Wednesday 3 July 2013

Look of the day

Το χθεσινό λουκ ήτανε αρκετά εύκολο και θα το συνιστούσα σε κοπέλες ανοικτόχρωμες με σκούρα μαλλιά (σαν και μένα). Φαίνεται λίγο ''φθινοπωρινό'' αλλά σιγά τώρα πια αυτά τα έχουμε ξεπεράσει. Άλλωστε οι καλοκαιρινές συλλογές είχανε αρκετά ''χειμερινά/φθινοπωρινά''/σκούρα χρώματα, πχ το μωβ βερνίκι Taboo ή το σκούρο μεταλλιζέ Bel Argus απο τη Chanel, η σκούρα μπλε σκιά Parati του Dior, που σημαίνει πια ότι το καλοκαίρι δεν σημαίνει μόνο έντονες μπρονζοχρυσές αποχρώσεις σε μαυρισμένα δέρματα. Εγώ πχ τις προάλλες φόραγα ξανά το πολύ σκούρο βερνίκι, Vertigo, απ[ο την χειμερινή συλλογή, το οποίο στον ήλιο ''εκφράζει'' περισσότερο τον μελιτζανί του χαρακτήρα. Αρκετά σικ. Για ανοικτόχρωμες, πάντα.


Dior Bronze in Aurora 001 - ωραίο, η dior-ική εκδοχή terracota four seasons με λίγο σίμερ όμως, αλλά με απαίσια βαριά συσκευασία.
Sisley duo compact blush in pink - δώρο, το έχω καιρό. Εντάξει ένα καθημερινό ροζ είναι. Δεν θα το αγόραζα ειδικά με τέτοια τιμή, αλλά έχει συσκευασία με ωραίο μέγεθος (καθρέπτη, ωραίο πινελάκι).
Chanel stylo liner in Cassis - το είχα πάρει με έκπτωση στο Λονδίνο, αλλά όταν το δοκίμασα μόνο του στο μάτι, μού φάνηκε λίγο θρίλερ το μάτι μου. Αιτία, οι δαμασκηνοκόκκινοι τόνοι του μολυβιού. Το άφησα στην άκρη μέχρι που έμαθα να το σετάρω με την σωστή σκιά.
Madina Milano Starlit Night eyeshadow 001. Άλλο ένα φαινομενικά φθινοπωρινό χρώμα, αλλά ταιριάζει και για καλοκαίρι όπως θα δείτε. Κάπως μωβίζει και ταιριάζει πολύ ωραία με το μολύβι Cassis, Grenat. Στο Λονδίνο δεν στεκότανε αυτό το μολύβι, έτρεχε. Εδώ στην ζέστη της Ελλάδας, έχει διάρκεια. Μην με ρωτάτε πώς. Και τις προάλλες με το μπλε μολύβι παρατήρησα ακριβώς το ίδιο. Να αναφέρω πώς δεν φοράω πράιμερ ματιών. ΠΟΤΕ. Το αποτέλεσμα μου αρέσει αρκετά. Για να φωτίσω το πρόσωπο, ένα πέρασμα Nahema και μια στρώση μάσκαρα, Lancome Hypnose Doll Eyes, η οποία όμως τρέχει στη ζέστη. Δεν την συνιστώ και δεν θα την ξαναπάρω. Τρομερό φέιλ.

Εδώ βλέπουμε τα σγουώτσιζ.

Αριστερά εχουμε τη σκιά και το μολύβι, δεξιά το ρουζ και το κραγιόν. Η σκιά έχει λίγο γκλίτερ, όπως ίσως ψυλλιαστείτε στη δεύτερη φωτό, αλλά είναι πολύ αραιό και άρα διακριτικό. Εμένα μου αρέσει στο μάτι η διακριτική λάμψη.







Τέλος για μανικιούρ το Tropical της Mac, επίσης ιδιαίτερο χρώμα για καλοκαίρι, σκούρο μπρονζέ καφέ βγαίνει αλλά το εφέ είναι υπέροχο...σαν party on your nails. Απλώνεται εύκολα - συνήθως με τα γκλίτερ υπάρχει μια Α δυσκολία - και βγαίνει ακόμα πιο εύκολα με το πιο τσίπικο ασετόν που έχετε.

