Monday 18 November 2013

Τα αγαπημένα του τελευταίου καιρού

Πριν ανοίξω την ενότητα 'σπαρταριστά beauty διηγήματα για την περίοδο που διανύουμε', το πρώιμο μου χριστουγεννιάτικο μου δώρο σε εσάς καλές μου φίλες/οι, θα κάνω μια μικρή στάση στα αγαπημένα του τελευταίου καιρού.

Seventeen Supreme nail polish in 130 (νομίζω πώς είναι το 130 δηλαδή). Late to the party - Έψαχνα για καιρό το Malice της Chanel, αλλά δεν το βρήκα έτσι και αλλιώς (βγήκε περυσι τον Οκτώβριο ως LE, υπήρχε ποτέ περίπτωση να το έβρισκα? Όχι). Τελος πάντων, φλέρταρα με τα OPI, Debbούλα Lippman, αλλά με έπιασε η τσιγκουνιά και λέω ας πάρω κάτι πιο οικονομικό. Έτσι βρέθηκα στον πάγκο της καλή μας Seventeen, όπου μού γυάλισε το συγκεκριμένο. Είναι ένα χειμωνιάτικο βαθύ κόκκινο, όχι τόσο σκούρο όσο το Malice, αλλά αρκετά όμορφο, κομψό και με γερή δόση shimmer. Το έχω πραγματικά αγαπήσει, γιατί με μια στρώση κάνει τη δουλειά του, στεγνώνει εύκολα, είναι λαμπερό ακόμα και χωρίς τοπ κόουτ και το καλύτερο? Μου θυμίζει Χριστούγεννα. Είναι το ιδανικό κόκκινο για πάρτυ και είναι και ον τρεντ λόγω σίμερ. Εντάξει, η διάρκεια δεν είναι φοβερή (1, 2 μέρες) αλλά σίγουρα καλύτερη απο αυτή που έχουν τα βερνίκια της Chanel.




Illuminator της Radiant. Δεν έχω μαύρους κύκλους, αλλά γενικά χωρίς μακιγιάζ, όλοι μου λένε πόσο κουρασμένη φαίνομαι, οπότε ένα pick me up το χρειάζομαι. Το σύνηθες πρόβλημα που έχω με τα κονσίλερ για τα μάτια, είναι ότι μαζεύουν στις ρυτίδες. Το συγκεκριμένο δεν δημιουργεί τέτοιο πρόβλημα. Φωτίζει τις περιοχές που θέλω, απορροφάται πολύ γρήγορα και δεν μαζεύει. Μου αρέσει πολύ και η τιμη, 16 ευρώ, είναι οκ, αν σκεφτεί κανείς ότι έχω δώσει περισσότερα για high end προιόντα που δεν έχουν κάνει τίποτα.



Σε προηγούμενο ποστ, μια φίλη άφησε ένα σχόλιο για τις θαυματουργές ιδιότητες του δαφνέλαιου σε περίπτωση που πέφτουν τα μαλλάκια σας. Πήγα στο Χόντο, φρίκαρα με τις τιμές της Apivita (10 euroz gia ena mikro boukalaki) και για να πω την μαύρη αλήθεια, πήγα σε φαρμακείο της γειτονιάς όπου πήρα 100μλ για 4 ευρώ σε ωραία εύχρηστη συσκευασία κιόλας. Μια φορά την εβδομάδα κάνω μια μάσκα σε στεγνά μαλλιά, όπου αφήνω το δαφνέλαιο να δράσει για μισή ώρα. Ευτυχώς είναι τέτοιο το προιόν που ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει λαδίλα στα μαλλιά. Οκ δεν μου πύκνωσε το μαλλί, αλλά δεν βλέπω πια τόσες πολλές τρίχες απο εδώ και απο εκεί. Επίσης κάνει τα μαλλιά πιο στιλπνά και λιγότερο κατσιασμένα. Θα συνεχίσω.

Poshe Top Coat - Seche Vite, eat my dust. The best ever και με εκτυφλωτική λάμψη. Κάνει επίσης το μανικιούρ να στεγνώνει σε χρόνο ντε τε. Η τρίτη φορά που το αγοράζω.

