Tuesday 16 July 2013

To 'I want' της ημέρας

Πρέπει να βάψω τα μαλλιά μου. Δεν έχω πολλές λευκές τρίχες αλλά έχω κάποιες στο στεφάνι (2-3) που με ενοχλούν. Έχουν περάσει 2 3 μήνες απο τότε που τα έβαψα με μία άθλια βαφή, απο την Schwarzkopf. Όχι μόνο ξέρανε, έκανε στάχυα τα μαλλιά μου (τα οποία είναι και λιπαρά), αλλά και τα σκούρυνε τόσο πολύ, σε βαθμό παραπλανητικό θα έλεγα. Έγραφε, για παράδειγμα, καστανό και βγήκε σχεδόν μαύρο. Μετά όλοι μου λέγανε πόσο άλλαξα κτλ ''ωραίο λουκ, γκούχου γκούχου''.

Επειδή γενικά βαριέμαι το κομμωτήριο - δυστυχώς δεν είμαι απο αυτές που το βρίσκουν χαλαρωτικό, δεν έχω υπομονή - συνήθως τα βάφω μόνη μου.

Χαζεύοντας σε κάποια στιγμή τη σελίδα της Phyto, έπεσα σε αυτές τις βαφές, οι οποίες λέει δεν προκαλούν αλλεργίες. Δυστυχώς η μυρωδιά στις περισσότερες βαφές του εμπορίου είναι πολύ δυνατές. Αυτό το καστανό, δεξιά, είναι η επιλογή μου. Έχει δοκιμάσει καμία απο εσάς τις βαφές της εταιρείας?



Επίσης θα ήθελα να δοκιμάσω και αυτό, το οποίο λέει αναζωογονεί το χρώμα. Το βάζεις λέει στο λούσιμο.



Γενικά βρίσκω τα Phyto αρκετά καλά σε σύγκριση με τα Kerastase, Bumble & Bumble και Jοhn Frieda με τα οποία έχω μία Α εμπειρία. Τα βρίσκω πιο ελαφριά για λιπαρά μαλλιά (πχ τα Κεραστάζ βαραίνουν πολύ την τρίχα μου και φαίνεται ακόμα πιο λιπαρή) και ειδικά ο ορός Phytodensium για αδύναμα μαλλιά είναι πια στα αγαπημένα μου προιόντα όλων των εποχών. Μου αρέσει η μποτάνικαλ προσέγγιση επίσης της εταιρείας, που σέβεται την τρίχα, ίσως γιατί θεωρώ ότι τα μαλλιά μου είναι το πιο ''ευαίσθητό'' μου σημείο, ΑΚΑ απο τα 16 και μετά δεν είχα ποτέ καλό μαλλί, λιπαρό, αδύναμο, λεπτό και αραιό σε κάποια σημεία.

11 comments:

  1. Δοκίμασε στο λούσιμο το κλασικό πράσινο σαπούνι. δυναμώνει τα μαλλιά, δεν λαδώνουν τόσο γρήγορα κ δεν περιέχει 2000 χημικά.μπορείς να το τρίψεις στον τρίφτη κ να βάλεις λίγο νερό, πχ σε μια χούφτα σαπούνι 1κουταλιά νερό. το αφήνεις λίγη ώρα να λιώσει κ έχεις έτοιμο σαμπουάν.

    ReplyDelete
    Replies
    1. αααα...πολύ ενδιαφέρον....ευχαριστώ για την πληροφορία. :)

      Delete
    2. λειντι ντι18 July 2013 at 11:44

      ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. ενδιαφέρουσα. θα το δοκιμάσω.

