Friday 29 June 2012

At the Beach Club (white lies and a healthy glow)



....αλλά δεν είμαι, οπότε στρέφομαι στην επόμενη πιο κοντινή λύση, που είναι:

Guerlain Terracotta Healthy Glow Foundation Second-Skin effect for Brunettes.




Μία περσινή αγορά, σε περίοδο εκπτώσεων, η οποία δίνει ένα 'healthy glow' σε ανοικτόχρωμες καστανές (NC20, here).

Τί μου αρέσει σ' αυτό το προιόν?

1. Ό,τι το αποτέλεσμα είναι φυσικό, είναι αυτό που λέμε μια 'αίσθηση' χρώματος, χωρίς να φαίνεται ότι άλλο χρώμα έχετε στο πρόσωπο, άλλο στα χέρια.
2. Απλώνεται πολύ ωραία και απορροφάται ΑΜΕΣΩς, χωρίς να αφήνει στην επιδερμίδα ΚΑΝΕΝΑ ίχνος λιπαρότητας ή γυαλάδας. Είναι σαν να βάζετε ένα ματ primer.
3. Είναι καλό για layering (μπορείτε να βάλετε απο πάνω και λίγη μπρονζέ πούδρα άμα θέλετε για να το κάνετε πιο ''σκούρο'' ή για να το αναμείξετε με την αντηλιακή ή κρέμα ημέρας σας και να δημιουργήσετε ένα τύπου tinted moisturiser με matte effect.
4. Δίνει στην επιδερμίδα μια ομοιόμορφη όψη και ειδικά άμα περάσετε και bronzing πούδρα απο πάνω, θα κοιτάζεστε στον καθρέπτη και θα αναρωτιέστε πώς έχετε τέτοια τέλεια, χωρίς ψεγάδι, γεμάτη υγεία επιδερμίδα.
5. Έχει διάρκεια. Σε περίοδο ζέστης, που ιδρώνεις (σόρρυ κιόλας), κρατάει (μην πω ''κλειδώνει'') στην επιδερμίδα, σε αντίθεση με την bronzing πούδρα, που κάνεις μια έτσι με το χέρι σου και εντάξει αφήνεις white patches.
6. Ξέχασα να αναφέρω (μερσί scrapgalgr), είναι wash off και όχι προιόν self-tanning.

Το προιόν πριν ...


και μετά....


Το αποτέλεσμα είναι όπως βλέπετε ματ (no shimmer) και, μην σας φοβίζει το χρώμα, είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΟ (το bonne mine σε τέτοιου είδους προιόντα αυτό σημαίνει άλλωστε).

Το προιόν βγαίνει και για ξανθιές (blondes 01) και θα έλεγα ότι είναι πολύ καλό για όσες ανοικτόχρωμες θέλουν να αποκτήσουν λίγο φυσικό χρώμα, λίγο healthy glow που λένε, χωρίς να μοιάζουνε ότι έχουνε περάσει απο θάλαμο St Tropez. Δεν ξέρω αν είναι κατάλληλο για μια πιο σκουρόχρωμη κοπέλα - καλύτερο θα ήταν να το δοκιμάσει για να δεί αν φαίνεται το χρώμα, το πολύ πoλύ να δώσει μια πιο ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα - αν και διαβάζω θετικές κριτικές ακόμα και για NC30, NC 40 επιδερμίδες.

Λίγο ακριβό, αλλά άμα το πετύχετε με έκπτωση, πάρτε το. Αλλιώς ζητήστε ένα δείγμα. Σίγουρα η πωλήτρια θα κάνει 'μούτρα', αλλά είναι ένα προιόν που αξίζει να το υποστεί κανείς και αυτό, για άλλη μια φορά.

6 comments:

  1. Κοίτα, όταν είδα το χρώμα στην πρώτη φωτό... τρόμαξα! Αλλά ευτυχώς το εξήγησες:P θα είναι και τελειο για contouring το χειμωνα,ε?

    ReplyDelete
  2. <3 όλο λέω ότι θα το αγοράσω κ όλο το αφήνω... αλλά κάτι πήρα πο duty free απο guerlain terracotta!! το ανεβάζω σύντομα!! ;)

    ReplyDelete
  3. Φαίνεται πολυ ενδιαφέρον, αν και μόλις πήρα μία lotion self tanning γιατι αν περιμένω να μαυρισω απ'τον ήλιο θα ερθει το τέλος του κόσμου και θα είμαι ακόμα άσπρη. Ευχηθειτε μου να μην γίνω σαν την ποκαχοντας....

    ReplyDelete
  4. @thebeautyqueen: an pianei to xeri sou nai einai arketa kali kai gia contouring. tha eprepe na to anafero

    @argyrousa: guerlain's terracota einai apo tis kaliteres seires. an pires tin poudra oxi mono tha su kratisei xronia xoris na pathei tipota, i piotita einai FOVERI.

    @scrapgalgr: lol stamata. ksehasa na po oti afto einai wash off. me ta self tanning exo ena provlima. theli ipomoni kai kali poiotita giati to streaking einai provlima. poia pires?

    ReplyDelete
  5. +one για την teracotta guerlain.
    πού ησουν βρε leinti όταν έψαχνα ακριβώς ένα τέτοιο προιον και έχω πάρει ότι να ναι (πχ stila τζελ που κάπως κοκκίνιζε, bobbi brown beach που δεν είναι για πρόσωπο). τώρα δεν υπάρχει μάνει για τπτ!

    ReplyDelete
  6. Your curгent write-up has estаblished helpful to mуѕelf.

    It’s really helpful and уou're certainly quite experienced in this region. You have got exposed my own eye in order to various opinion of this particular matter with intriquing, notable and reliable written content.

    My website ... phentermine

    ReplyDelete