Castalia Sensial τζελ καθαριστικό προσώπου - Η εταιρεία μου είχε στείλει ένα μικρό δείγμα και το λάτρεψα τόσο που πήγα και αγόρασα το ίδιο σε μεγάλη συσκευασία (11 ευρώ με την έκπτωση στα φαρμακεία). Πραγματικά αφαιρεί το μακιγιάζ χωρίς να χρειάζεστε και Bioderma απο πάνω. Είναι ένα perle υγρό, που δεν αφρίζει ενοχλητικά όπως άλλα, αλλά ούτε ξηραίνει και την επιδερμίδα όπως τα γνωστά τζελ. Κατάλληλο για τις ευαίσθητες επιδερμίδες και με υπέροχη μυρωδιά πολύ feminine.
Δυστυχώς ο αγαπητός μας Χόντος δεν θα τα ξαναφέρει, οπότε επωφεληθείτε απο τις διάφορες προσφορές που τρέχουν μέχρι να τελειώσει το απόθεμα(τα είχα δεί με 20 τοις εκατό έκπτωση).

17 comments:

  1. Βρε βρε, φιλοτιμήθηκες να γράψεις; Μπράβο, μπράβο!Αυτό της Radiant το έχω και εγώ (παρεάκι με μαύρους κύκλους). Για τους κύκλους δεν κάνει και πολλά πράγματα αλλά γενικά φωτίζει αρκετά καλά και όπως λες, δε μαζεύει.
    Αυτό με τα λάδια ισχύει, το αμυγδαλέλαιο της Apivita είναι πανάκριβο σε σχέση με τα 7ευρώ για τα 500ml από το μαγαζί με βιολογικά (εντός ΑΒ Ελληνικού).
    Τέλος, αυτό με το top coat μάλλον πρέπει να το δοκιμάσω. Μέχρι τώρα είχα το Good to go (Essie) και ήμουν ευχαριστημένη, it was good to go indeed. Αλλά μας άφησε χρόνους και ήρθε η ώρα να πάρω κάτι άλλο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. λειντι ντι19 November 2013 at 13:12

      ναι ναι φιλοτιμήθηκα και είπα να περάσω μια βόλτα απο το μπλογκ μου. λολ
      ποσέ ρουλζ. αυτο έχω να πώ μόνο.

      Delete
  2. Μη μου πεις ότι το δαφνέλαιο είναι για τα μαλλιά ένα κι ένα!! Το θέλω απαραιτήτως!Καταπληκτικά αγαπημένα! ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. σίγουρα και πιο οικονομικό απο τα phyto που έχω πάρει κατά καιρο'υς. το προτείνω έτσι και αλλιώς αν έχεις σκληρή τρίχα. κάνει πολύ λεία τα μαλλιά χωρίς να τα βαράινει.

      Delete
  3. Είναι πραγματικά τόσο καλό αυτό το top coat? Εγώ χρησιμοποιώ της erre due και το έχω λατρέψει και είναι και πιο φθηνό νομίζω!
    Όσο για το καθαριστικό της Castalia με έπεισες να το δοκιμάσω!!

    staceysbeautylife.blogspot.gr

    ReplyDelete
    Replies
    1. τα castalia den ta e;ixa dokimasei prin mias kai imouna agglia. alla tora sto ellada pou eixa tin efkairia na dokimaso ena dio proionta mou aresan. to castalia gel einai pragmatika fantastiko kai oikonomiko kathoti ta 100 ml diarkoun poli. den xreiazetai na vazeis poli proion kai katharizoun poli kala. episis kati pou exo sto wish list kai mou arese apo tin seira itane kai to serum chronoderm active 5 serum an eisai ano ton 30+++. telika nomizo oti to farmakeio krivi pollous thisavrous ....

      Delete
    2. ps sxetika me erre due. an se volevi den einai anagki na pareis poshe enoeitai. emis edo kathe mera katarriptoume tin xthesini mas gnomi. distixos den to exo dokimasei alla tha to exo sto nou afou les oti eisai efxaristimeni. :)

      Delete
    3. Να πω και εγώ για top coat (ν και είμαι πανάσχετη από νύχια). Πριν κανά 6μηνο ανακάλυψα το Nutra Nail Speed Dry 30 Second Top Coat (θα το βρείτε στο iherb). Μπορεί να μη κάνει 30 δεύτερα για να στεγνώσει το βερνίκι σας, αλλά 5 λεπτά είναι υπεραρκετά ακόμα και αν τα γδέρνετε σε τοίχους. Μέτριο από άποψη λάμψης, πολύ συμφέρουσα τιμή, απλά σκληραίνει μετά από 3μήνες ("δένει";"πήζει";) αν όμως είστε λάτρεις του συχνού μανικιουρ, παίζει σε 3 μήνες να το έχετε τελειώσει.. Διάρκεια; Δεν είμαι πολύ καλή σε αυτό γιατί δεν έχω υπερβεί τις 3 μέρες πριν αρχίσει να μου ξεφλουδίζει, οποιοδήποτε και αν είναι το βερνίκι.

