Saturday 10 December 2011

Παράλληλοι Βίοι

Για τις ΒΒ κρέμες, έμαθα τυχαία απο άλλα μπλογκς, και ειδικότερα για την θραύση που έκαναν στην Ασία, η οποία ως γνωστόν έχει ανάγει την τέλεια επιδερμίδα σε τέχνη. Ανάμεσα σε άλλα έμαθα πως η ιδέα και η φόρμουλα ξεκίνησε απο τη Γερμανία - στόχος ήτανε η δημιουργία μιας κρέμας που βοηθά την επιδερμίδα να επανέλθει στα κανονικά της επίπεδα μετα απο μια ‘’πλαστική’’ ή μια θεραπεία με λέιζερ. Και απο τη Γερμανία πάμε στην Κορέα (άσχετο όμως), όπου η κρέμα ΒΒ έγινε μόδα απο τις Κορεάτισσες ηθοποιούς που έψαχναν τρόπους να κάνουν να φαίνεται το πρόσωπό τους αψεγάδιαστο (γάτες!!). Με αυτά και μ’αυτά η εν λόγω κρέμα με τα ‘’έξυπνα’’ συστατικά της και την παχύρρευστη υφή της έγινε ανάρπαστη σε χρόνο dt και σύντομα ψαγμένες ευρωπαίες και αμερικάνες μπλόγκερς άρχισαν να την βλέπουν ‘’κορεάτικα’’ και να παραγγέλνουν στο ίντερνετ ασιάτικες μάρκες με περίεργα ονόματα τύπου MisshaB, Lioele, Skin79, γενικά κρέμες με ονόματα που μοιάζουν με nicknames σε online dating agencies.

Μέχρι που η Garnier μάς λυπήθηκε και αποφάσισε να λανσάρει την δική της εκδοχή BB και στας Ευρώπας - πρόσφατα και στην Ελλάδα. Για το γκόσιπ, πάντως στην αρχἠ, ήμουνα αρκετά καχύποπτη. Την είχα δεί σαν ένα νέου τύπου tinted moisturiser και μάλιστα είχα σκεφτεί γιατί τόσος ντόρος? Όταν δε την είχα τεστάρει στα Boots στην Αγγλία, την είχα βρεί κάπως oily και είχα σκεφτεί τότε ''έ άστο''. Το παράρτημα της Garnier στην Ελλάδα βάλθηκε να μου αλλάξει άποψη μάλλον και μου έστειλε δυο δείγματα της πρώτης BB κρέμας επί εγχώριας αγοράς – σε light και σε medium, που είναι και οι αποχρώσεις στις οποίες βγαίνει.



Το ενδιάφερον σε αυτήν την ιστορία για μένα είναι το ‘’5 σε 1’’ σκεφτικό. Είχαμε μείνει στο 2 σε 1, που ήτανε και αρκετά καινοτόμο για την εποχή του, τώρα έχουμε προχωρήσει ακόμα πιο πέρα. Η κρέμα αυτή (σύμφωνα με τα λεγόμενα) ενυδατώνει, προστατεύει απο τον ήλιο (έχει δείκτη προστασίας 15), ΑΛΛΑ παράλληλα καλύπτει ατέλειες (3), δίνει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα (4) ΚΑΙ κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται λόγω μεταλλικών στοιχείων πιο λαμπερή (5). Φιού...Αν και ο λαός λέει όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι, πιστεύω ότι το 5 in 1 είναι μια ιδέα που έχει ψωμί και θα εξελιχθεί αρκετά στο μέλλον (πχ σκιές που αντικαθιστούν την κρέμα ματιών). Ειδικά τώρα που οι καταναλωτές είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί.

Το ξέρω ότι ήδη μάλλον έχετε διαβάσει 48474 reviews επί του θέματος. Εδώ, τιμώντας το 5 σε 1 σκεπτικό, έχουμε κάνει όχι μόνο κριτική, έχουμε κάνει κατάθεση ψυχής, με έξτρα λαρτζ reality ποστ ''τύπου απόψε αυτοσχεδιάζουμε'' με έντονα στοιχεία ενυδάτωσης, γκόσιπ και μπόνους, τη γκεστ σταρ συμμετοχή της Μις Shopping Therapy, ακα Στέλλας.


