Tuesday 17 September 2013

Σημειώσεις και τεφτέρια

Για να ξέρουμε τί συμβαίνει γύρω μας....

Επειδή είμαι ο τύπος που πολλές φορές στερείται φαντασίας και θέλει να τα βλέπει όλα γύρω του κατηγοριοποιημένα (με βοηθά στο να αντιλαμβάνομαι τα πράγματα καλύτερα), μου αρέσει να βλέπω make up sheets, ειδικά όταν πρόκειται για sheets απο τις Εβδομάδες Μόδας. Πιστεύω ότι σε βγάζει απο τον κόπο του σκεφτείς 'και τώρα με τί σκιά θα συνδυάσω αυτό το κραγιόν?' ή ''πώς στο καλό θα το πετύχω αυτό?''

Εδώ μερικές σημειώσεις για τα λουκ της επόμενης άνοιξης, τα οποία δίνουν έμφαση στην απλότητα και στην φρεσκάδα του προσώπου.

Πρόσωπο

Narciso Rodriguez - Νέα Υόρκη

Ο γνωστός Dick Page με προιόντα Shiseido δημιούργησε αυτό το “διάφανο, no makeup look” (απλό αλλά δύσκολο πάντα) με τα εξής προιόντα - στα μάτια απλωσε το Shimmering Cream Eye Color in Shoyu (BR623) το οποίο ανέμειξε με λίγη ενυδατική για ένα φυσικό αποτέλεσμα. Μετά πέρασε την εσωτερική γωνία με την νέα Shimmering Cream Eye Color in Yuba (BE217) και έβαψε τις βλεφαρίδες με την Perfect Mascara Full Definition in Brown. Στα μάγουλα χρησιμοποίησε μια μείξη απο κραγιόν, τα νέα Lacquer Rouge in Metalrose (RS322) και το Lacquer Rouge in Hellebore (RS723). Στα χείλη, χρησιμοποίησε το Lacquer Rouge in Camel (BE306) για ένα ντελικάτο και απαλό αποτέλεσμα.



μανικιούρ

Michael Van der Ham: Λονδίνο



Η εταιρεία βερνικιών CND δημιούργησε το λουκ στα άκρα των μοντέλων στο ντεφιλέ του Michael Van der Ham και η κεντρική ιδέα είναι το 'πατσγουωρκ' παστέλ βερνικιών (για μποέμ και αυθόρμητες υπάρξεις).



φωτoγραφίες απο Getty Images.

Victoria Beckham - Νέα Υόρκη
Μού είναι απεχθής η σχεδιάστρια, αλλά μου αρέσει η Nails Inc., η εταιρεία που επιμελήθηκε το μανικιούρ στα ''κορίτσια''. Το λουκ είναι μίνιμαλ, σχεδόν διάφανο και ματ αλλά πολύ προσεγμένο. Προιόντα που χρησιμοποιήθηκαν - Kensington Caviar Base Coat (because your nails are worth it), Elizabet Street Polish και στο τέλος Westminster Bridge Matte Coat. Φωτογραφία εδώ. Τελειώσαμε και με αυτό.

Μαλλιά

Narciso Rodriguez - Νέα Υόρκη

φωτογραφίες απο David Webber for Moroccanoil

Εδώ ο χερστάιλιστ Paul Hanlon συνεργάστηκε με την MorrocanOil για αυτό το θαύμα απλότητας (μαλλιά που πέφτουν απο την μία πλευρά)παίρνοντας έμπνευση απο μια σταρ του παλιού σινεμά, την θρυλική Monica Vitti. Τί χρησιμοποίησε? (ελπίζω να βάλει σύντομα discount codes το lookfantastic για moroccanoil) Στην αρχή το νέο Moroccanoil Heat Styling Protection, μετά μια γενναιόδωρη δόση απο Moroccanoil Volumizing Mousse και στο τέλος το Moroccanoil Luminous Hairspray και δυο σταγόνες απο το Moroccanoil Treatment Light. Σούπερ.


Σώμα

Στον οίκο Preen, έμφαση δόθηκε στο υγιές λάιτ μπρονζέ χρώμα. 'Εμπνευση? Μια socialite στο Μιάμι (πολύ γκλαμ). Προιόντα που χρησιμοποίησαν οι make up artists ήταν το St Tropez Prep and Maintain Tan Enhancing Body Moisturiser και το St Tropez Instant Tan Wash Off Face and Body Spray in Light /Medium.


(from the net!) σχόλιο - ερώτηση (Καλά πόσο άσπρες είναι που παστώθηκαν με λάιτ μίντιουμ σεν τροπέζ κρέμα και φαίνονται ακόμα σαν φαντάσματα?)


5 comments:

  1. περισσότερο μου άρεσαν τα CND νύχια νομίζω
    Α και ναι θέλω και γω Morocconail products τώρα xaxa

    ReplyDelete
  2. χαχαχα ήμουν έτοιμη να κάνω την ερώτησή σου! Θέλω St Tropez. Κι αυτό το patchwork pastel mani
    xx

    ReplyDelete
  3. hello ladies. ego exo pathei me to caramel tone lipstick tis shiseido. i foto den einai kali alla pethaino gia caramel based xromata.

    ReplyDelete
  4. Μου αρέσει πολύ αυτό το hazy γύρω από τα μάτια. Δυστυχώς πιστεύω πως δεν με κολακεύει καθόλου. Ή δεν μου κόβει στο τόσο να το κάνω. Ντιπ. Χιτς.
    Επίσης αγαπώ τα λάβλη νυχάκια, αλλά βαριέμαι απεριόριστα να δημιουργώ στα νύχια, θέλω ένα χρώμα και τέλος.

    Ωραίος ο Narciso. Θέλω να δω πότε θα τολμήσω να βάψω τα μαλλιά μου κόκκινα α λα Emma Stone και/ή Drew Barrymore :) Στη δεκαετία των 20 αποδεικνύομαι κότα, νομίζω θα μου τη βαρέσει στα 40.

    ReplyDelete
    Replies
    1. diskolo to kokkino xroma sta mallia pantos. to hazy oraio mallon thelei eidiko brush kai poli blending? sxetika me nixia: simfono. theli POLI oreksi to nail art.

      Delete