Wednesday 2 October 2013

Χαρούμενες Διακοπές

Το θυμάστε εκείνο το βιβλίο - βραχνά που μάς έβαζαν οι γονείς μας να ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ πάντα κάθε καλοκαίρι? Για να είμαστε πανέτοιμοι, λέει, για την επόμενη τάξη! (η δική μου μαμά ήτανε ιδιαίτερα ''θερμή'' απέναντι στο θέμα, δεν γινότανε να ΜΗΝ τελειώσω το βιβλίο με τις ασκήσεις, αλλιώς έπεφτε ράβδος και κάθε καλοκαίρι κάναμε στρατηγικό πλάνο σχετικά με το πώς θα το ξεφορτωθούμε γρήγορα)



Ωραίες αναμνήσεις χαρούμενων διακοπών.... Τέλος πάντων...

Στο θέμα μας τώρα - το φετινό καλοκαίρι, όπως πάντα, δεν βάφτηκα πολύ, λόγω ζέστης, την οποία, δεν αντέχω έτσι και αλλιώς. Οπότε και φέτος τα πράγματα ήτανε μίνιμαλ.

Χρησιμοποίησα όμως αρκετά την BB της Vichy Idealia και πειραματίστηκα με πολλά αντιηλιακά απο Juliette Armand, Clarins, Dior Bronze μέχρι κάτι άλλα που δεν θυμάμαι. Δίνω Α σε αυτό της Juliette Armand, γιατί είχε λίγο χρώμα και με έδειχνε πιο άνθρωπο, ενώ ήτανε σουπερ ματ αλλά και σε αυτό του Dior, γιατί με την επαναλαμβανόμενη χρήση, έδινε ένα διακριτικό χρώμα στην κιτρινογαλακτερή επιδερμίδα μου. Χρησιμοποίησα αρκετά το dermabrasion gel της Juliette Armand (τέλειο καθαρίζει τα πάντα), και το απολεπιστικό της Bioderma (με νικητή αυτό της Ιουλίας). Δοκίμασα και ένα καθαριστικό-απολεπιστικό του Yves Rocher, το οποίο ήτανε απαίσιο, οπότε ούτε καν θα αναφέρω όνομα - δεν το θυμάμαι.

Απο μεικ απ, είχαμε τα εξής -



Clinique Vitamin C smoothies in pink me up. Είχα καιρό να πάρω Κλινίκ...δεν ξέρω γιατί το πήρα...Τελος πάντων είναι νεανικό, όμορφο ροζάκι με σίμερ, αρκετά οπάκ και ωραίο για το πρωί. Γράφει ωραία σε nc20. Έχει ωραία συσκευασία.
Flormar Turbo eyes in Green. Την είδα στης Smugnificent και είπα γιατί όχι. Την πήρα, είναι πολύ φτηνή, έχει ωραίο πράσινο χρώμα, σου κάνει τούρμπο βλεφαρίδα, φεύγει πιο εύκολα σε σχέση με άλλα χρωματιστά μασκάραζ τα οποία θέλουν ένα λίτρο μπιοδέρμα κάθε φορά ΚΑΙ διφασικό απο πάνω....αλλά ξεραίνεται γρήγορα έχω να πω. Ίσως λόγω χρώματος. Μού έχει τύχει και με μπλε ελεκτρίκ μασκάρα απο Ντιορ το ίδιο ακριβώς.

Έτσι όλο το πάθος βγήκε και πάλι στα άκρα.

Η μπλέ τρούφα του Barry M είναι φανταστική. Δείτε εδώ....πολύ fun και παιχνιδιάρικο και υπέροχο για άπειρους συνδυασμούς. Βγαίνει επίσης ΠΟΛΥ εύκολα με το ασετόν.





Μετά έπαθα φοβερό κόλλημα με τα artstix απο Models Own και πήρα δυο, το Pink Stuff και το Utopia Ocean.



Έχουν πολύ καλή τιμή, και είναι ένας συνδυασμός ματ βερνικιού με σίμερ ή γκλίττερ. Η ματ μεριά και στα δυο είναι streaky αλλά απογειώνεται με το σίμερ και το γκλίτερ της δεύτερης μεριάς. Το αγαπημένο μου είναι το Utopia Ocean, το οποίο βρίσκω πολύ φαν, πολύ παιχνιδιάρικο, λιγότερο σκληρό απο το λευκό ματ βερνίκι που είδα ότι φορέθηκε πολύ το καλοκαίρι. Η σίμερ μεριά (με λιλά, γαλάζιους ιριδισμούς) πραγματικά είναι φανταστική με την ανοικτή λιλά ματ πλευρά. Το αποτέλεσμα είναι μεν ανοκτό αλλά ιδιαίτερα ωραίο αν είστε κιτρινοανοικτόχρωμη. Θα το φορέσω και το χειμώνα γιατί βρίσκω πολύ μοντέρνο το συνδυασμό μαύρου ρούχου με ανοικτό white-ish μανώ. Εδώ θα δείτε και τα υπόλοιπα της σειράς.

