Thursday 7 March 2013

Ellis Genius

Ήτανε λίγο πρίν τα Χριστούγεννα όταν βγήκα στην αγορά του Λονδίνου για λίγο χάζεμα και λίγο shopping και πιο συγκεκριμένα όταν επισκέφτηκα τα Liberty, τα οποία έχουν γενικά μερικές απο τις πιο ενδιαφέρουσες μάρκες για τις εθισμένες στο beauty.

Εκεί που χάζευα διάφορα άλλα άσχετα, το μάτι μου έπεσε λίγο στα Ellis Faas. Είναι μια μάρκα αρκετά γνωστή στην μπιουτιμπλογκόσφαιρα και είχα ξαναεπισκεπτεί τον πάγκο της και πιο παλιά, αλλά δεν ξέρω δεν είχα δώσει σημασία. Το ίδιο και αυτή τη φορά. Πέρασα μία, πέρασα δύο, μετά ξαναπέρασα, έτσι απο βαρεμάρα. Την τρίτη φορά η πωλήτρια - η ίδια πωλήτρια που είχα πέρασει και τις προηγούμενες φορές - με πιάνει και μου λέει ''έχουμε μια προσφορά, ξέρετε.'' ''Παίρνετε ένα και σας δίνουμε το πιο φθηνό δώρο.'' Ε οκ, μού το πούλησε. Τόσο εύκολη.

Διἀλεξα αυτά τα δυο κραγιόν.

Milky lips L204 Burnt Orange + Creamy Lips L108 Pale Peach.



Εδώ τα swatches



Το creamy lips έχει ένα σφουγγαράκι και το milky lips έχει ένα βουρτσάκι, έτσι πληροφοριακά.



Είναι Paraben-free και είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνη E. Οκ.
Έχουν μια πολύ πρωτότυπη υφή και αίσθηση. Εδώ είμαστε.
Πραγματικά, δεν νοιώθεις ότι φοράς κραγιόν. Είναι το εφέ second skin αλλά στα χείλια. Δεν είναι καθόλου βαριά, ειδικά εκείνο το creamy, απλώς αφήνουν ένα ωραίο stain (το ένα, το pale peach είναι απαλό --note: if you have dark lips, get a darker shade-- και το άλλο το burnt orange, αρκετά πιο έντονο), τα οποία και κρατάει αρκετή ώρα, και έχει φοβερή χρωματική απόδοση και αφήνει τα χείλη απαλά.

Το καλύτερο? Μοιάζουν με στυλό τα οποία μπορείτε να αφήσετε δήθεν τάχα μου στο γραφείο, χωρίς να πάρει χαμπάρι κανείς ότι βάφεστε συνεχώς (πάντα ''του κουτιού'').



Τον τελευταίο καιρό τα φοράω κάθε μέρα και πολύ απλά μετάνοιωσα που δεν αγόρασα και εκείνες τις μεταλλικές σκιές που έχει η σειρά. Αμα είναι στο ίδιο στυλ, νομίζω πώς we have another winner.

Εδώ η ιστοσελίδα, http://www.ellisfaas.com/collection/

17 comments:

  1. εχω μια σκιά και ένα blush και είναι τέλεια και θέλω και γω μερικές από τις μεταλλικές σκιές. Τώρα με έβαλες σε πειραμό και για κραγιόν φυσικά

    ReplyDelete
    Replies
    1. kane mas ena review..pos einai oi skies/

      Delete
    2. την έχω δείξει σε video τη συγκεκριμένη έχω την Ε116 κι ήταν στα αγαπημένα μου για το 2012. Πολύ απλή και καθημερινή απόχρωση, απλώνεται πανεύκολα και μένει στη θέση της για πολλές ώρες :-)

      Delete
  2. Μπονζούρ και μπιανβενού!

    Χαλβάδιαζα ένα creamy lips σε πολύ έντονο φουξ, αλλά τελικά δεν το τόλμησα. Όπως και το Ellis Red, που μου άρεσε πολύ και έδεσε πάνω μου. Τα προϊόντα της έχουν τόσο ωραίες υφές, τρελαίνομαι.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I agree! thanks for letting me know about ellis faas btw

      Delete
    2. Εντυπωσιακό ! Και σημαντικό να σου πω θεωρώ να είναι όσο πιο ασφαλές γίνεται ενα κραγιόν (που όπως και να το κάνεις, θα το φας μέχρι το τέλος της ημέρας), οπότε αυτό το paraben free (αν και δεν έχω καταλήξει αν είναι τελικά βλαβερά) μου αρέσει!

      Delete
  3. Πολύ καλά βλέπω τα σχόλια σου. Την εταιρία δεν την ξέρω, αλλά τώρα ήδη τσεκάρω το site της. Φιλάκια πολλά, μεγειές και μη ξεχνάς τον διαγωνισμό μας!

    Μη ξεχνάτε τον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ μας! Πάρτε μέρος τώρα!
    fashionable.gr
    Lot's of love!
    xxx

    ReplyDelete
  4. Κι εσύ τέκνον βρούτε; Μας έχει ζαλίσει τον έρωτα η doppelganger εδω και πόσους μήνες με τις μεταλλικές! Αντε, να τις αποκτήσετε, να μας πείτε εντυπώσεις

    ReplyDelete
    Replies
    1. great minds think alike! xaxa

      Delete
  5. Καταρχάς που είσαι εσύ?!! Μας έλειψες πολύ, να το ξέρεις!!!

    Αχ Ellis Faas.. λατρεύω τις συσκευασίες και μετά το review σου τα θέλω πιο πολύ!! "εφέ second skin" στα χείλη..ε δε χρειάζεται να ακούσω κάτι άλλο ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. merci gia ta kala sou logia.

      exoume athina? nomizo thesaloniki iparxoun. alla kai meso site

      :)

      Delete
    2. θεσσαλονίκη πού;;;

      Delete
    3. Στο "Στέμμα", στη Χρυσοστόμου Σμύρνης (κάθετη στην Προξένου) ;) Λίγο ξινή κυρία, δεν ξέρει πολλά για την εταιρεία ή αν ξέρει, δεν είναι διατεθειμένη να τα μοιραστεί με την πλέμπα :p Οι τιμές πάντως είναι τιμές σάιτ, νορμάλ.

      Delete
  6. Επιτέλους! κι όλο περνούσα να δω, έγραψες; ήρθες; Δεν τα ξέρω αυτά που μαε δείχνεις, αλλά η συσκευασία είναι πολύ όμορφη! Κισεζ!

    ReplyDelete
  7. Αυτά τα σούπερ στυλάτα κραγιόν (και σκιές σε στικ) πρέπει να τα δοκιμάσω κι εγώ κάποια στιγμή, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν όλοι. Καλές οι γουτσου γούτσου συσκευασίες αλλά και αυτά είναι άκρως εντυπωσιακά!

    ReplyDelete
  8. έχω κ εγώ μια σκιά τους! Δώρο της ντουντ Ριας =) και είναι πολύ καλή! Απλώνεται πολύ εύκολα και μένει! Μου αρέσει πολύ το στυλ αυτής της εταιρίας! Φιλιά!!!

    ReplyDelete
  9. GREAT POST:)
    Your blog is so wonderful..do you have twitter or fb??

    If you want some cute swedish decor inspiration...check out my blog:)

    Have a great day dear

    LOVE Maria at inredningsvis.se
    (sweden)

    ReplyDelete