      Delete
    4. Αν μπορέσω να το βρω το καθαριστικό σίγουρα θα το πάρω αλλά το serum είμαι 24 οπότε θα το προτείνω σε μεγαλύτερες φίλες μου να το δοκιμάσουν!
      Έχω δοκιμάσει πολλά top coat αλλά πραγματικά αυτό της erre due με εξέπληξε στεγνώνει πάρα πολύ γρήγορα, το μανικιούρ διαρκεί 4-5 μέρες και είναι αρκετά γυαλιστερό! Έχε το στο νου σου και θα ήθελα πολύ να μου τα συγκρίνεις!

      Delete
    5. λειντι ντι20 November 2013 at 08:24

      ατ ντοπελ - νουτρα nail ε??? δυστυχώς ακόμα δεν έχω υποκύψει στο ιχερμπ επειδή είναι στην αμερικη...είμαι λίγο ''φοβιτσιάρα'' με τα τελωνεία (την έχω πάθει κιολας)
      ατ στεισι - φυσικά!

      Delete
    6. Καλά θα έχεις ακούσει πολλά, αλλά έχω κάνει καμιά 15αριά παραγγελίες και δεν είχα προβλημα. Φτάνει το πόσο να ναι κάτω των 80δολλαρίων όπως διευκρινίζει και το ίδιο το site.

      Delete
    7. Καλέ, nutra nail έχει και στα Boots! Θα ναι λίγο πιο τσιμπητή η τιμή, αλλά αξίζει. Δεν υπάρχει top coat που να στεγνώνει πιο γρήγορα.

      Delete
  4. Λέιντυ σε σκεφτόμουνα αυτές τις μέρες που επισκέθηκα το Λονδίνο συν τοις άλλοις. Το illuminator της Radiant υπήρξε ένα από τα αγαπημένα προιόντα των early 20's μου και έχω κάνει φίλες και γνωστές να αφήσουν στην άκρη τα ysl και ΜΑC τους για χάρη του. Το λάτρευα αλλά πλέον η τιμή του έχει ανέβει στα ύψη. Δαφνέλαιο (που το συζητούσαμε και παρέα τότε) μπορώ να βρω σε οποιοδήποτε φαρμακείο; Χαζή πλην τίμια η ερώτηση μου..δηλαδή να παίρνω σβάρνα τα φαρμακεία ή θα το βρω σχετικά εύκολα;
    Ελπίζω να είσαι καλά και να περνάς καλά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. λειντι ντι20 November 2013 at 08:15

      oohhh...στα Λονδίνα ε?? περιμένω σχετική ανάρτηση με σοπινγκ θεραπι στα Χάρροντς. δαφνέλαιο ναι πιστεύω μπορείς να βρείς σε οποιοδήποτε φαρμακείο. αυτό που πήρα δεν ήτανε κάποια μάρκα, του φαρμακείου ήτανε...
      ραντιαντ - μακάρι να είχανε προσφορές. τουλάχιστον να δίνανε με ένα ιλουμινέιτορ κάτι δώρο.

      Delete
    2. Πςς γύρισα τα πάντα (στα Harrods δεν πήγα) αλλά τίποτα δεν μου κίνησε ενδιαφέρον. Από τα πινέλα της Suqqu (σιγά τα ωά) μέχρι τη νέα σειρά καλλυντικών Japonesque μετά τα πινέλα. Και αυτά τα Kevyn Aucoin που διακαώς περίμενα να βρω, δεν πρόλαβα να τα ψάξω παραπάνω. Αλλά θα ξαναπάω λογικά κάπου την άνοιξη να βρω και Aucoin και Ben Nye. Δεν πολυψώνησα καλλυντικά Λέιντυ, ένα δώρο από hourglass πήρα (το περίφημο dim light), το οποίο και δοκίμασα αλλά δεν μ έκανε αίσθηση προσωπικά. Μάλλον τα primark και γενικά η Oxford st. αναστέναξαν και θα ξανανεστανάξουν αμα τη αφίξει μου.. :D

      Delete
  5. Μόλις ξεπαστρέψω το highlighting concealer που παιδεύω τώρα, θα τσιμπήσω της Radiant. Signed, sealed, (not yet) delivered (but we'll get there).

    ReplyDelete
  6. πολυ καλο της radiant...γενικα εχει πολυ καλα προιοντα.αν θες ριξε μια ματια στο blog μου .....
    http://sourcedebeaute.blogspot.gr/

    τα φιλια μου

    ReplyDelete