Tuesday 19 June 2012

Summer edit: Nail polish

Edit μέρος 2ο - Τί θέλω να τελειώσω αυτό το καλοκαίρι σε βερνίκι (όρεξη να έχουμε να βάφουμε)



Erre Due - ένα κλασσικό red-orange και ένα φούξια, δώρο απο περιοδικό. Πολύ καλή εφαρμογή και τέλεια σε επιδερμίδα NC20.

Nails Inc - δεν βλέπω τί είναι, καθότι ήτανε δώρο, αλλά θα το περιέγραφα ως ένα βαθύ κόκκινοπορτοκαλοκαρπουζί= ένα πανέμορφο και αισιόδοξο καλοκαιρινό ''κόκκινο'', ιδανικό όχι μόνο για μαυρισμένες αλλά και για ανοιχτόχρωμες επίσης επιδερμίδες.

Εδώ ένα swatch του Nails Inc, χωρίς top coat. Πάντως εντάξει η ποιότητα ειναι το κάτι άλλο. Χρειάστηκε ένα μόνο πέρασμα για να βγεί ένα ομοιόμορφο χρώμα, χωρίς streaking. Εδώ μάλιστα δεν έχω βάλει ούτε top coat. Εντωμεταξύ, τρίτη μέρα σήμερα, έχω πλύνει ένα σωρό πιάτα και αυτό, εκεί. Η ποιότητα είναι απλά, καταπληκτική.




Essie Tart Deco - να το πω ανοικτό βερυκοκί?? Οκ είναι φέιλ άμα είστε ανοικτόχρωμη και NC20, τελείως Barbie+Bimbo. Αλλά πρέπει να το τελειώσω.

OPI Santantonio - απο γνωστή έκθεση ομορφιάς. Καλό όταν έχεις μαυρίσει.
Paul and Joe 16 - Αν και ορισμένοι αναφέρονται σε αυτά τα χρώματα ως ''σκατί'' (σόρρυ κιόλας), εμένα μου αρέσουν. Νομίζω πώς τα taupe/greige είναι ιδιαίτερα όμορφα και ακόμα πιο σικ και το καλοκαίρι σε μαυρισμένα δέρματα. Δείτε το ως προέκταση της καλοκαιρινής τάσης ''Terracota λουκ'' και στα νύχια.

Deborah Lippman Glitter in the Air - Ιδιαίτερα ωραία για την άνοιξη, αλλά θα ήθελα να χαρώ την μαγεία του και το καλοκαίρι. Διακριτικό, παιχνιδιάρικο αλλά και συγχρόνως ονειρεμένο. Επίσης, ωραίο και για ένα ''french manicure with a twist''.

Επίσης θα ήθελα να αρχίσω την ενότητα ''Summer Nail Galleries''. Στείλτε μου μια φωτό με το αγαπημένο σας καλοκαιρινό βερνίκι-μανικιούρ στο ladydbeauty@hotmail.com και πείτε μου σε μια πρόταση γιατί σας αρέσει.

8 comments:

  1. ααα ωστε ετσι το essie? δεν το εχω δοκιμασει αλλα σε κτ φωτο απο αλλα blogs μου αρεσε :(...ππφφφφ...


    first world problems... :P

    ReplyDelete
  2. koita emena san nc20 me kitrinous tonous sto derma mou den mou pigaine katholou. fail gia mena

    ReplyDelete
  3. cool! αυριο που θα χω καλώ φως, θα βγάλω το τελευταίο μου κόλημμα, ένα πορτοκαλοειδές και θα στο στείλω!

    ReplyDelete
  4. πεθαίνω με την περιγραφή nc20! το essie θα είναι τέλειο για stampling τύπου konad ή μου φαίνεται?

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol...den ksero na s po tin alitheia. den to exo dokimasei pote to stamping tipou konad den exo ipomoni. alla entaksei den einai kai toso paxirefsto

      Delete
  5. Ουυυ τέλεια ιδέα! Έχουμε χρόνο για τη φωτό;
    xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. nai ame...opote thes...giro ston ioulio skeftomai na to anartiso

      Delete
  6. Thanks God, που δεν έχεις μπλε...τα μπλε ειδικά στα νύχια των ποδιών μου κάνουν βρώμικο...σαν να είναι βρωμικο το νύχι...
    όσο για το Paul and Joe 16 , ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΧΡΩΜΑ!

    ReplyDelete