακούγεται πιο σικ - αναπόσπαστο πια περιεχόμενο ακόμα και μιας τσάντας Balenciaga.



Φρουτάκια του δάσους - με χρώματα χειμωνιάτικα. Ακούγομαι σαν το Jamie's Ministry of Health, αλλά ακόμα και αν βάζεις την θαυματουργἠ κρέμα της La Prairie, άμα δεν τρώς καλά, δεν βλέπεις άσπρη μέρα.

10 comments:

  1. "..αλλά ακόμα και αν βάζεις την θαυματουργἠ κρέμα της La Prairie, άμα δεν τρώς καλά, δεν βλέπεις άσπρη μέρα"

    sssooooooooo true!

    ReplyDelete
  2. H krema me amugdalo fantazomai murizei kai uperoxa!
    To giaourti me sogia genika emena mou aresei. Opws k to gala sogias. (Lactose intolerance ftw!)
    Epishs poso dikio exeis gia ta froutakia kai genika ta good for you trofima. Kai esu k o Jamie :D
    Filia!

    ReplyDelete
  3. ...τώρα πραγματικά βλέπω την πλήρη αναβίωση του τάπερ - οκ σνομπαρίες πέστε το lunchbox...

    IoI

    Πριν έξι μήνες ολοκλήρωσα τη συλλογή μου (προίκα μου) από τάπερ!! Σνομπαρίες..λιποθυμείστε!
    χαχαχ

    ReplyDelete
  4. at evi: prospatho vevea. min nomizeis an mou dinane mia merenta kai ta frouta, tha etroga ti merenta prota.:)
    at ria. na tin pareis. einai teleia i krema kai mono 2.40.
    at kerasia. mia xara se vlepo. kai make up kai tupper

    ReplyDelete
  5. ε καλα εννοειται :D junk food rulezzz αλλα ενω βλεπουμε κατα καιρους ποσο καλο κανει η σωστη διατροφη σε δερμα, μαλλια (κ νυχια μην σου πω) ρε γμτ, παλι σε ατασθαλιες πεφτουμε. κ υστερα μας φταιει το οποιο προιον....

    ReplyDelete
  6. geia sou! i geitonia sto background pou me rotises gia to blog einai sti kypro! kypro meno, kai oi photos einai apo palia leuksoia!
    euxaristoume gia ta tips! auta ta moura pantos ta latrevo!

    ReplyDelete
  7. OMG μου'ρχεται να το φάω αυτό το απογευματινό κατιτίς για τη λιγούρα! Είσαι καλά, όσοι γνωστοί μου δουλεύουν 9-5 έχουν όλοι από ένα τάπερ! Ποιος ξοδεύεται σε καθημερινό lunch απ'έξω nowadays... Η σκιά Flormar φαίνεται άψογη. Έχει γίνει τόσος ντόρος στα ελληνικά blogs για τη Flormar και θέλω να ψωνίσω κι εγώ κάτι αλλά ποιος τρέχει στο Avenue, ελπίζω κάποια στιγμή να τα φέρουν τα Hondos Center. Τελευταία ξετρύπωσα πάλι τις διπλές baked σκιές του Body Shop και ανακάλυψα ότι "φωτογραφίζονται" πολύ πιο ωραία σε σύγκριση με απλές shimmery σκιές. Όλες εκτός από τη Moonstone :/

    ReplyDelete
  8. Αυτές οι σκιές τις Φλορμαρ είναι στη Νο1 λίστα μου!!! Καλοδεχούμενη κάθε κρέμα που δεν αφήνει λαδίλα! Ταππερ στη δουλειά μου παίρνω από το 2004 σωτήριο για τη διατροφή μου κ τα κιλά μου!! Και όπως τα λες είναι άμα κάνεις τη χείριστη διατροφή μια κρέμα δεν θα κάνει το θαύμα!

    ReplyDelete
  9. Η κρέμα είναι αγαπημένη από πέρυσι. =)
    Κ φυσικά τα περί διατροφής είναι απολύτως σωστά, με το που άρχισα να τρώω πάλι φρουτάκια το δέρμα επανέρχεται σε πολύ καλή κατάσταση-δεν απατώμαιπως είναι μόνο τα κρεμμικά!:Ρ

    ReplyDelete
  10. Inсгedible pоints. Gгeat агguments.
    Κeep up the great spirit.

    Feеl fгеe to visit my site:
    www.2applyforcash.com
    Also see my site > Online Payday oan

    ReplyDelete