Thursday 1 December 2011

Nails of the Day

Γενικά με το μανικιούρ δεν τα πάω καλά, πόσο μάλλον με το νέιλ άρτ. Βαριέμαι το στέγνωμα. Αλλά να τα τουίτ, να κάτι NOTD, με έπιασε το φιλότιμο (δεν είχαμε και τίποτα άλλο στο πρόγραμμα, άσε που ήθελα άλλοθι για να γλυτώσω απο το σίδερο).

Εδώ βλέπετε ένα pale ροζ γαλλικούλι μανικιούρ βουτηγμένο σε ροζοχάλκινο γκλίτερ.
υλικά Chanel Morning Rose, Orly (mini συσκευασία η οποια δεν βλέπω να γράφει όνομα), Ciate Speed Coat.





Το Chanel είναι όμορφο και χαρούμενο. Το Orly ενώ μου αρέσει το χρώμα, η ποιότητά του με έχει προβληματίσει. Δεν έχω ξαναδοκιμάσει την μάρκα, ούτε έχω εμπειρία με άλλα χρώματα της σειράς, αλλά βρήκα ότι αυτό όχι μόνο δεν στρώνει καλά, αλλά δεν κρατάει και καθόλου. Μια μέρα κράτησε, που έκανα ένα ντούς και έπλυνα δυο τρία πιάτα. Αν είναι δυνατόν. Επίσης τα έκανα λίγο χάλια με αυτό το γκλίτερ. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στο άπλωμα γιατί είναι πολύ πιθανό να γεμίσουν τα χέρια σου. Άλλο μείον?Χαλάς το μισό ασετόν τρίβοντας, γιατί βγαίνει ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.


Εδώ φωτό.



Σαν μια γενική πάντως παρατήρηση, βρίσκω πώς τα ποστ με τα νύχια είναι απο τα πιο δύσκολα. Χαλάς 937587 ώρες μέχρι να βρείς μια ok, δεν μιλάω για τέλεια, φωτογραφία στην οποία τα δάκτυλά σου φαίνονται νορμάλ και όχι ότι ανήκουν σε alien. Παθαίνετε και εσείς το ίδιο?

Μπόνους στη φωτό? Μια μικρή παρανυχίδα στο μεσαίο.

16 comments:

  1. Nomizw oti to ORLY sou legetai VIP. Kai to sugkekrimeno exei ena 8ema me to application tou genika. O sunduasmos omws bghke toso omorfos kai glukos!
    Kai nai, egw to pa8ainw, kai etsi se kapoia fash bariemai, kai arxizw ta crop mexri pou kapoia apo ta daxtula na fainontai normal kai tsoup!Etoimh h fwto!
    xx

    ReplyDelete
  2. Εγώ να δεις πώς βαριέμαι το nail art! Όμορφος ο συγκ. συνδυασμός και ό,τι πρέπει για λίγο glitter τώρα που έρχονται οι γιορτές!

    ReplyDelete
  3. Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα παρόλες τις δυσκολίες. Είμαι τύπος που κάνω μόνο γαλλικό και δεν πολυδοκιμάζω καινούργια αλλά αυτό είναι όμορφο. ΒΤW επειδή blog δεν έχω και δεν βγάζω φωτός τα νύχια μου, αλλά μου φαίνονται μονίμως ότι ανήκουν σε alien υπάρχει κάποιο καλό προϊόν με το οποίο να μπορώ να ενυδατώσω νύχια και πετσάκια;Και κάποιο με το οποίο να μπορώ να περιορίσω τα ridges; Χρησιμοποιώ το Avoplex της OPI και είναι ΟΚ αλλα δεν κρατάει ιδιαίτερα το αποτέλεσμα.
    Thanks, Aggeliki

    ReplyDelete
  4. ευχαριστώ κορίτσια.

    ατ Αγγελική. σιγά ό,τι σε βολεύει. :) προτείνω το Ridge Filler της Mavalα. μόλις ήρθανε και στην ελλάδα, αλλα δεν ξερω αν πωλούνται στο χόντος ή κάπου αλλου. έχουνε τουίτερ όμως @mavalagreece. + http://www.facebook.com/pages/Mavala-Greece/179472988774718 οπότε μπορείς να έρθεις σε επαφή μαζί τους για σημεία πώλησης.