Δευτέρα 28/11- Πρώτη μέρα δοκιμής. μεγάλες χαρές
Μου άρεσε - Το light χρώμα μού ήρθε κουτί (είμαι nc20), όλος περιέργως. Λόγω κρύου έχω την τάση να κοκκινίζω στα μάγουλα. Με μεγάλη ευχαρίστηση είδα πώς κάλυψε τις κοκκινίλες μου, δίνοντας ένα ομοιόμορφο, φυσικό, dewy αποτέλεσμα. Μάλιστα αν και το χρώμα στην αρχή φάνηκε σκούρο και η κρέμα παχύρρευστη, με εξέπληξε ευχάριστα το πόσο ωραία απλώθηκε αλλά και το πόσο ταίριαξε στο χρώμα της επιδερμίδας μου. Λόγω κρύου βρήκα ότι παρείχε επίσης καλή ενυδάτωση στο μεικτό δέρμα.
Δεν μου άρεσε - Αναλύοντας την κρέμα, μπερδεύτηκα. Μήπως είναι ένα νέο τύπου tinted moisturiser? Σε τί διαφέρει δηλαδή? Άρχισα να κάνω δοκιμές και με το light tinted moisturiser της Benefit rebel 15spf, που έχω, για να διαμορφώσω μια γνώμη. Ήμουνα επίσης διστακτική με την ιδέα του να αφήσω την αγαπημένη μου – ακριβή -ενυδατική, η οποία είναι τίγκα στα αντιοξειδωτικά συστατικά για χάρη μιας κρέμας που, λέει, ότι τα έχει όλα και συμφέρει.
Στέλλα - -Καλέ, κι εγώ nc20 είμαι! Μήπως είσαι η long lost αδερφή μου, να σου στείλω πακέτο να βρεθούμε; Οπότε όπως καταλαβαίνεις το light μια χαρά μου ταίριαξε και μένα, ευτυχώς! Και μια που το φερε ο λόγος, δε καταλαβαίνω γιατί όλοι θεωρούν πως οι Ελληνίδες είναι σταράτες; υπάρχουμε κι εμείς, οι πιο ανοιχτές και είμαστε πολλές! Βέβαια, δεν είμαστε και τόσο άσπρες σα γκέισες, οπότε BB cream εξ Ανατολής, ούτε εγώ έχω δοκιμάσει. Και να σου πω και την αλήθεια μου (#peste_na_me_fate), άμα κάνει δουλειά, θα κολλήσουμε στο αν μοιάζει πιο πολύ στις ορίτζιναλ bb creams ή φέρνει περισσότερο σε tinted moisturizer ; εδώ, το πιο διάσημο sushi είναι το california maki, οπότε όλα λίγο πολύ τα προσαρμόζουμε στη δυτική αισθητική!


Το skincare routine της εβδομάδας

Τρίτη - Συνέχεια του πειράματος
Μου άρεσε – Με έκανε να αναθεωρήσω την περιποίησή μου. Λόγω παχὐρρευστης σύστασης και του 5 σε 1 σκεπτικού, είπα να μην απλώσω το έλαιο neroli της Decleor για καλό και για κακό, το οποίο χρησιμοποιώ αντί για σέρουμ πριν την ενυδατική ως έξτρα boost. Την είδα δηλαδή μινιμαλίστρια και Ζεν και είπα ‘’less is more’’.
Δεν μου άρεσε – Με έπιασαν οι ενοχές μετά ότι επειδή δεν έβαλα το λαδάκι, θα γεράσω πιο γρήγορα. Σκέφτηκα, is less really more? Αποφάσισα να εστιαστώ και πάλι στο 5 σε 1 σκεπτικό για παρηγοριά. (Τιπ - πάντως αν έχετε ξηρή ή αφυδατωμένη επιδερμίδα, προτείνω λαδάκι και ΒΒ, κάνει θαύματα. Τα δοκίμασα μαζί σε άγριο κρύο και είδα μια πιο λαμπερή επιδερμίδα, άρα υπάρχουν και εξαιρέσεις στην ιδέα του μινιμαλισμού).
Στέλλα - Εγώ για αρχή είπα να τη βάζω μόνη της και μάλιστα την απλώνω με τα δάχτυλα όπως θα έκανα με την κρέμα μου, και να δω, ενυδατώνει αρκετά; Αυτή η φυσική λάμψη που δίνει αρχικά θα γίνει αντιαισθητική γυαλάδα μετά από λίγες ώρες; Αν πετάξω κανένα σπυράκι από το στρες, θα το καλύψει ή θα βάλω και concealer; Θα βρω επιτέλους 12ποντα που να είναι άνετα; Ξέρεις όλα αυτά τα αμείλικτα ερωτήματα που σου ‘ρχονται μπροστά από τον καθρέφτη!

