Friday 30 March 2012

''Του κουτιοὐ''

Αυτό είναι το δεύτερο Joliebox που παίρνω, αυτό του Μαρτίου. Το θέμα είναι ''Put a Spring in your Step'', δηλαδή βάλτε την άνοιξη στη ζωή σας, σε πολύ ελεύθερη μετάφραση αυτό βέβαια, γιατί spring in your step είναι και το ζωηρό βήμα. Ας μην καθυστερούμε λοιπόν...



Αυτή η έκδοση ήτανε full size, αλλά επειδή μάς έπεφτε πολύ, τα προιόντα που δώσανε ήτανε 4 αντί για 5. Όπως βλέπετε έχουμε ένα αφρόλουτρο της Yardley (vintage pragmata), ένα μαύρο μολύβι απο την Eyeko, όχι ιδιαίτερα ανοιξιάτικη επιλογή, μια bio κρέμα σώματος και προσώπου της Davines, η οποία μυρίζει λεβάντα που δεν την αντέχω (η κρέμα είναι δροσερή αλλά θέλει τρίψιμο για να απορροφηθεί) και ένα ωραίο ροζ βερνικάκι με φούξ shimmer απο την LCN. Τέλος ένα μικρό πρακτικό καθρεπτάκι σουβενίρ (τύφλα να χουν οι αναπτήρες του Χόντου) και ένα εκπτωτικό κουπόνι για κάποιο σάιτ που πουλάει κοσμήματα (άλλοθι για περισσότερο σόπινγκ, ναι).

Εδώ το βερνίκι, ίσως το χαιλάιτ του κουτιού αυτού. Έχει πανέμορφο και ευκολοφόρετο χρώμα και στεγνώνει γρήγορα.



Μαζί με όλα αυτά παρέλαβα και το πρώτο τεύχος του Joliemag,του οποίου editor είναι η γνωστή μας Viviannadoesmakeup.com. Εντάξει είναι όμορφο, με διάφορα χαιλάιτς για τις προτιμήσεις αυτών που δουλεύουν στο Joliebox, αλλά όχι κάτι που δεν ξέρετε. Πχ στο τεύχος Μαρτίου ανέφεραν ως τοπ επιλογή, το βερνίκι της Chanel June. OK.




Συμπέρασμα? Αυτό το κουτί, την πρώτη φορά χάθηκε (αθάνατα αγγλικά ταχυδρομεία). Μου στείλανε χωρίς πρόβλημα ένα replacement αλλά ήρθε ας πούμε σήμερα το πρωί στις 30 του μηνός. Πάλι καλά. Τελικά, ακύρωσα τη συνδρομή μου. Δεν θέλω να λαμβἀνω άλλο πράγματα που δεν χρειάζομαι. Επίσης μου έφυγε ο ενθουσιασμός, γιατί στην τελική δεν νομίζω ότι λαμβάνουμε κάτι το ιδιαίτερο. Αν θέλω ένα φακελάκι Macadamia repair masque, τελικά θα το αγοράσω. Κάτι που επίσης μου έκανε εντύπωση? Ότι δεν ''σβήνουνε'' τα δεδομένα σου, αλλά μπορείς, όποτε θες, να κάνεις re-activate τον λογαριασμό σου, όπως στο facebook.

5 comments:

  1. εγω αυτο το μηνα ζηλεψα αυτο να πω την αληθεια.

    http://www.coralandmauve.at/2012/03/glossybox-osterreich-im-marz.html

    μωρε μια φορα ειναι οκ, για το φαν, απο περιεργια, για το packaging. αλλα καθε μηνα ειναι εντελως περιττο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. α είναι πολύ ωραία. τελικά συγκριτικά με τις άλλες βερσιόν, οι αγγλικές εκδόσεις είναι λίγο τσιγκούνικες. πχ το γαλλικό ζολί μποξ πανέμορφο, όπως και αυτό που παραθέτεις. πολύ όμορφα όλα. και το νερό αβέν, και του κορρέ το αφρόλουτρο....

      Delete
  2. Μια αγγλιδα που ακολουθώ παίρνει το joliebox, το glossybox και το beautybox. Από τα 2 τελευταία είναι αρκετά ευχαριστημένη, και όντως βάζουν ωραία πράγματα και γνωστών εταιρειών. Για κοίτα αν σε συμφέρει. :)

    ReplyDelete
  3. Αν δεν κάνω λάθος, στο US υπάρχουν πιο πολλά beauty boxes και ίσως λόγω ανταγωνισμού, μερικά brands προσφέρουν ένα πιο personalised πακέτο. Ότι κ καλά, αν δε θες bodycare, το δηλώνεις και δε σου στέλνουν. Κάπως έτσι. Ομολογώ ότι τώρα που ξανασκέφτομαι το όλο concept, δε θα μου άρεσε να πληρώνω για κάτι στο οποίο δεν έχω καθόλου λόγο!
    xx

    ReplyDelete