Thursday 1 March 2012

Mini report Spring Summer 2012

Άνοιξη. Επιτέλους! (Παρεπιπτόντως σήμερα είχαμε πολύ ωραίο καιρό εδώ - ορισμένες μάλιστα κάνανε και φαστ φόργουωρντ και βγήκανε με τα καλοκαιρινά φορεματάκια - και έτσι νομίζω ότι είναι μια καλή ευκαιρία για μία σούμα των επικρατέστερων τάσεων της νέας σεζόν που αρχίσαμε απο σήμερα να διανύουμε με τέτοια ''αισιοδοξία'').


Μαλλιά

Αλογουρές - χαμηλές, με πλαινές χωρίστρες, με μινιμάλ μπαρέτες.







(Jonathan Saunders)

(Henry Holland)

ή με λίγο χρώμα στις άκρες (ας θυμηθούμε το Color Bug του Kevin Murphy)



Με κρυφές εκπλήξεις.
Μπροστά

Πίσω

Μάτια.

Orange Power!

(Vivienne Westwood)

Φαίνεται δύσκολο χρώμα αλλά υπέροχο σε μια μαυρισμένη ή πιο σκούρα επιδερμίδα. Μια ομαλή εισαγωγή στο τρεντ αυτό, βρίσκω ότι είναι η μονή σκιά απο την ανοιξιάτικη συλλογή της Chanel, Tigerlily, η οποία μοιάζει σαν ένα απαλό ''wash of colour'' και πηγαίνει φανταστικά και σε πιο ανοικτόχρωμες επιδερμίδες. Θα τη φορούσα μόνη της - χωρίς άλλη σκιά στο crease, χωρίς έντονα χείλια.

(Στα δεξιά, η Tigerlily)

Οι φωτογραφίες με τις σκιές απο εδώ (http://bestthingsinbeauty.blogspot.com)

Το ζητούμενο αποτέλεσμα για μένα είναι αυτό - απλά πράγματα, όπως διακριτικό και απαλό πορτοκαλί στο βλέμμα, λίγο μάσκαρα, καθαρό πρόσωπο)



Εάν δεν είναι μια απαλή στρώση πορτοκαλί σκιάς, μπορεί να είναι graphic eyeliner






No Mascara Look


Δύσκολο....Δεν ξέρω αν θα το τολμούσα, καθότι ως στρογγυλοπρόσωπη, βρίσκω ότι αν δεν βάλω μάσκαρα, μοιάζω σαν 15χρονη. Ανοίγει το μάτι και θεωρώ ότι είναι εκείνο το beauty product που θα ἐσωζα, αν κάποιος ἐβαζε φωτιά στο μπουντουάρ μου (θεός φυλάξει).



Κοίτα όμως τί μας κάνουν...Απο τη μία λένε μη μπείτε στο έξοδο, απο την άλλη, λανσάρουν σέρουμ που δυναμώνουν και μακραίνουν τις βλεφαρἰδες (πιο ακριβά κιόλας,γύρω στις 40 λίρες), όπως το Rapidlash eyelash enhancing serum.



Τώρα αν δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς, μια ιδανική λύση είναι να βάλετε ό,τι ''άχρηστη'' μάσκαρα έχετε, όπως αυτή η PlushLash της Mac, η οποία δίνει ένα φυσικό, νατουρέλ αποτέλεσμα, πολύ της μόδας αυτή τη σεζόν. Το άλλο που μπορείτε να κάνετε, το έχω δοκιμάσει και φαίνεται ωραίο, είναι να βάλετε μάσκαρα μόνο στις επάνω βλεφαρίδες - το αποτέλεσμα μοιάζει λιγότερο ''βαρύ'' και περισσότερο ''ν(ι)άου'', μοντέρνο.

Μανικιούρρρρ

Nail Wraps



Ιδού μια ιδέα αν βαριέστε το στέγνωμα

...και ''ψαρωτικά'' ombre σχέδια για πιο ικανές.





Ή άμα βαριέστε τη ζωή σας γενικότερα και τα βλέπετε όλα 'nude' (άχρωμα, ανούσια, ανάλατα), υπάρχει και αυτό, Nails Inc Basil Street




Το πολυαναμενόμενο λανσάρισμα της σεζόν -L'Oreal Nude BB Magique (έχει απίστευτη υφή και μοιάζει με luminizer κατά τη γνώμη μου).

4 comments:

  1. ωπ, bb και απο την l'oreal? την δοκιμασες? σε συγκριτικο test με την garnier τι λεει?

    ReplyDelete
  2. Μαντεύω ότι όλα αυτά είναι από το LFW?
    Είναι μερικά runway trends που όταν πας να τα προσαρμόσεις στο καθημερινό μακιγιάζ, δε βγαίνουν- ή τα καταφέρνεις, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο με το runway look! Π.χ. η πορτοκαλί σκιά

    Επίσης, κι εγώ διαβάζω πολλά καλά για τη BB cream της l'Oreal! Μοιάζει με την υφή της Daywear Plus της Estee Lauder που χρησιμοποιούσε η Nic από Pixiwoo! Για να δούμε πότε θα έρθει και σε μας...

    ReplyDelete
  3. evi kai Evi: foveri afti i simptosi! loipon exo dokimasei aplos mia stagonitsa. Einai TELIOS diaforetika pragmata me tin idia timi omos edo sto UK, 10 lires peripou. pio araii se sigkrisi me garnier kai an kai moiazei gkri, prosarmozetai sto derma kai dinei ena glow, mia lampsi, edo similar review gia sena evi, http://www.thesundaygirl.com/2012/02/loreal-nude-magique-bb-cream-in-medium.html.

    Evi: NAIIIIIII :) perisi omos.

    ReplyDelete
  4. αα thank you για το λινκ. παντως αυτη μοιαζει πιο πολυ, τουλαχιστον στην υφη και το χρωμα, με τις αυθενικες bb. πλεον την garnier την εντασσω στις tinted moisturisers.

    ReplyDelete