13 comments:

  1. Λάτρευα τις "χαρούμενες διακοπές"! Τις τελείωνα σε ένα τριήμερο και γκρίνιαζα στη μαμά μου να μου πάρει αυτές της επόμενης τάξης! Κάθε καλοκαίρι τα ίδια!! Υπέροχες αναμνήσεις χαρούμενων διακοπών!!!

    ReplyDelete
  2. Λατρευαααααα τις Χαρούμενες διακοπές!!!!
    Πολύ ωραία προιόντα...και ειδικά τα μανο!!Απίστευτο το Barry M...αλλά δυστυχώς,δεν τα βρίσκουμε Ελλάδα..και πλέον ούτε ιντερνετικα!

    ReplyDelete
  3. Τις μισούσα με πάθος. Άσβεστο πάθος. Σε νιώθω.

    ReplyDelete
  4. @anonymous, @beautyandthefoodbeast @nephele εγώ κορίτσια θα συμφωνήσω με νεφέλ καθότι το καλοκαίρι ήθελα να παιζω συνέχεια και όταν μου έλεγε το μάδερ να διακόψω παιχνίδι και να κάνω τις χαρούμενες διακοπές για να μην μου μείνουνε ''κενά'' ε με έπιανε τρέλα, μίσος κτλ

    ReplyDelete
  5. Προσωπικά, τύχαινε καμιά φορά και έπαιρνα το 'ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑ". Δεν μπορώ να πω πως έβγαζε τα λεφτά του..για την ακριβεία η Maman, όταν τη σουρμαλούσα στην έκθεση βιβλίου για να χαζεύω τους Αρκάδες και τα βιβλιαράκια μαγειρικής, επέμενε να μη μου το πάρει γιατί δεν θα το άνοιγα.. Εγώ ορκιζόμουνα με puppy eyes πως θα του αλλάξω τα φώτα.. Η δόλια, μια κόρη είχε (εκείνα τα χρόνια μάλιστα, διαβαστερή), μου το έπαιρνε..Το έπιανα στα χέρια τις πρώτες ώρες, έλυνα τα σταυρόλεξα και ότι παιχνίδια είχε και μετά αφού δεν έβρισκα τίποτα άλλο ενδιαφέρον, το παρατούσα στη λήθη..Φυσικά η κυρία μητέρα, είχε δίκιο..
    @Ανώνυμη: Κοπελιά εσύ ήσουν πάντα πίσω μου, ο εφιάλτης των παιδικων μου χρόνων, που απαντούσες σε ερωτήσεις που η δασκάλα δεν απηύθυνε σε σένα ή έτρεχες να μου πάρεις τη μπουκιά από το στόμα, όταν με ρωτούσε η δασκάλα και εσύ ισορροπούσες στην άκρη του θρανίου, τρέμοντας από το overflow ανδρεναλίνης, κουνώντας σπασμωδικά τον δείκτη του χεριού σου και έλεγες "ΚΥΡΙΑΑΑΑ ΚΥΡΙΑ...ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΩ";;;;;;

    ReplyDelete
    Replies
    1. όχι, ασε την ανώνυμη στην ησυχία της. :) πιστεύω στην ισορροπία (ανάμεσα σε αυτούς που τις τελείωναν και σε αυτούς που δεν...) lol

      Delete
    2. Σκέψου τι ιδιαίτερη και λεπτή ψυχοσύνθεση όμως είχανε αυτά τα παιδιά, ώστε κρατάνε μια θέση στα παιδικά μου βιώματα..

      Delete
    3. ελα να πνίξουμε τον ΄πόνο μας στα καλλυντικά και στα πινέλα σουκου

      Delete
  6. Εκανα και εγώ τις Χαρουμενες Διακοπές! Αλλά εμένα μπορώ να πω οτι μου άρεσαν! (γνωστή φύτουλας!!) Πολύ ωραία και τα δυο artstix απο Models Own! Θέλω πολύ να τα δοκιμάσω και εγώ... εχω βάλει στο μάτι το Freak Betty (γνωστή λάτρης το μπλε!) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol (katse na to do min ksexniomaste)

      Delete
  7. Χαχαχαχαχχα! Αυτή ακριβώς ήμουνα doppelganger!

    ReplyDelete
    Replies
    1. καλά ας τα αφήσουμε αυτά και δώσε μου συμβουλές. άφησες σε προηγούμενο ποστ κόμμεντ για μαλλιά και μου κέντρισες το ενδιαφέρον. περιμένω και άλλα σχολιά σου.

      Delete
  8. http://beautyandthefoodbeast.blogspot.gr/2013/11/whats-in-my-shower.html#.UoOduuL_F0U

    Σε τάγκαρααααααα!

    ReplyDelete