Monday 3 December 2012

12 for 12

Δεν ξέρω αν θα υπάρχει καιρός για να το κάνω πιο μετά αυτό το ποστ, αλλά μιας και μπήκαμε στον Δεκέμβριο, γιατί όχι?

Ορίστε λοιπόν ο ''θεσμός'' των all year faves με τα καλύτερα/πολυχρησιμοποιημένα της χρονιάς..



YSL Opium Les Vapeurs - Είναι καλοκαιρινό άρωμα αλλά εγώ το φοράω και τώρα που κάνει κρύο. Είναι ελαφρύ, πουδρέ, με λίγη βανίλια, ιδιαίτερα θηλυκό και ρομαντικό και πάντα όταν το φοράω παίρνω ΠΟΛΛΆ κομπλιμέντα, σε αντίθεση με το Parisienne της ίδιας επωνυμίας.

Phyto Phtyodensium Μια μεγάλη αγάπη για ενδυνάμωση της τρίχας, μια αγάπη που δεν θα τελειώσει ποτέ. Η τιμούλα είναι λίγο σόκινγκ αλλά ας όψεται.

Neal's Yard Remedies Grapefruit Oil Ένα υπέροχο ''αιθέριο έλαιο'' για την κυτταρίτιδα.

Dior Bronzing Powder in Aurora 001 - Ιδανική για ωχρές και ανοικτόχρωμες επιδερμίδες, μια πούδρα που φόρεσα πολύ τον χρόνο που μας πέρασε. Έχει επίσης ωραίο μίνι kabuki πινέλο, πολύ μαλακό. Το μόνο που δεν μου άρεσει είναι η βαριά συσκευασία της.

Δείγματα Guerlain Orchidee Imperiale - Πήρα πολλά δείγματα και μου αρέσει, ειδικά όταν κάνει κρύο. Όμως...ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται.

MAC Cosmetics ρουζ στο χρώμα Blushbaby - Το ξέθαψα την χρονιά αυτή. Πάει με όλα.

Σκιά Chanel στο χρώμα Beige Lame - Μπεζ με multi-colour ιριδισμούς. Τί να λέμε τώρα, πανέμορφη και πάει με όλα.

Πούδρα σε ελεύθερη μορφή Dior - Σιχαινόμουν τις πούδρες σε ελεύθερη μορφή (too much trouble) αλλά αυτή την συγχωρώ γιατί το αποτέλεσμα που αφήνει είναι πολύ καλό (δείχνεις ξεκούραστη, λαμπερή και έτοιμη να κατακτήσεις τον κόσμο!)και έχει και διάρκεια.

L'Oreal Super eyeliner - Μαύρο και λίγο glossy, είναι το αγαπημένο μου eyeliner. Έχει καλή διάρκεια και το έχω και χρόνια χωρίς να έχει πάθει τίποτα. Το βάζω πολύ κοντά στις βλεφαρίδες για να φαίνονται πιο γεμάτες.

Υγρή σκιά Guerlain in 02. Η καλύτερη υγρή σκιά που έχω δοκιμάσει ποτέ σε αγαπημένη χακί απόχρωση. Την απλώνεις και στέκεται αναλλοίωτη για ώρες. Δυστυχώς ήταν απο limited edition καλοκαιρινή συλλογή, την οποία βρήκα κοψοχρονιά μετά απο μήνες.

Deborah Lippman Glitter in the Air - Dreamy απόχρωση, βγάζει το παιδί που έχετε μέσα σας, αλλά χωρίς να γίνεστε ρεζίλι (είναι κομψό ταυτόχρονα).

Mario Badescu Papaya body lotion - Είμαι πολύ περίεργη με τις λοσιόν σώματος αλλά αυτή είναι κοντά στο ιδανικό. Ενυδατώνει πολύ καλά, έχει ωραίο άρωμα, δεν προκαλεί κνησμὀ, απορροφάται εύκολα και γρήγορα, ενώ περιέχει AHA, για σούπερ απαλή επιδερμίδα.

11 comments:

  1. To Dior Aurora το έχω από τότε που είχε πρωτοβγεί σε limited edition (νομίζω) καλοκαιρινή συλλογή, με ορθογώνιο compact και τις διαφορετικές αποχρώσεις που την απαρτίζουν σε πλεκτό μοτίβο: το αγαπώ. Είναι πανέμορφο όχι μόνο να το κοιτάς, αλλά και σαν αποτέλεσμα. Συμφωνώ πως έιναι ιδανικό για NC15-20 επιδερμίδες.
    Θέλω επίσης τόσο, τόσο πολύ να δοκιμάσω αυτήν την πούδρα DiorSkin, αλλά περιμένω να μου τελειώσει η χαζο-Prep+Prime loose powder της Mac (το υπολογίζω περί το 2016 με το ρυθμό που την καταναλώνω, δεν φοράω σχεδόν ποτέ πούδρα και όταν το κάνω είναι σε απειροελάχιστη ποσότητα).

