Tuesday 2 July 2013

Πρωινό

Το πρωινό λέει είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Οπότε...κάθε μέρα μετά το μπάνιο, χρησιμοποιώ τα εξής στο σώμα (το οποίο τον χειμώνα το παραμελώ=βαριέμαι να βάζω κρέμες πχ)




Biotherm spray in Eau Pure - Το είχα αποκτήσει σε swap απο makeupalley, τότε που έστελνες ελεύθερα αρώματα, βερνίκια χωρίς να τα σταματάνε. Μου το είχε στείλει μια κοπέλα απο τη Σουηδία. Όταν το παρέλαβα, το χρησιμοποίησα λίγο στην αρχή, δεν μου άρεσε και τόσο, λέω πάλι βλακεία έκανα, μετά κάπου το έθαψα (για 347763 χρόνια). Το βρήκα τις προάλλες και λέω ας το αφήσω στο αυτοκίνητο για αποσμητικό (δικό μου, χώρου, άλλων επιβατών σε ώρα ανάγκης). Το ξέχασα όμως. Σε κάποια στιγμή και ενθυμούμενη ότι δεν μου άρεσε λέω ας το κάνω αποσμητικό χώρου. Ψεκάζοντας όμως το σαλόνι, είδα ότι μου άρεσε. Και φυσικά το κράτησα. Είναι φρέσκο, αλλά όχι το citrus φρέσκο, περισσότερο θυμίζει τα aqua αρώματα αλλά προς το καλύτερο, και νομίζω ότι ταιριάζει και για θάλασσα. Το ψεκάζω το πρωί μετά το μπάνιο για να ξυπνήσω περισσότερο και ταιριάζει ωραία και στο layering με το αρωμα απο Chloe (L'eau de chloe=πρόσφατο δώρο απο συγγενή) που φοράω τώρα.
Methode Jeanne Piaubert Body Breakfast Body Milk. Καινούργια ανακάλυψη, καινούργια αγάπη. Γαλλική μάρκα η οποία λέει ότι η ομορφιά και η περιποίηση έχουν τη ''μέθοδό΄'' τους. Εμένα αυτά τα μεθοδικά μου αρέσουν, με κρατάνε σε εγρήγορση και δεν χρειάζεται και να σκέφτομαι πότε πάει το κάθε πράγμα, απλώς ακολουθώ τη μέθοδο. Η ΜΕΘΟΔΟς. Η κρέμα σώματος είναι υπέροχη, απλώνεται ωραία, δεν προκαλεί κνησμό ( έχω πρόβλημα με αυτό), μυρίζει ευχάριστα (διακριτικό σίτρουσι άρωμα), και έχει, λέει, ένα σωρό βιταμίνες (α,ε, oats, της Παναγιάς τα μάτια). Αφήνει την επιδερμίδα βελούδινη και...μου αρέσει και το '''έξυπνο'' όνομα.
Methode Jeanne Piaubert Dietic Minceur. Το στικ για την κυτταρίτιδα, ηταν επίσης μια ευχάριστη ανακάλυψη. Θα το ξαναπάρω. Κρατάει περίπου ένα μήνα με καθημερινή χρήση, πρωί-βράδυ. Σε καίει στην αρχή (νομίζω και η Apivita έχει παρόμοιο προιόν, αυτό με το πιπέρι)αλλά κάτι βλέπω, υπάρχει νομίζω ελπίδα στο ορίζοντα, αλλά και να μην υπήρχε οκ..Το φίλινγκ inner peace που νοιώθω μετά απο όλο αυτό το κύμα δροσιάς είναι ανεπανάληπτο.

6 comments:

  1. εγώ επιμένω, τα προίόντα κυτταρίτιδας δεν κάνουν τίποτα. Ακόμη δεν έχω συμφιλιωθεί μαζί της πάντως!

    ReplyDelete
    Replies
    1. συμφωνώ. δεν εξαφανίζουν την κυτταρίτιδα. με μασαζάκι (το προιόν είναι σε μορφή τζελ ) όμως λιαίνει κάπως η επιφάνεια ειδικά σε περιπτώσεις όπως η δική μου που έχουμε λίιγο πρόβλημα όχι τεράστιο. εντάξει η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. τί κάνεις πως είστε στη νήσο?

      Delete
    2. το λιαίνει σε εισαγωγικά.

      Delete
    3. βγαζουμε την κυτταρίτιδα μας στις παραλίες και κομπλάρουν οι σουηδέζες! λοοολ! Για την κυτταρίτιδα είχα κάνει παλιότερα θεραπεία με ένα ειδικό μηχάνημα(πόοοονοοοος) Είχε κάνει δουλεία, αλλά όταν το σταμάτησα, όλα έγιναν όπως πριν. και χειρότερα μη σου πω.

      Delete
  2. Το βασίλειό μου γι' αυτό το inner peace φήλινγκ.. εντός και εκτός cellucontext.

    ReplyDelete
  3. oute emena m'arese to arwma apo Biotherm!!perissotero mou arese auto to roz mpoukalaki! :)

    ReplyDelete