Τετάρτη - Έπρεπε να φύγω νωρίς το πρωί όπου πού καιρός για τελετουργία με foundation.
Μου άρεσε - Γιατί σε 1’ δευτερόλεπτο είχα ξεμπερδέψει χωρίς να κάνω 37857 ώρες να βάλω πράιμερ και κονσίλερ και φαουντεισιον. Μου άρεσε επίσης επειδή κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν μεταφέρθηκε στο γιακά του παλτού ή του πουκαμίσου μου όπως συνήθως συμβαίνει με το φουντέισιον.
Δεν μου άρεσε - Την ξέχασα στο σπίτι και στο μέσο της ημέρας, άρχισα να γυαλίζω, παρόλο που εδώ έκανε κρύο. Ήθελε όσο να ναι, μετά απο κάποια ώρα, ένα δεύτερο χέρι. Όταν ήρθα σπίτι το βράδυ, διαπίστωσα πώς όχι μόνο γυάλιζα αρκετά, αλλά είχε αλλοιωθεί και το ρουζ (σαν να είχε μετακινηθεί το πρόσωπό μου ένα πράγμα). Συμπέρασμα - σε μεικτό δέρμα, πόσο μάλλον σε λιπαρό έχει την τάση να αλλοιώνεται λόγω παχύρρευστης σύστασης μετά απο κάποια ώρα και ειδικά αν κάνει ζέστη, άρα την πούδρα δεν την γλυτώνετε.
Στέλλα - Το πρωί εγώ που είμαι τύπος snooze και καταλήγω να τρέχω πανικόβλητη και να βάφομαι στο μετρό, γλιτώνω χρόνο! Bb cream, μάσκαρα, ρουζ (με ότι περισσέψει στο πινέλο κάνω κι ένα πέρασμα στο καπάκι των ματιών), το gloss στην τσάντα κι έξω από την πόρτα! Αν μετά τη δουλειά, θέλω να συνεχίσω, λίγη πούδρα (ή μαντηλάκια κατά της λιπαρότητας που κουβαλάω πάντα μαζί μου) και κραγιόν, για να δώσει χρώμα και να ‘ρθει να φωτίσει όλο το πρόσωπο είναι αρκετά για να δείχνω προσεγμένη! (ακόμα κι αν μέσα μου σκέφτομαι πότε να πάω σπίτι να παίξω sims social!). Αυτό έκανα και με την παλιά μου πρωινή ρουτίνα (ενυδατική με spf + πούδρα), γιατί μετά από τόσες ώρες ένα φρεσκάρισμα το χρειάζομαι έτσι κι αλλιώς!

Το make up routine της εβδομάδας
BB Garnier (light), Body Shop Jade, Laura Mercier Spicer Cider blush, YSL Sheer Candy in Mure Exquise

BB or Tinted moisturiser?


Πέμπτη - Ημέρα ήττας και καταστροφής. Ξύπνησα με σπυράκια και κακή διάθεση.
Μου άρεσε - Σαφώς ανώτερη κάλυψη απο ένα tinted moisturiser, όπως αυτό της Benefit, για παράδειγμα. Και για να είμαι πιο σαφής- βρήκα ότι η ΒΒ της Garnier ήταν πιο παχύρρευστη, χωρίς να είναι βαριά, με pink tones, που προσέφεραν καλύτερη κάλυψη άπο ότι το tinted της Benefit που ήταν ανοιχτόχρωμο και κίτρινο και άφηνε περισσότερη γυαλάδα χωρίς να καλύπτει.
Δεν μου άρεσε - Εντάξει δεν τα κάλυπτε όλα τέλεια. Χρειάστηκε να βάλω κονσίλερ τοπικά.
Στέλλα - Ουφ σε καταλαβαίνω! Μια εκνευριστική πανάδα που έχω, αποφάσισα να συνεχίσω να την καλύπτω κι εγώ με concealer, καθώς η κρέμα έχει ελαφριά μόνο κάλυψη. Μικρό το κακό! Όσο για τη κακή διάθεση, με ένα σοκολατένιο brownie βελτιώνεται! Ορίστε, μακάρι, να βρίσκαμε τόσο γρήγορες λύσεις για όλα μας τα προβλήματα!

