Tuesday 3 May 2011

Guest blogger: Stella from Shopping Therapy

Χθες ήτανε αργία εδώ. Αργία θα έχουμε και στις 30 Μαίου, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Επειδή έχω κολλήσει σε αυτό το αργία spirit, θα ήθελα να ανακυρήξω τον Μάιο σε μήνα χαλάρωσης και να προχωρήσω σε ένα δεύτερο guest blogging post, αυτό της δημοφιλούς Στέλλας του Shopping Therapy. Η ίδια έχει γίνει γνωστή για την αγάπη της στον Mark Wahlberg, στο online shopping, αλλά και για τα διάφορα ωραία fashion exclusives που έχει (press days, buys, ταξίδια). Έχει όμως και ενδιαφέροντα ποστς ομορφιάς (θυμάμαι ένα για τα concealer, αρκετά χρήσιμο).

Ορίστε λοιπόν μερικά απο τα αγαπημένα της προιόντα. Καλό browsing.





Τί σημαίνει ομορφιά για σένα? (κλασσική ερώτηση περιοδικού)

Ομορφιά ίσον αυτοπεποίθηση και συνήθως επιτυγχάνεται με ένα χτένισμα στο κομμωτήριο, ένα ζευγάρι δεκάποντα peep toes και ένα ωραίο boyfriend στον αγκώνα σου. Τα παραπάνω λειτουργούν και συνδυαστικά για καλύτερα αποτελέσματα!


Βάφτηκα πρώτη φορά .....
Στο γυμνάσιο έβαψα τα νύχια μου με το πιο διακριτικό ροζ βερνίκι. Παρόλα αυτά, το παρατήρησαν όλοι και το σχολίασαν! Apparently ακόμα κι αυτό ήταν too much… τώρα πια συνεχίζω με την ίδια εμμονή, να βάφω τα νύχια μου σε όλα τα πιθανά χρώματα, όπως γκρι, πετρόλ και φυστικί, ενώ επιστρέφω σταθερά στο αγαπημένο μαύρο, που ευτυχώς έχει πλέον απενεχοποιηθεί και δεν θεωρείται τόσο goth. Τα OPI έχουν σούπερ ποιότητα, ενώ όταν νιώθω down είμαι ικανή να ξοδέψω 23 ευρώ για ένα Chanel. It’s my beauty obsession!

Με τα βαμμένα νύχια, δείχνεις ότι ασχολείσαι με τη λεπτομέρεια, ότι ξοδεύεις χρόνο για τον εαυτό σου. Επιπλέον τα βάφεις σήμερα και παραμένουν βαμμένα και αύριο! Ή φοράς ένα συντηρητικό σύνολο και κάνεις την έκπληξη με τα μπλε νύχια σου!


Skincare routine
Πρωί: πλύσιμο με σαπούνι korres πρωτεΐνες γάλακτος και ενυδάτωση με Kiehl’s Ultra Facial Moisturizer spf15
Βράδυ: πλύσιμο με Shiseido pureness deep cleansing foam και ενυδάτωση με Kiehl’s Powerful-Strength Line Reducing Concentrate


Make up routine
Πούδρα pureness Shiseido (δεν την έχω αλλάξει εδώ και 10 χρόνια από όταν την ανακάλυψα!!!) και MAC studio finish concealer τοπικά, ειδικά σε μια εκνευριστική πανάδα που καταφέρνω έτσι να την κρύβω!




Το πρωί θα βάλω σκιά Bobbi Brown σε απόχρωση stone ή fawn, μάσκαρα tarte, αντί για ρουζ το stereo rose MAC mineralize skinfinish και gloss.

Απόγευμα λίγο πιο έντονα μάτια με mac satin taupe, που είναι κλασσική αξία ή με την παλέτα Bobbi Brown shimmering nudes.

Το βράδυ, θα παίξω! Τελευταία έχω κολλήσει με το stila smudge pot σε γκρι ή τις διπλές σκιές nars cordura (τις απλώνω με βρεγμένο πινελάκι), αν θέλω να τονίσω τα μάτια ή αν θέλω να τονίσω τα χείλη, αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα στο dior addict #673 που είναι φούξια ή το πορτοκαλί orange dare, lipstick mattene MAC. Ρουζ NARS το διπλό orgasm – laguna, που επιτρέπει συνδυασμούς, πιο ροζ, πιο ηλιοκαμμένο ανάλογα με την εποχή.


Mια μειπ απ ανακάλυψη που έκανα πρόσφατα είναι ότι τα ροδακινί gloss είναι το ίδιο φωτεινά με τα ροζ, αλλά ευτυχώς προκαλούν λιγότερους Barbie συνειρμούς.


Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κρέμα για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια! Πιστεύω όμως ακόμα στις αντικυτταριδικές όπως τα παιδιά στον Άη Βασίλη.


