Thursday 6 February 2014

Χάνεις λάδια

Σέρφαρα τις προάλλες και υπέπεσε στην αντίληψή μου το εξής -


Η L'Oreal προσέθεσε στο δυναμικό της ένα νέο προιόν καθαρισμού, που στην Αγγλία ονομάζεται

Skin Perfection 15 Second Miraculous Cleansing oil


image from here


Στα πάτρια βέβαια, κορυφαία η μετάφραση....

Ideal Glow Αισθησιακό Λάδι καθαρισμού....(παραράμ, παραράμ, μουσική καμπαρέ)


image from here

Ομολογώ πώς όταν είδα το εν λόγω προιόν στην ελληνική μπλογκόσφαιρα, γέλασα ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ. Μέχρι τώρα δεν είχαμε κάνει συνειρμό αισθησιακού λαδιού και καθαρισμού προσώπου. Αλλιώς τα σκεφτόμασταν τα αισθησιακά. (Μα πώς φτάσανε στο συμπέρασμα να κάνουν το miraculous.... αισθησιακό?)

Εδώ θα ήθελα να μοιραστώ τα δικά μου λάδια καθαρισμού, με τα οποία πειραματίζομαι και τα χρησιμοποιώ ως υποκατάστατα του θαυματουργού νερού της Bioderma, που μου έχει τελειώσει. Στην δεύτερη φάση καθαρισμού, χρησιμοποιώ το τζελ της Castalia, Sensial για ευαίσθητα δέρματα, που το έχω βολευτεί πάρα πολύ, ακολουθώντας την λογική Kanebo two-step cleansing.




Δείγμα Shu Uemura. Εντάξει δείγμα είναι τί να καταλάβεις. Επιφυλλάσομαι μιας και όλες είναι ξετρελαμμένες, πάντως το μεικαπ όλο δεν το αφαιρεί απο μόνο του (τη μάσκαρα μόνο αφαιρεί). Μετά πρέπει να κάνεις άλλο ένα πέρασμα με κάτι άλλο. Παρόλα αυτά είναι απαλό, έχει ωραία αίσθηση μετά. Δεν ξέρω βέβαια αν με παρατεταμένη χρήση δημιουργεί μαύρα στίγματα.

Astalift Make up Removing oil. Εδώ περισσότερα για τιμή και πού το βρίσκετε. Νοτ μπαντ. Καλή τιμή, ωραία αίσθηση, αφαιρεί το μακιγιάζ, αλλά καλού κακού κάνω το πέρασμα με το καθαριστικό της Castalia και πάλι.

The Sanctuary Spa cleansing oil. Οκ το χειρότερο, και πώς θα τελειώσει? Είναι σαν να βάζετε ελαιόλαδο στο πρόσωπό σας, δηλαδή κάνετε ΑΜΑΝ για να το αφαιρέσετε με το νερό. Ναι, αφαιρεί μάσκαρες, σκιές, αλλά οκ μετά κάνεις μια ώρα να το ξεφορτωθείς απο την επιδερμίδα. Εδώ το ξέπλυμα με καθαριστικό τζελ επιβάλλεται μετά.

Γενικά πάντως δεν είμαι αντίθετη στην ιδέα του καθαριστικού λαδιού ώς πρώτου βήματος καθαρισμού, άμα δεν θέλετε το Bioderma, υπό τις παρακάτω συνθήκες...

έχετε διαλέξει ένα καλό προιόν, το οποίο δεν είναι βαρύ και δεν λαδώνει την επιδερμίδα. Πάρτε δείγματα εν ανάγκη.

το χρησιμοποιείται το χειμώνα ή σε περιόδους που θέλετε να ανακουφίσετε την επιδερμίδα σας πχ λόγω κρύου, ή μετά το μπάνιο στη θάλασσα, που νομίζουμε ότι τραβάει η επιδερμίδα μας απο την έκθεση στον ήλιο.

δεν έχετε πολύ λιπαρή επιδερμίδα. πχ δεν θα χρησιμοποιούσα λάδι καθαρισμού στα 22, που είχα πρόβλημα με πολλά σπυράκια και αρκετά λιπαρή επιδερμίδα (θα προτιμούσα κάτι mattifying, εν ολίγοις).


Καλή επιτυχία!








4 comments:

  1. λοιπον τα ιδια σκεφτομουν κι εγω λιγο πολυ..ωσπου ενεδωσα στο loreal και μπορω να πω πως με εχει εντυπωσιασει!πρωτα απο ολα τρεχει ενα -40% οποτε το πηρα 3ε και κατι.δευτερον κανει παρα πολυ καλη δουλεια και μαλακωνει απιστευτα το δερμα σε σημειο να παταω απλα τους πορους και να αδειαζουν πανευκολα απο το σμηγμα (ιου but true) εχω κανονικο/ξηρο δερμα με μερικα μαυρα στιγματα στη μυτη.κατα 90% θα το ξαναπαρω αμεσα εκτος αν δοκιμασω καποιο αλλο στο μεταξυ και με ξετρελανει!

    ReplyDelete
  2. θα συμφωνήσω με την Στέλλα! Άψογο το loreal, το προτιμώ και από το mac. Επισης ξεβαφόμουν σε μια φίλη και με κοροιδευε! "Αισθησιακό λάδι? Τι βάζεις στη μούρη σου?" Btw, έχω λιπαρή επιδερμίδα αλλά δεν βρίσκω ότι με χειροτερεύει, ίσα ίσα!Βάζω και ένα απλό cleanser από πάνω πάντα, επειδή είμαι υστερική αλλιώς δεν είναι απαραίτητο!

    ReplyDelete
  3. Telia products fenontai - akoma den exo dokimasei to L'oreal Cleansing Water alla einai sto list mou! :)

    Layla xx

    www.sprinklesofstyle.co.uk

    ReplyDelete