    Το αντίστοιχο δικό μου πάει-με-τα-πάντα ρουζ είναι το Beige Violet #5 του Armani, αλλά φλερτάρω πολύ με το Blushbaby και τα ξαδερφάκια του NARS Douceur & Tarte Exposed. Νομίζω το Armani είναι περισσότερο μπεζ/taupe και λιγότερο ροζ. Ίσως το '13 να είναι η χρονιά που θα υποκύψω :p

    Δεν ήξερα ότι κυκλοφορούν και κρέμες σώματος με ΑΗΑ, μέχρι που γνωρίστηκα με την φανταστική Volpaderm της ταπεινής και ελληνικής Frezyderm πολύ πρόσφατα, η οποία είναι τίγκα στα ΑΗΑ και ΒΗΑ και κάνει μια επιδερμίδα όνειρο, ιδίως σε μηρούς, στέρνο, πλάτη, μπράτσα. Άλλο να στο λέω κι άλλο να πασπατεύεσαι μετά την εφαρμογή. Παρόλα αυτά, η Volpaderm χτυπάει ένα 40άρι για 200ml (τα αξίζει) συνεπώς νομίζω ότι μόλις ξαναπετύχω discount code για Mario Badescu θα το τσιμπήσω, μιας και λόγω διαφοράς τιμής αξίζει μια δοκιμή τουλάχιστον.

    ReplyDelete
    Replies
    1. to blushbaby fainetai ligo perissotero apo to douceur pano mou (nc20). ax thelo na dokimaso frezyderm! tha tin do tin krema pou proteinis. mario badescu: den ksero an einai toso potent oso i frezy alla toulaxiston enidatonei oraia

      Delete
  2. Όλα αυτά σε μια φωτογραφία??Θες να μας τρελάνεις?Την beige lame την πέτυχα σε ενα μπαζαρ για 10Ε και νιώθω χαζή που δεν την πήρα!Φαίνεται πολύ ευκολοφόρετη!Πολύ ωραίο ρουζ που πάει επίσης με όλα αλλά είναι ένα τσακ πιο φωτεινό από το blushbaby είναι το mocha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mocha e? beige lame: tha me trelaneis. GIATI DEN TIN PIRES????akou 10 evro. einai poli oraia, alla i froufrou exei vrei dupe se radiant, opote min skas. http://froufroukiaromata.blogspot.co.uk/2012/03/blog-post_23.html x

      Delete
    2. Γιατί τις πιο ακατάλληλες στιγμές με πιάνει διάθεση αυτοκριτικής και αυτοσυγκράτησης!!(και γιατί από το ίδιο μπαζαρ πήρα 2 chanel rouge allure-αυτό όχι δεν το θεώρησα υπερβολή!!) χαχα!θα αρκεστώ στις φωτο σου και στο dupe!! :)

      Delete
  3. αχ αυτο το dior μπρονζερ ερωτας με την πρωτη ματια!εγω πηρα το 03 canelle που για καλοκαιρι ηταν τελειο και τωρα το χρησιμοποιω που και που για κοψιματα!μεχρι τωρα το ρουζ πασπαρτου μου ηταν το well dressed αλλα μολις πηρα και το buff οποτε ειμαι σε διλημμα.πολυ ωραιο το ποστ σου μπορει να κανω κι εγω ενα.

    ReplyDelete
  4. Agapimeni Lady D, offer alert gia to Phyto!
    To parapharmacie.gr http://www.parapharmacie.gr/pages/product_search_results/?srch=phyto exei Xristougenniatiko bazaar kai to exei me 30% ekptosi apo tin arxiki timi! Mipos einai eykairia na stockareis?
    Aggeliki

    ReplyDelete
  5. Mipos einai eykairia na stockareis? στο ψητό τελείως! χαχαχα ευχαριστώ για το αλέρτ.

    ReplyDelete
  6. Το καταλαβαίνεις ότι προκαλείς με την ανάρτηση αυτή έτσι; Θα το κάνω κ γωω!!! =) Το bronzer της dior το σκεφτόμουν κ γω κ όχι καλέ, όχι μόνο τουλάχιστον, για το πινέλο!

    ReplyDelete