Ένα μέικ απ λουκ όταν θέλω να βγώ με τη μέλλουσα πεθερά…
Θα έβαζα μόνο λίγο ρουζ και θα τόνιζα βλεφαρίδες και φρύδια, ώστε να μη φαίνομαι άχρωμη και με περάσει για αναιμική, τουτέστιν να αρχίσει να ανησυχεί αν θα καταφέρω να της κάνω τα πέντε εγγόνια που ονειρεύεται.

Ένα μέικ απ λουκ όταν θέλω να τους ψαρώσω όλους...
Κόκκινα χείλη! Τραβούν πάντα τα βλέμματα, προφανώς γιατί έχει εντυπωθεί μέσα μας το κλισέ κόκκινο=μοιραίο. Το δικό μου είναι το Delilah-Stila!

Ένα μεικ απ λουκ για ρομαντική έξοδο....
χα! Επειδή οι άντρες φοβούνται τα γυαλιστερά γκλος και απεχθάνονται την sticky υφή τους, βάζω κραγιόν σε φυσική-ροζ απόχρωση όπως το Guerlain Kiss Kissi Rose Strass και προτιμώ να τονίζω τα μάτια, και πάλι όχι με κανένα πολύ σκούρο smokey. Το κραγιόν έτσι κι αλλιώς συνήθως φεύγει αφήνοντας αντιαισθητικά σημάδια στο ποτήρι, ενώ μάλλον δε θα αφήσω καλή εντύπωση αν κάθε 10 λεπτά τρέχω στην τουαλέτα για να το ανανεώσω!

Trademark look
Συχνά πυκνά με πιάνει να ακολουθήσω ένα look ώστε να με χαρακτηρίζει, και όλοι να λένε ‘α η κοπέλα με το φούξια κραγιόν.’ Βαριέμαι όμως! Έχω τόσα πολλά make up stuff και είναι κρίμα να μένω κολλημένη σε ένα μόνο όταν εκεί έξω υπάρχουν τόσα χρώματα και υφές!

The beauty advice your mother gave you
Όταν ήμουν 6 χρονών, μου είπε «κακομοίρα, μη τολμήσεις να δανειστείς χτένα, καπέλο, τσιμπιδάκι, κορδελάκι από καμιά φίλη σου και κολλήσεις ψείρες, αλοίμονό σου!» ακόμα το θυμάμαι….

Κεφάλαιο μαλλιά
Κυκλοφορώ αχτένιστη, κάτι που αντιλαμβάνομαι μόνο όταν βγαίνω από το τακτικό μου ραντεβού στο κομμωτήριο κάθε 3 βδομάδες για βαφή ! Εδώ και χρόνια έχω τα μαλλιά μου στο ύψος των ώμων και λίγο παρακάτω και παίζω μόνο με αφέλειες/φράντζες και χρώματα: από ξανθό σε κοκκινοκάστανο. Το ιδανικό κομμωτήριο για μένα είναι αυτό που δεν ακούγονται οι παρακάτω ατάκες

«Ναι, καλέ μην ανησυχείς, λίγο θα στα πάρω μόνο, μια παλάμη»!!

«Σήμερα έχω έμπνευση, να μη στα βάψω μαύρα ;»

«Πώς λένε το γκόμενό σου, τη δουλειά κάνει, τι ύψος έχει, πού μένει, έχει σκύλο; άσε κι εγώ τι τραβάω, ο δικός μου κανόνισε Οικονομόπουλο χωρίς εμένα!»

«Τέλειες δεν είναι;» (κοιτάζοντας με καμάρι θεόστραβες αφέλειες)

Βρήκα ένα τέτοιο στη γειτονιά μου και πηγαίνω σταθερά έκτοτε.


Αγαπημένο spa treatment
Θεέ μου, κάνε με πλούσια να πηγαίνω κάθε βδομάδα για full body massage, αυτό που όταν τελειώνει παραπατάς!

To αγαπημένο μου άρωμα για άνοιξη
Βαρέθηκα να μπαίνω στο μετρό και όλες να μυρίζουν Light Blue! Γι’ αυτό το γύρισα πλέον στα Jo Malone, που έχουν και περισσότερο μυρωδιά φύσης. Τώρα φοράω το Nectarine Blossom and Honey.

Αγορές που σκέφτομαι να κάνω
Αποκάλυψη! Τίποτα! Διαπίστωσα ότι έχω υπερβολικά πολλά και έχουν τον ατέλειωτο για να αγοράσω κι άλλα. Πέντε ρουζ! Τρία μπρόνζερ. Οκ, you get the point!

13 comments:

  1. Καλά, το απόλαυσα από την αρχή μέχρι το τέλος! Πέθανα στο γέλιο! Βρε Στέλλα, αν το διαβάζεις: θέλουμε περισσότερα beauty-related posts! LadyD, η ιδέα για guest-blogging είναι κορυφαία- άσε που ξεκουράζεσαι κιόλας!

