Wednesday 4 April 2012

Seeing Double

Όχι, δεν έχετε πρόβλημα με τα μάτια σας, ούτε εγώ πάσχω απο OCD. Απλώς στο φαρμακείο της γειτονιάς μου είχανε την γνωστή buy one, get one free προσφορά (beautybay+lookfantastic are you listening?), σε πολύ καλή τιμή επίσης, οπότε είπα να επωφεληθὠ. Ειδικά με προιόντα που είναι πια αρκετά αγαπημένα και κάνουν δουλειά.

Mavala Nail Polish Remover



Batiste dry shampoo (mini edition)



Ειδικά το τελευταίο μαζί με το σπρέι της Avene, είναι τοπ προιόντα για αυτήν την εποχή, που όσο να 'ναι ένα γρήγορο φρεσκάρισμα το θες.

Disclaimer: Το ξέρω επαναλαμβάνομαι στις επιλογές μου, αλλά θέλω να επιβεβαιώσω ότι δεν παίρνω ποσοστά απο τις εταιρείες αυτές. :) Όχι ότι θα μου κακόπεφτε βέβαια (αν έπαιρνα ή αν γινόμουνα το 'head' (όπως λέμε face) της Batiste.

2 comments:

  1. WOW!
    Πρωτα απο ολα που ανακαλυψες το batiste στην Ελλαδα? Δευτερον, ΠΟΙΟ φαρμακειο κανει τετοιες προσφορες....ΑΑΑΑΑ
    φιλια
    http://www.beauty-is-within.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Ααααχχ...πικρή ιστορία με το 1+1 δώρο...εδώ στην Ελλάδα πρέπει ένα κατάστημα να φτάσει στο έσχατο σημείο να κινδυνεύει με κλείσιμο για να κάνει τέτοιες προσφορές...αλλά πιστεύω αναγκαστικά θα γίνει αυτό αν θέλουν να δουλέψουν...όσο για τα φαρμακεία καλά τι να λέμε τώρα...είναι αυτό που λέει το όνομά τους ακριβώς...φαρμακείο στις τιμές...xx Menia

    ReplyDelete