Friday 24 May 2013

Debuting

Πρώτη και σήμερα για δυο νέα προιόντα


Vichy Idealia BB creme. 24 ευρώ απο Μιλάνο. Στον Χόντο νομίζω την είχα δεί σε προσφορά κάτω απο τα 20 ευρώ.


Την έβλεπα στα ράφια των φαρμακείων στην γείτονα και δεν μπόρεσα να αντισταθώ έτσι καινούργια που ήτανε. Νομίζω σαν ιδέα πάει περισσότερο για ανοιξιάτικο/καλοκαιρινό καιρό, που δεν θες να φορτώνεσαι με χίλια δυο. Δεν είναι άσχημη. Δεν σου κάνει πρόσωπο ματ, αλλά δεν σου το κάνει και λιπαρό, να γυαλίζει. Ευχάριστη, απορροφάται εύκολα. Ωραία συσκευασία σωληναρίου. Η ανοικτή απόχρωση πάει γάντι σε επιδερμίδες nc20-30. Δεν έχει περίεργο άρωμα που να ενοχλεί. Νοτ μπαντ ατ ολ.

Αντηλιακό ST Tropez SPF30 Body with Self Tanner. Το είχα πάρει απο Boots, αλλά δεν θυμάμαι πόσο.




Οκ δεν ξέρω αν προστατεύει. Θα το δώ, αλλά είναι πολύ runny, και βρωμάει όπως τα self tanners. Παρόλα αυτά η ''δυο σε ένα'' λογική (και προστατεύομαι απο τον ήλιο και μαυρίζω) είναι καλοδεχούμενη.

17 comments:

  1. Ιιιχχ δεν δέχομαι το αντιηλιακό να μην μοσχοβολάει γιασεμιά, καρύδες, καρπούζια, να μην εκπέμπει μια ροδακινίλα βρε αδερφέ.

    ReplyDelete
  2. Όταν είχα δει τη συγκεκριμένη BB είχα ενθουσιαστεί και την αγόρασα, δυστυχώς με απογοήτευσε για ακόμα μια φορά η εταιρεία vichy, τζάμπα τα 17 ευρώ που έδωσα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. geia sou Thalia. ti itan afto pou den sou arese? (toulaxiston den edoses 24) :)

      Delete
    2. Αφήνει πολύ λιπαρό αποτέλεσμα ενώ σαν υφή είναι καλή και φυσικά έχει ελάχιστο χρώμα, εννοείτε δε περίμενα να είναι σαν foundation αλλά τουλάχιστον καλύτερη από ενυδατική με χρώμα, αυτή είναι χειρότερη. Και πούδρα που βάζω είναι πολύ λιπαρή. Θα τη χρησιμοποιήσω στη παραλία όμως, είναι η μόνη λύση που σκέφτηκα.

      Delete
  3. η vichy μοιάζει ως προς το τελείωμα με το wake me up της rimmel (με μόνη διαφορά ότι πολύ πιο ελαφριά, σα νεράκι). δοκιμασα 2 δειγματα και μου φάνηκε ότι το shimmer τόνιζε πόρους και ξηρά σημεία, ήταν αρκετά dewy, δε κάλυπτε τίποτα, γενικώς δε ψήθηκα

    ReplyDelete
    Replies
    1. genika oi 'dikes' mas BB cream den kaliptoune opos exo katalavei. aplos dinoun ena pio omiomorfo diakritiko apotelesma. shimmer den eida sto prosopo an kai den einai mat - den eida na tonizei tous porous either. (exo anoiktous porous sta magoula). emena tha su po mou arese giati den afine aftin tin gialada lparotita pou aifnoun alles. gia to kalokairi theoro oti einai ok epilogi-arketa elafria. kai se kali timi (kai ego tha ithela dior nude bb creme, alla den thelo na ta skaso). pantos ok tha mou peis tora arxises na tin vazeis...tha sou po kai pio meta pou tha perasei ligo kairos.

      Delete
    2. Συμφωνώ με τη Μάτα!

      Delete
    3. και δε σου βγαζει λιπαρότητα μετα απο λίγο? σ εμενα ουτε το pore refiner που εβαλα απο κατω δε καταφερε να τη συγκρατησει.. εχω 1-2 βδομαδες που δοκιμαζω καθημερινα δειγματα απ' ολες τις "δικες" μας, θελω ακομα λιγες μερες να τελειωσω το ποστ. με όλες γυάλιζω, εκτός από τη Maybelline για ματ οψη, που παρατεινει λιγο την αντισταση.
      οσο το σκεφτομαι νιωθω τυχερη που το χειμωνα δεν εχω ιχνος λιπαροτητας, δε θα το αντεχα καθε μερα να παλευω με το θηριο

