Saturday 10 March 2012

Tint-ed Love

Τον προηγούμενο Δεκέμβριο είπα να βάψω τα μαλλιά μου μετά απο πάρα πολλά χρόνια. Είχα παρατηρήσει και κάτι - λίγες βέβαια - λευκές τρίχες, οπότε είπα να κάνω και πάλι το βήμα. Δεν όμως είχα διάθεση να κάνω ανταύγειες ή κάτι τελείως διαφορετικό, οπότε αποφάσισα απλώς να τονίσω το φυσικό μου χρώμα. Χρησιμοποίησα την βαφή της L'Oreal Sublime Colour Mousse στο χρώμα 4.1, ένα αρκετά σκούρο καστανό με λίγο σοκολατί. Μου άρεσε η βαφή ως προς την μους υφή (δεν στάζει, δεν τα κάνεις όλα χάλια, πολύ εύκολη στη χρήση μιας και εύκολα καλύπτεις όλο το κεφάλι). Όμως πραγματικά είναι τόσο δυνατή, παρόλο που την άφησα μόνο 15 λεπτά, που μετά παρατήρησα ότι οι άκρες φρίζαραν αρκετά, μην πώ είχαν σχεδόν καεί. Δεν νομίζω να το τολμήσω ξανά με τέτοιες βαφές (έχει δοκιμάσει κανείς Inoa?).

Μετά απο κάτι μήνες, και ενώ το χρώμα φαίνεται κάμπως θαμπό, είπα να δοκιμάσω αυτό - Fudge Colour Conditioning Treatment for Brunettes.



Δεν είναι βαφή και δεν μυρίζει αμμωνία, αλλά tint που φρεσκάρει το χρώμα και κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο λαμπερά.



Την χρησιμοποιείται μετά το λούσιμο, εγώ έβαλα και κοντίσιονερ για καλό και για κακό, ξεπλένετε, και μετά την απλώνετε για δέκα λεπτά σε βρεγμένο μαλλί. Θα έλεγα να ακολουθήσετε και τις οδηγίες χρήσεως και να φορέσετε γάντια, γιατί εγώ μετά έκανα 3873654 ώρες μέχρι να βγεί το χρώμα απο τα χέρια μου. Βγήκε, αλλά εντάξει πήρε ώρα. Δεν λεκιάζει ούτε το δέρμα, ούτε το μπάνιο, παρόλο που φαίνεται σκούρα μωβ.

Εδώ το αποτέλεσμα.



Όχι και η καλύτερη φωτογραφία, αλλά το αποτέλεσμα αρκετά καλό για μένα, με μαλλί που είναι polished, χωρίς να έχει καεί. Επιπλέον έχει και διάρκεια αυτή η γυαλάδα. Σκέφτομαι μήπως είναι και καλή λύση για μεγάλα αγόρια που θέλουν να φρεσκάρουν το φυσικό τους χρώμα και να ""καλύψουν" δυο τρείς λευκές τρίχες αλλά φοβούνται την Just For Men βαφή? (Ας την διαφημίζει και ο Figo). Θα εξετάσω και αυτόν τον τομέα.

Εδώ για ξανθιές και εδώ για κοκκινομάλλες.

5 comments:

  1. Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση!!! Θα κοιτάξω μήπως το βρω εδώ διαφορετικά θα το παραγγείλω κ εγώ!!! Τα βάφω κάθε μήνα εγώ τα μαλλιά μου, οπότε κάτι τέτοιο ίσως με έσωζε λίιιιγο!
    xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. για φρεσκάρισμα πολύ καλό εάν δεν έχεις μεγάλο πρόβλημα με γουάιτ χερ. θε μου τί θέμα πιάσαμε. και τρώγε επίσης καρότα. hehe

      Delete
    2. ένα θεματάκι το έχω η αλήθεια είναι.. άτιμη κληρονομικότητα με χτύπησε από νωρίς.. :Ρ
      καρότα γκοτ ιτ! ευχαριστώ!!! =)

      Delete
  2. Ωχ, τι άθλια διαφήμιση αυτή με το Figo! Πάει, γέρασε κι αυτός!
    Δεν έχω βάψει ακόμα τα μαλλιά μου, αν και το σκέφτομαι τελευταία λόγω μερικών λευκών που ξεπηδάνε από τα υπόλοιπα! Κλαψ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. λολ είναι τραγικός ο Φίγκο στη διαφήμιση. Λοιπόν φάε καρότα ή πίνε καροτοχυμό. αλήθεια σου λέω. βοηθά αρκετά to keep the white hair at bay. http://guide2herbalremedies.com/health-benefits-carrot-juice/

      σταμάτα που έχεις λευκές....

      Delete