Saturday 19 January 2013

Δειγματοληψία

Ετοιμάζομαι για ένα διήμερο επαγγελματικό ταξίδι και έτσι, το νεσεσέρ θα είναι μίνι.

Τί θα πάρω?

Περιποίηση προσώπου, σώματος, μαλλιών.



Jurlique Purifying gel cleanser σε μίνι συσκευασία άλλης κρέμας. Μ'ενοχλεί η δυνατή botanical μυρωδιά του, αλλά ας όψεται. Πρέπει να το τελειώσω.

Guerlain Super Aqua eye cream. Ευχάριστη, ενυδατώνει καλά, αλλά θα ήθελα κάτι πιο ''δυνατό''. Ίσως η ονομασία της, ότι και καλά είναι ενυδατική, χωρίς έμφαση στην αντιγήρανση, να με χαλά. Αλλά παρόλα αυτά, για ταξίδι, δεν είναι άσχημη.

Dior Nude BB cream. Είναι η νέα τους κρέμα και έτσι θέλουν να δημιουργήσουν ντόρο με τον εξής τρόπο - αν ζητήσεις δείγμα, θα σκαρφιστούνε ό,τι πιο ακαταλαβίστικη-lame δικαιολογία υπάρχει για να σου αρνηθούνε και έτσι αυτό θα κεντρίσει ακόμα περισσότερο την περιέργειά σου, με αποτέλεσμα να ενδώσεις. Ακούστε με ξέρω τί σας λέω. Εμένα και καλά μου έλεγε η πωλήτρια πώς δεν ξέρουνε τα συστατικά της ακόμα, οπότε δεν μπορούν να δώσουνε δείγμα (????). Ας είναι καλά η Vogue Φεβρουαρίου. Το έχω βάλει ήδη στην τσάντα.

ReVive Moisturizing Renewal Cream. Είναι εκείνη η πανάκριβη κρέμα, που θα την απλώσεις την νύχτα και θα σηκωθείς την επομένη με απίστευτα απαλό - και μετά απο κάποιες χρήσεις - καθαρό δέρμα. Μού δώσανε δείγματα που κρατήσανε μια εβδομάδα και μέχρι τώρα έχω να πω ότι είναι καταπληκτική. Απορροφάται εύκολα, χωρίς να σηκώνεσαι με λαδωμένο δέρμα την επομένη, αλλά λόγω τιμής (105 λίρες) δεν θα την αγοράσω. Παρόλα αυτά είναι ΠΟΛΎ καλή και χαίρομαι που μού δώσανε δείγματα (στα Liberty, ας είναι καλά η ανατολικοευρωπαία πωλήτρια).


Kerastase Cristalliste. Με τα ριβιού σας, με έχετε πριζώσει, οπότε θα το δοκιμάσω.

Κρέμα χεριών Clarins που θα χρησιμεύσει και ώς κρέμα σώματος.

Μακιγιάζ


Καμπούκι πινελάκι Lancome (από swap στο Makeupalley - oh the memories!). Εδώ ισχύει το μάντρα 'το σκουπίδι του ενός, ο θυσαυρός του άλλου᾿. Δεν ξέρω γιατί αποφάσισα να ανταλλάξω κάτι με αυτό το GWP πινέλο μιας Ιρλαδένζας. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Παρόλα αυτά έχει βγεί πολύ καλό. Δεν έχει μαδήσει τόσα χρόνια και είναι και υπεραπαλό.

NYX Mosaic Powder in Rosey 06. Εντάξει η ποιότητα είναι ανάλογη της τιμής, παρόλα αυτά μια καλή οικονομική λύση, αν και τρίβεται. Ωραίο χρωματάκι.

Seventeen Longstay lipliner in 03 natural+Nuxe Reve de Miel Lipbalm. Ένας πολύ φυσικός και καθημερινός συνδυασμός. Τα χείλια μου στο καλύτερό τους. Μικρή παρένθεση - Απο παλιά συνδρομή στο Joliebox, έχω κρατήσει αυτό το Just Kissed Lip and Cheek Stain της Jane Iredale. Φαίνεται άχρωμο και αθώο, αλλά ένα πέρασμα και μεταμορφώνεται σε ένα απαλό ωραίο ροζάκι στα χείλια και στα μάγουλα (παρεπιπτόντως δεν αφήνει λαδίλα στα μάγουλα, αλλά μια ωραία γυαλάδα-φρεσκάδα, σαν να ζείτε ξανά τα ζουμερά 20s σας. Ωραίο ''έξυπνο'' προιόν, χωρίς παραβίνες, με μυρωδιά φράουλας).