12 comments:

  1. Γαμώτο, δεν κολλούσε στο βερνίκι η αγαπημένη μου αμερικάνικη έκφραση σε όλο το εύρος της σοφίας της.."bussiness in the front, party on the back".. έναν οργασμό θα τον ένιωθα!
    Κάνε ένα ποστ στη "Πύλη του Ανεξίγητου" του Χαρδαβέλα περί μολυβιών που αντέχουν σε τροπικά σχεδόν κλίματα και "τρέχουν" στην ατέλειωτη φετινή άνοιξη της ιγκλατέρας.. Αν όντως υπήρξε κάποιος που έσβησε τη λεπτή γραμμή μεταξύ ευφυίας και τρέλας, μπορεί να έχει successor και να βρεθεί ο νέος φωστήρ που θα μας λύσει την απορία.. φτάνει να μην εμπεριέχει η απαντησή του τις φράσεις "σπηλιά του λήσταρχου Νταβέλη", "μας ψεκάζουν" και "μαγνητικό πεδίο".

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok. pestokaiegine.
      ase exoune erthei ta pano kato me afto to thema. den ksero ti ginetai. proteino na ginei neo PHD programme sto Cambridge kai stin Oxfordi me titlo 'schizo tendencies in makeup products' behaviour'. kai sinedrio kapaki opou commited beauty bloggers apo olo ton kosmo tha mazevontai kathe xrono gia na antallasoun apopseis. episis leo na kalesoume kai tin Olga Tremi i opoia sigkinithike xthes KAI den tis etrekse i/to mascara. kai to Xardavella.

      Delete
    2. Please,να φωνάξουμε και τον Κίμωνα Κουλούρη; Φοράει και αυτός μολύβι και μάσκαρα καθημερινά..όλο και κάποιο beauty tip θα χει..
      http://cdn.thebest.gr/media/images/frontNews/qiftpfwutq4f0b20c3f1e7a.jpg

      Delete
    3. lol. ma pou tous vriskeis....tora pou to les, kseris poios allos foraei molivi kai mascara? o petros gaitanos...iparxei kanenas allos?

      Delete
    4. O Alice Cooper αλλά νομίζω πως αυτός είναι οκ (Που καταντήσαμε!!!!!)

      Delete
    5. Μπαχαχχαχα, κοριτσια να δείτε που πάει η Charlotte Tilbury και το βάφει το πιτσιφρίκι! Πωωω τι να λεμε..

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Αχ εσείς με τα γαλαζοπράσινα μάτια, που βάζετε εκεί στα γρήγορα μια θεϊκή taupe/γκρι/μωβ σκιά και αναδεικνύονται οι ματάρες και τελειώνει η υπόθεση, τηνκαταραμουναχετεεεεεεε

    Λοιπόν τρελαίνομαι όταν η μάσκαρα βγαίνει μάπα. Νιώθω μια τρομερή καταπίεση να τη χρησιμοποιώ και το αποτέλεσμα είναι σκατά, μόνο και μόνο επειδή την πλήρωσα. Το έχω πει και θα το ξαναπώ: αφού τα σκας που τα σκας στη μάσκαρα, πάρε μια Helena Rubinstein που τα σπάει! Τα λέω για να τ' ακούω κι εγώ, που με πιάνει η μανία από κανάρα σε κανάρα θα πετάω και δοκιμάζω κάτι άσχετες που πασαλείβονται. Αποτέλεσμα γιοκ, γκρίνια και πεταμένα λεφτά.

    Αντίστοιχο fail είχα πρόσφατα με τη Studio Perfect της Radiant, που τρίβεται και λιώνει και τρέχει. Consequently. Και δεν τη λες και φτηνή.

    ReplyDelete
  4. Λοιπόν τρελαίνομαι όταν η μάσκαρα βγαίνει μάπα.
    tha to kano hashtag sto twitter. poli fail. nai re gamoto next buy Helena Rubinstein. to ksero, alla imoun UK kai os gnoston helena sto UK giok (retards)

    ReplyDelete
    Replies
    1. #mapamascara και ΟΡΔΕΣ τα ριτουίτ

      Delete