      Delete
    4. Μωρέ κορίτσια, μήπως τελικά η λύση είναι να επενδύουμε σε πολύ καλό skincare που να δουλεύει προς όφελός μας και να μας αφήνει με ωραίο δέρμα και ελάχιστα πραγματάκια προς κάλυψη, ώστε ένα ελαφρύ κονσίλερ τοπικά με πινελάκι να αρκεί;
      Νομίζω I will die wondering :p

      Delete
    5. για να είμαι ειλικρινής, οχι γιατί δεν είναι βαριά (πχ η γκαρνιέ, ένα tinted moisturiser thw benefit, ένοιωθα ότι είναι βαριές). να σημειώσω δε ότι είμαι άτομο που ζεσταίνεται έυκολα και το δείχνω/γυαλίζω και άρα ο τομέας λιπαρότητα είναι σημαντικός. δεν ξέρω ισως να μου έκατσε καλύτερα σε σχέση με άλλες ΒΒ οικονομικές κρέμες. σημ έχω μεικτή επιδερμίδα.

      Delete
    6. Nephele έχω πολύ καλή ενυδατική, ειδικά εμένα η επιδερμίδα μου δε χρειάζεται και πολύ κάλυψη και είναι κανονική στα μάγουλα και ελάχιστα λιπαρό Τ, ε όχι να κοστίζει 24 ευρώ και να σε κάνει σα λαδωμένο ποντικό συν ότι δεν έχει καθόλου χρώμα μα καθόλου όμως.

      Delete
    7. Néphèle καλά τα λες.. το χειμώνα δε χρειάζομαι κάλυψη, αλλά με το που πιάνει η άνοιξη πραγματικά δε μπορώ να κάνω κάτι για να μη βγάλω φακίδες. χρησιμοποιώ ενα αντιηλιακο απο dermalogica κ ένα της frezy, αλλά το βρήκαν το δρόμο τους και παλι. κι ενταξει μια καλυψη στο 50% μου αρκει, να σπάει λίγο το πράγμα, αλλα 3-4 φορες που δοκιμασα την idealia ηταν πραγματικα σα να μην είχα βαλει τιποτα

      λειντι εισαι τυχερη. απο ανοιξη σε φθινοπωρο γυαλιζω πολύ στο μετωπο κ στα πλαινά της μύτης/αρχες μάγουλου (στα ίδια σημεια το χειμώνα είμαι κανονική/ξηρή). στο σαγόνι και στο υπόλοιπο πρόσωπο η επιδερμιδα μου ειναι κανονικη το καλοκαίρι ενώ το χειμώνα τρομερά ξηρή με ξεφλουδίσματα κτλ. νομιζω ότι η υπερβολικη ξηροτητα ειναι απορροια μιας θεραπειας για σπυρακια που εκανα στο σαγονι στην εφηβεια

      εχετε δοκιμάσει εκτος απο AHAs τίποτα αλλο για φακίδες; διαβασα ότι βοηθά η βιταμ C..


      Delete
    8. Ναι βοηθάει αλλά μη φανταστείς ότι κάνει και θαύματα, μόνο με laser η αντιμετώπιση, αλλά το θεωρώ υπερβολή μωρέ, εξάλλου οι φακιδούλες προσδίδουν μια αθωότητα. Αν βάλεις τελικά βιταμίνη c μακριά από τον ήλιο καλύτερα βραδινές ώρες.

      Delete
    9. @ThaliasBeautyStories: Οκέι, δεν είπαμε και τίποτα! Εννοείται πως εσύ ξέρεις καλύτερα τι λειτουργεί ή όχι για σένα, κουλ, δεν έκρινα την επιλογή σου, κουβέντα κάνουμε.

      @Mata: Μμ για τις φακίδες νομίζω πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι πέρα από αντιηλιακή + μια καλή κρέμα με ΑΗΑ ή κάποιο προϊόν τύπου Liquid Gold κλπ ή (για το χειμώνα) κάποια θεραπεία με ρετινόλη. Αν χρησιμοποιείς SPF30 πχ, μήπως να βάζεις τοπικά στις φακίδες ένα 50άρι; Από Dermalogica ποιο; Έχω δοκιμάσει ένα Calming και ένα Oil Free Matte. Ωραία και τα δυο, ελαφριά, κατάλληλα για την πόλη, nice – το ματ δεν είναι ματ βέβαια, κανένα τους δεν είναι ματ να πάρει η ευχή :p

      Delete
  4. megeiaaaaaaa sou!tin idealia tin eixa dokimasei se deigmataki aki mou arese arketa!!! :)

    ReplyDelete
  5. έχει κάποια κάλυψη δηλαδή? Είμαι τόσο ευχαριστημένη με την garnier που το να δοκιμάσω τη vichy, που δεν πάω καθόλου, είναι χάσιμο χρόνου. Μόλις το καταφέρω (και το θυμηθώ) θα πάρω τη bb Cream της MAC, να δω αν αξίζει κι αυτή!

    ReplyDelete