    για τα πετσάκια και την γενικότερη ενυδάτωση. δες την νυχοκλινική της Sally Hansen, άμα έχεις χρόνο. γράφεις το πρόβλημα και σου προτείνει προιόντα. όλα εδώ http://www.sallyhansen.co.uk/cuticle-care. έχω ακούσει καλά λόγια. εγώ έχω το cuticle gel remover. δεν μου άρεσε τόσο σαν προιόν, αλλά θα ήθελα να πάρω την κρέμα Healthy Cuticles now, που ενυδατώνει ξηρά πετσάκια. τα βρίσκεις στο αμαζον.
    έχω δοκιμάσει την abricot cream του Dior, η οποία είναι αρκετά ενυδατική. είναι σαν μπαλμ για νύχια, σκέψουν αρκετά λιπαρό, αλλά κάνεις μασάζ και φεύγει. μια οικονομικότερη λύση είναι προτείνω το αμυγδαλέλαιο. στα φαρμακεία. το μόνο πρόβλημα είναι ότι κάνει λιγο πιο πολύ ώρα να απορροφηθεί μιας και είναι λάδι. ρώτα όμως και την μπλόγκερ christina77star.blogspot.com. είναι εξπέρ επί του θέματος.

    ReplyDelete
  5. για καλές φωτος θες και επαγγελματικη καμερα κ τελειο φωτισμο... και εγω πολυ δυσκολα βγαζω μια φωτογραφια που να μπορω να την ποσταρω...

    ReplyDelete
  6. Thanks για τις προτάσεις!
    Τα Sally hansen τα έχω ξαναδοκιμάσει αλλα μόνο σε θεραπείες για να γίνουν πιό σκληρά τα νύχια, θα δώ τι έχουν και για πετσάκια.
    Έχω πάρει ένα αμυγδαλέλαιο απο την Apivita, όμως το χρησιμοποιώ για τις βλεφαρίδες, θα το δοκιμάσω και στα νύχια!
    Αγγελική

    ReplyDelete
  7. Very Discreet yet Sparkly , i love it <3 xo

    ReplyDelete
  8. Αυτό με τις photo ισχύει, σε κάθε περίπτωση! Πολύ καλό το αποτέλεσμα όμως ;-)


    Kisses
    theorangepigbykv.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. omorfa!!alla egw ta bafw panta skoura pros mayra,...nomizw ta apala xrwmata dn mou tairiazoun

    ReplyDelete
  10. wraiotato to combination. H orly genika mou aresei alla isws to sygkekrimeno epeidh einai glitter
    (kai ta glitter exoun themata) na einai dyskolo sthn efarmogh!

    ReplyDelete
  11. αααα....εσείς κυρία μου,μπροστά σε εμένα είστε η Τέτα του σπιτικού μανικιούρ!Εγώ δεν το έχω καθόλου με τα νύχια!Τόσο που αποφάσισα να μην ξαναπάρω ποτέ μανό!Το Σάββατο έβαψα και ξέβαζα τα νύχια μου 3 φορές (με ένα μπορδοροδοκόκκινο Εssie)για να καταλήξω με αποτέλεσμα λες και είχα βουτήξει τα χέρια μου στις δακτυλομπογιές της 3χρονης ξαδέρφης μου (που δεν έχω).
    Πφφφφφφ!Απελπισία!

    ReplyDelete
  12. at change the cut - merci gia to komplimento. kai na fantasteis eimai arxaria. (vre pos tha aposvesis tin agora tou xrisomavrou dolce mano apo to attica?)
    me ektimisi,'teta'.

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. OMG! Amazing! What's the name of Orly nail polish?
    BTW my Hedonist Queen blog has changed and I'm writing as Lova right now.
    lovabeauty.blogspot.com

    xox

    ReplyDelete
  15. hi nice to hear from you. i think it is called VIP. but tricky with application and not great lasting quality. nevertheless glittery enough for this time of the year :)

    ReplyDelete