      Delete
  2. Καλησπερα! Συνεχισε να μας ενημερωνεις με τον ευχαριστο τροπο σου! Σου εχω στειλει καποιο εμαιλ για να μας πεις οταν θελησεις την εμπειρια σου με τα φοντ ντε τειντ (χειροτερα - καλυτερα).
    Για τα μαλλια μου που ειναι σκουρα καστανα =, αρκετα μακρια και σχετικα λιπαρα και κουρασμενα απο πιστολακι, παρόλα αυτα φυσικα μεχρι στιγμης... ενα πολυ πολυ καλο μαλακτικο ειναι των TONY and GUY ενα με αντλια σε πρασινο φυστικι μπουκαλι(δεν θυμαμαι το ακριβες ονομα του). Επισης επειδη εχω βγαλει μερικες λευκες τριχες και με στενοχωρει αυτο, εν τω μεταξυ στα σκουρα μαλλια διακρινονται αρκετα, εκανα το εξης: αγορασα μια βαφη επαγγελματικη (σωληναρι μπλε της κολεστον σε καστανο ανοιχτο). Προσοχη βγαινει αρκετα σκουρο καμμια σχεση με οτι λεει και με ενα στενο πινελο βαφων ποτισα τοπικα οπου ειχα προβλημα με λευκες, και μια χαρα βγηκε το μπαλωματακι, ουτε που φαινεται!Δοκιμασε το!νανσυ

    ReplyDelete
    Replies
    1. λειντι ντι18 July 2013 at 14:05

      ωραίο το σύστημα!

      Delete
    2. nancy den exo lavei kati. an thes steilto ksana. ladydbeauty(at)hotmail.com
      thes o,ti exo dokimasei xeirotera kalitera? ti tipo dermatos exeis?

      Delete
    3. μαλλον δεν το συνεταξα σωστα...θα ηθελα να μας γραψεις την εμπειρια σου με τα make up, ποια απο οσα εχεις δοκιμασει θεωρεις καλυτερα και ποια χειροτερα! Εγω εχω μικτη επιδερμιδα, διχως ιδιαιτερα σημαδια πανω της. Γινεται λιπαροτερη το καλοκαιρι αλλα ειναι αφυδατωμενη συχνα πυκνα στην μυτη και στο πιγουνι.Δυσκολος συνδυασμος και ψαχνομαι αρκετα με το θεμα της βασης μου για οταν θελω να βαφτω ολοκληρωμενα.
      Σε ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!νανσυ

      Delete
  3. Για τα Bumble & Bumble δηλαδή δεν έχεις καλή άποψη; Θέλω πολύ να τα δοκιμάσω αλλά μέχρι τώρα η τιμή τους με αποθαρρύνει... Πολύ θα με ενδιέφερε η εμπειρία σου με αυτά!

    ReplyDelete
  4. bumble and bumble exo dokimasei ti seira gia isia mallia kai to thickening sampouan. na anafero oti exo liparo fine malli. oxi gia ta lefta tous den eida ta apotelesmata pou eprepe na do. i men straight seira apos ladose to malli mou perissotero to thickeing shampoo den itan kati to idiaitero, px to sambouan biras me 4 evro einai apiros kalitero. afto pou thelo apo to sambouan mou einai ta malli mou na peftei kala xoris frizarismata, xoris na ladonei amesos me ligo ogko. des kai makeupalley reviews

    ReplyDelete
    Replies
    1. Από Bumble & Bumble έχω δοκιμάσει τη σειρά Crème de Coco (σαμπουάν, κρέμα και μάσκα). Τίποτα το ιδιαίτερο. Ωραία μυρωδιά, ωραία υφή, ωραίο brand, αλλά όλο μέλι–μέλι κι από τηγανίτα τίποτε. Ιντ εστ, αποτέλεσμα αδιάφορο. Βαρύ μαλλί, που μοσχοβολάει μεν, αλλά λιγδώνει αμέσως και δεν έστρωνε όπως θα περίμενα κι όπως θα έπρεπε, για τα $$$$ που έσκασα.
      Έχω δοκιμάσει και το Sunday σε ένα deluxe sample 60ml. Ήταν ωραίο, αλλά όχι καλύτερο από το αντίστοιχο της Redken ή ακόμη και από το Pantene Αquaκάτι. Θα συμφωνήσω, κι εγώ το ίδιο περιμένω από τα προϊόντα για τα μαλλιά.

      Delete