Becca Luminous Skin Colour. Τα Becca αποσύρονται σιγά σιγά απο την Ευρώπη, οπότε μια καλή φίλη μού έστειλε ένα προιόν που είχε προλάβει και που πίνει νερό στο ονομά του. Πώς θα το περιέγραφα? Ο,τι θα θέλατε απο μια BB creme. Δίνει στην επιδερμίδα μια ομοιόμορφη όψη, χωρίς να την βαραίνει, ένα αποτέλεσμα υγείας, φρεσκάδας, τύπου ''άι λαβ μαι σκιν τουντέι.''. Υπέροχο. Για ακόμα πιο ''δυνατά'' αποτελέσματα, εγώ το αναμειγνύω με λίγη Parure de Lumiere της Guerlain=ΤΕΛΕΙΟΤΗς (ναι, υπάρχει)

Και φυσικά δυο τρεις μπιλίτσες Guerlain Meteorites για άψογο φινίρισμα.

Άρωμα


Διάλεξα ένα ''πρωινό'' όπως αυτό της Fragonard, το Fleur D'Oranger και ένα πιο βραδυνό (για τα δικά μου δεδομένα), αυτό της Bottega Veneta. Το περιγράφουν σαν ένα ''leathery, floral chypre'' άρωμα, το οποίο σημαίνει ότι είναι ''βαρύ''(πιο κατάλληλο για χειμώνα), αλλά παρόλα αυτά το βρίσκω πολύ μοντέρνο, σύγχρονο και πολύ σέξυ με έναν όμως discreet τρόπο. Μυρίστε το.

10 comments:

  1. Πολύ ωραίες επιλογές! Αυτό το just bitten μου καλόφάνηκε! Παρεμπιπτόντως η ιδέα με τις μπιλιες πολύ ενδιαφέρουσα! Βγάζεις 2-3 κ βολευτηκες! Σωστήηηηηη! Καλό ταξίδι! =)

    ReplyDelete
  2. Τι ωραίο μπουκαλάκι που έχει το Fragonard άρωμα! Μπορεί να ακουστεί περίεργο, αλλά τρελαίνομαι να ετοιμάζω ένα μίνι νεσεσέρ για διήμερα, εκεί να βάζω όλα τα κραγιόν στη σειρά και να διαλέγω... χεχε

    xx

    ReplyDelete
  3. Αχ τι μου κάνεις, τι μου κάνεις με τα "σέξι, οριεντάλ" αρώματα..

    ReplyDelete
  4. Η ιδέα με τις μπίλιες εντάξει είναι τόσο απλή και τόσο έξυπνη!!! Τα περισσότερα προϊόντα πάντως αυτού του ποστ δε τα ξέρω / δε τα χω ακούσει καθόλου. Πάντως πλέον δοκιμάζω ότι τύχει -πφ έχω μείνει πίσω στις εξελίξεις!

    ReplyDelete
  5. Είσαι δικιά μου εσύ, κι εγώ με δείγματα και travel size κυκλοφορώ σε ταξίδια και διακοπές. Καλό ταξίδι και περιμένουμε εντυπώσεις από τα δείγματα

    ReplyDelete
  6. Θα ηθελα να δοκιμασω το αρωμα της Bottega Veneta.
    Αχ μ`αρεσουν τα post του στυλ-τι εχω στο νεσεσερ μου!Γραψε για του Dior B.B cream,την αποψη σου,εχω ακουσει τοσα,αν και εγω θα προτιμησω αυτη που βγαζει η Clarins μου φαινεται!

    ReplyDelete
  7. Nice selection, 8aumazo to gegonos oti mporeis na pareis toso liga pragmata mazi! Otan ta3ideuo 8elo na ta fortonomai ola!!!

    ReplyDelete
  8. Πολύ ωραία χρώματα όλα, ακριβώς τα χρώματά μου!
    αν έχεις την καλοσύνη ρίχνε μια ματιά πού και πού και στο (πολύ νέο)blog μου http://bellatrixxkiddo.blogspot.gr/
    ελπίζω να σου αρέσεi:)

    ReplyDelete
  9. Ελπίζω να πέρασες καλά!
    Πες, πες για την κρέμα της Dior (αμάν με τις ΒΒ, όλοι πια βγάλαν).

    Όσο για το Bottega Veneta, αντικειμενικά μιλώντας, από τις πιό καλές κι ενδιαφέρουσες mainstream εκδόσεις των τελευταίων 10 ετών. Ναι, τόσο καλά. Συμφωνώ κι επαυξάνω! ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. μακαρι να πηγαίναμε κάθε γουίκεντ. ναι η ββ έχει γίνει μαιντανός...του ντιορ το δείγμα μου κράτησε 3 4 μέρες. είναι αρκετά καλή θα έλεγα, ελαφριά, δεν λαδώνει..nude effect. ίσως την πάρω για καλοκαίρι.

      Delete