Σαββατοκύριακο - Διαμονή στο σπίτι του έτερου ήμισυ.
Μου άρεσε - Που δεν χρειάστηκε να πάρω όλα τα σύνεργα. Μια κρέμα και έξω απο την πόρτα που λένε. Δεν φαίνομαι χάι maintenance. Πολύ καλή ιδέα για ταξίδια ή για το καλοκαίρι. Επίσης την δοκίμασα στο ευαίσθητο δέρμα του έτερου ήμυσι και περιέργως δεν τον έτσουξε που σημαίνει ότι δεν προκαλεί ευαισθησίες (συνηθως ότι κρέμα χρησιμοποιώ στον φίλο μου ως πείραμα τον τσούζει λόγω αυξημένων επίπεδων αλκοόλ.)
Δεν μου άρεσε – Αν και blemish balm, συνέχισα να έχω σπυράκια. Νόμιζα δε ότι κάποια απο τις 5 ιδιότητες της κρέμας θα έκανε το θαύμα της.
Στέλλα - Το Σάββατο είχε ήλιο και ευτυχώς η κρέμα έχει αντηλιακό δείκτη 15. Έτσι έκανα τις βόλτες μου στην Ερμού προστατευμένη (ορκίζομαι, δε ψώνισα τίποτα, είδα μόνο βιτρίνες!). Την Κυριακή, κάλεσα κόσμο στο σπίτι για κους κους και dancing on ice και παρόλο που ήμουν μέσα, έβαλα την κρέμα, προκειμένου να δείχνω περιποιημένη, αλλά όχι ψεύτικα βαμμένη. Δε θα ήταν πολύ άκομψο να τους υποδεχτώ εντελώς απεριποίητη; Ο φίλος μου έφτιαξε τη διάσημη πολέντα του (θύμισε μου να σου δώσω τη συνταγή), προσπαθώντας με τους άντρες της παρέας να μας πείσουν να δούμε το Real Steel, όσο εγώ έπειθα τις κολλητές μου να δοκιμάσουν τη bb cream. Η προσιτή της τιμή και η all in one φιλοσοφία της, καταρρίπτει όλες τις δικαιολογίες τους: της μιας πως δε θέλει να ξοδεύει το μισό μισθό της σε καλλυντικά (προτιμά να τον ξοδεύει σε παπούτσια) και της άλλης πως δε θέλει να ξοδεύει το μισό χρόνο της σε παστώματα (προτιμά να τον ξοδεύει, ε, λογικό, στον μπέμπη της!)

Σύνοψη - Νομίζω είναι μια καλή κρέμα όταν θες να ''κόψεις δρόμο'' και αρκετά χρήσιμη για την πολυάσχολη γυναίκα ή τη μαμά που δεν έχει πολύ χρόνο και θέλει ένα φυσικό αποτέλεσμα, αλλά και γυναίκες σαν την μαμά μου (50+), που δεν έχουν βάλει ποτέ στη ζωή τους φον τε τεν και έχουν πανάδες (δεν θα τις εξαφανίσει, αλλά θα δώσει ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα). Επίσης ένα όμορφο δώρο για μία έφηβη που αρχίζει τώρα να ψάχνεται. Δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να βαραίνει και είναι μια καλή εναλλακτική φον ντε τεν εάν κάποια δεν έχει πολλές ατέλειες. Νομίζω πώς μπορεί να φορεθεί απο ξηρά δέρματα γιατί είναι αρκετά ενυδατική. Το 15SPF βέβαια δεν ξέρω αν είναι αρκετό για το καλοκαίρι αλλά οκ για το χειμώνα, νοτ μπαντ. Δεν είμαι σίγουρη για τις αντιγηραντικές της ιδιότητες. Εκεί νομίζω πώς θα προτιμούσα την εγγύηση της κρέμας μου. Όμως σίγουρα είναι μια καλή ενυδατική, με μια οκ κάλυψη, που απλώνεται πολύ ωραία, είτε με τα δάχτυλα είτε με το πινέλο, χωρίς να μαζεύει στις ρυτίδες. Στα συν, η πολύ καλή τιμή της (9,99 euros) σε σύγκριση με γνωστά και πιο ακριβά tinted moisturisers. Βέβαια θα ήθελα να δώ περισσότερες αποχρώσεις αλλά και την επόμενη new age εκδοχή της, με περισσότερες αντιγηραντικές ιδιότητες.
Στέλλα - Γενικά θα συμφωνήσω. Η bb cream της garnier ταιριάζει στις βιαστικές κοπέλες που δε προλαβαίνουν να ασχοληθούν με κρέμες γιατί, oh well, προτιμούν να ασχοληθούν με τα μαλλιά τους, με deadlines ή με τον εσωτερικό τους κόσμο, στις έξυπνες κοπέλες που δε θέλουν να ξοδεύουν σε δεκάδες προϊόντα περιποίησης -πολλά από τα οποία ενίοτε είναι υπερκοστολογημένα και στις κοπέλες της διπλανής πόρτας, που όταν λένε φοράω μόνο μάσκαρα και lip balm και βγαίνω, όντως το εννοούν και δεν κάνουν εμφανίσεις υπερπαραγωγή. Δεν περιμένω από μία κρέμα μόνο να τη βάλω και να κάνω καινούριο δέρμα, αλλά να μου καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες και με μερικές τροποποιήσεις ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, τα προσωπικά μου κέφια και τις απαιτήσεις του καθημερινού μου προγράμματος, να έχω τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα!