    Φιλιά πολλά, κορίτσια
    xx

    ReplyDelete
  2. ^δε βαρέθηκες καλέ να το διαβάσεις όλο? λολ
    θενξ για τη φιλοξενία lady!

    ReplyDelete
  3. αα συμφωνω με την φιλτατη cbsg!:D
    πολυ καλο με εβαλες σε πειρασμο να δοκιμασω ενα σωρο προιοντα! γκρρρ....
    επισης συμφωνω απολυτα κ με αυτο "Με τα βαμμένα νύχια, δείχνεις ότι ασχολείσαι με τη λεπτομέρεια, ότι ξοδεύεις χρόνο για τον εαυτό σου."
    το πρωτο που κοιταω σε μια αλλη γυναικα ειναι τα νυχια! βεβαια κ γω δεν τα περιποιουμαι οσο συχνα θα ηθελα αλλα ενα τελειο συνολο κ μακιγιαζ χαλαει απιστευτα με απεριποιητα ή φαγωμενα ή ψευτικα που κανουν μπαμ απο μακρυα νυχια.

    ReplyDelete
  4. poly maresoun ta guest bloging....k fysika th stella thn dibazw me mania

    ReplyDelete
  5. ti teleio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eisai polu ekfrastikh !!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. θεά η Στέλλα!και με χιουμορ...ότι πρέπει για μία γυναίκα!

    ReplyDelete
  7. polu wraia "sunenteu3i"! :P
    loved it!!!! =)))

    ReplyDelete
  8. Πολύ απολαυστικό! Τέλειες και οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις!

    ReplyDelete
  9. Δεν ξέρω εάν έχεις ήδη εξαντλήσει το θέμα αλλά θα μπορούσες να αναφέρεις μερικά sites από τα οποία αγοράζεις προϊόντα μακιγιάζ;;; Μέσα στο νεσεσέρ σου είδα το face primer του Κορρέ που αναζητώ το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς ανεπιτυχώς, ενώ παράλληλα στο άρθρο σου μιλάς και για ρουζ της nars, που επίσης με ενδιαφέρει. Σε ευχαριστώ

    ReplyDelete
  10. αγαπητή Ευθυμία, έχω κάνει κρούση στη στέλλα, επειδή το νεσεσέρ είναι δικό της. βέβαια καλή λύση είναι να πεταχτείς μέχρι το site της έχει καλά ποστ περί ομορφιάς στα οποία αναφέρει αν δεν κάνω λάθος απο πού ψωνίζει.

    βέβαια κάποια sites στο μεταξύ είναι lookfantastic.com, strawberry.net. άμα θυμηθώ κάτι άλλο θα σου πω, αλλιώς και τα γνωστά καλλυντικάδικα κάπου κάπου κάνουν 25 τα εκατό έκπτωση κάποιες φορές. πάντως καλή λύση για να βρείς κάποια πράγματα χωρίς να ξεπαραδιαστείς είναι το swap στο makeupalley.com. απλώς ψάχνεις αυτό που σε ενδιαφέρει και υπάρχει και η φωτογραφία και η περιγραφή του (σε τί κατάσταση είναι κτλ). σε προσωπικό επίπεδο δεν κάνω αγορές απο ebay για να σου πώ αν υπάρχουν καλά μαγαζιά. πάντως δες και ένα λινκ επάνω princesse penny. στα βίντεό της αναφέρει πολλά μαγαζιά ονλάιν. καλά ψώνια!

    ReplyDelete
  11. και ακόμα το hqhair.co.uk που φέρνει τα nars, το συγκεκριμένο της φωτο είναι διπλό, ρουζ + μπρόνζερ, πολύ βολικό για όλη τη χρονιά, και χειμώνα και καλοκαίρι, και κρατάει πολύ και ωραίες αποχρώσεις ΑΡΚΕΙ να μη σε χαλάει που έχει λίγο shimmer. αν σου αρέσουν οι ματ υφές δλδ δεν ενδείκνυται.
    του κορρέ, δεν είναι primer, είναι μάσκα γιαούρτι, έχει αλλάξει τις συσκευασίες τους και τις βγάζει σε 16μλ και πιο οικονομική τιμή!

    ReplyDelete
  12. polu kalooo ! polu eksipnes k xioumoristikes apantiseis! :D

    ReplyDelete
  13. "Ένα μέικ απ λουκ όταν θέλω να βγώ με τη μέλλουσα πεθερά…
    Θα έβαζα μόνο λίγο ρουζ και θα τόνιζα βλεφαρίδες και φρύδια, ώστε να μη φαίνομαι άχρωμη και με περάσει για αναιμική, τουτέστιν να αρχίσει να ανησυχεί αν θα καταφέρω να της κάνω τα πέντε εγγόνια που ονειρεύεται."

    Xaxaxaxaxaxa eisai thea Stella, exw liosei!!! x

    ReplyDelete