Wednesday 13 June 2012

Έχεις πακέτο

Κάποια αγαπημένα προιόντα που κατέφθασαν με το ταχυδρομείο

Carroten Botanicals SPF 30. 11 ευρώ. Είμαι στο δεύτερο μπουκάλι και μου αρέσει πολύ η υφή της και η αίσθησή της. Απορροφάται πολύ εύκολα και δεν αφήνει λαδίλα - πραγματικά την πίνει το δέρμα, παρόλο που έχει μεγάλο δείκτη προστασίας. Λέει ότι περιέχει πράσινο τσάι, γιασεμί, πολυφαινόλες, αλλά οκ έχει και dimethicone. Πάντως μου αρέσει πολύ για μπάτζετ αντιηλιακό.




Vitamin A cream - απο φαρμακείο της γειτονιάς για 2.40 ευρώ. Αυτό μπαίνει στην κατηγορία των ''Oldies but goodies''. Μάς το είχε πεί μια γιατρός παλιά, όταν ήμουνα πιο νέα και είχα διάφορα σπυράκια και σημαδάκια. Είναι αναπλαστική, αλλά προσοχή τη βάζουμε το βράδυ. Δεν θες να βάλεις βιταμίνη Α και να βγείς στον ήλιο.





Και τώρα, μια πρόσφατη αγορά απο το Boots της γειτονιάς μου.

Η L'Oreal έχει βγάλει το πρώτο No Sulphates Shampoo με ασορτί κρέμα μαλλιών και μάσκα. Εγώ πήρα το αντίστοιχο σαμπουάν για αδύναμα μαλλιά. Η τιμή? 5.99 λίρες, λίγο ακριβό (ή 9 λίρες για σαμπουάν με κοντίσιονερ). Review to follow. Πάντως στο ίδιο Ζεν πνεύμα και η Syoss, η οποία έχει βγάλει μια νέα σειρά σαμπουάν χωρίς σιλικόνες.



Less is more...

6 comments:

  1. Με'γειεςςς!!! =)
    Αυτή η κρέμα Vitamin A μου θυμίζει κ μένα τα παλιά.. ίσως θα πρέπει να την αγοράσω και πάλι!!! ωραές και οικονομικές ιδέες lady μου!! φιλιά!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. efxaristo. exei vgei stin ellada to shampoo tis loreal?

      Delete
    2. δεν το έχει πάρει το μάτι μου! Θα κοιτάξω στο Χοντο αν ειναι μια απο αυτες τις μερες! =)

      Delete
  2. Βρε συ lady, σε θαυμάζω ειλικρινώς, θα ήθελα να ήξερα από που ανυλείς όλες αυτές τις γνώσεις γενικά για τα καλλυντικά και τις κρέμες!

    ReplyDelete
    Replies
    1. psaksimo perissotero, rotao arketa. opos kai esi me ti moda!

      Delete
  3. Sweet blog! I found it while searching on Yahoο News.
    Do уou hаve any suggestions on hοw to get listed in Yahοo Neωѕ?
    I've been trying for a while but I never seem to get there! Cheers

    my blog: www.2Applyforcash.Com
    Also see my web page: payday loans online

    ReplyDelete