Στα Hondos Center και σε καταστήματα καλλυντικών

22 comments:

  1. Το έγραψα και στο blog της Στέλλας, το γράφω κι εδώ: κορίτσια δίνετε και οι δυο ρέστα!

    Κι εμένα μου άρεσε η BB cream, για τους λόγους που αναφέρεις. I'm hooked, που λένε!!! Και τώρα, λίγο wishful thinking: μετά από κανένα χρόνο να έχουμε BB creams από L'Oreal, Nivea και Olay... xx

    ReplyDelete
  2. Λοιπόν, δεν κρατήθηκα και πήγα και την πήρα!
    Την έβαλα με το που πήγα σπίτι για να την τεστάρω!
    Το δέρμα μου είναι μικτό-αν και αυτή την περίοδο διανύω περίοδο ξηρασίας. (Πρωινή ρουτίνα: Hydrating Face cream-bobbie brown-που κανονικά μου είναι βαριά αλλά ότι πρέπει όταν το δέρμα μου με τραβάει-και μετά L.Mercier Tinted Moistur.)
    H B.B μου φάνηκε αρκετά βαριά δλδ τη νιώθω στο προσωπό μου-με την κακή έννοια- και ας έχει περάσει ένα δίωρο.Η αλήθεια είναι πως η καλυψή της με ''καλύψε''-κανένα παράπονο!
    Επίσης μίλησα στο σταθερό ένα τέταρτάκι και όταν πήγα να βάλω το ακουστικό στη θέση του η μισή κρέμα είχε μείνει πάνω!
    Συμπέρασμα δεν μπορώ να βγάλω με μισή μέρα χρήση- αλλά δύο είναι τα τινά:
    1.το χειμώνα μπορώ να ανεχτώ(φαντάζομαι)τη βαριά υφή της-αν δεν μου προκαλέσει ''ξεσπάσματα'' και δεν επιδεινώσει τη λιπαρότητά μου
    3.Το καλοκαίρι μου φαίνεται απίθανο να μπορώ να τη φορέσω!Κρίμα γιατί τότε είναι που έχουμε ανάγκη τα tinted moisturizers!
    Αλλά καλύτερα να με δέσεις χειροπόδαρα στον καναπέ και να με αναγκάσεις να δω Πάτυ παρά να φανταστώ τον εαυτό μου να φοράει αντιηλιακό και από πάνω την Β.Β!

    Τέλος νιώθω μέγα θύμα του μάρκετινγκ(να 'ταν και η πρώτη φορά), μιας και τελικά πήγα και πήρα ένα προϊόν για το οποίο δεν είχα ιδέα και δε χρειαζόμουν άμεσα!
    Χεχεχεχε!
    Αλλά με έτρωγε ο πωπός μου!

    (το αγάπησα το review σας!)

    ReplyDelete
  3. "Δεν περιμένω από μία κρέμα μόνο να τη βάλω και να κάνω καινούριο δέρμα, αλλά να μου καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες και με μερικές τροποποιήσεις ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, τα προσωπικά μου κέφια και τις απαιτήσεις του καθημερινού μου προγράμματος, να έχω τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα!"

    αυτο μου αρεσε! η πολυ δελεαστικη τιμη της ομολογω ειναι αυτη που με εκανε να την αγορασω. ειμαι παρ'ολ'αυτα πολυ δισπιστη με το αποτελεσμα που υποσχεται, θα δειξει ομως. ασε που εχω κ ενα θεμα με τα 2 ή 3 ή 5 σε 1. θελω το καθε πραγμα να ειναι 1 οχι κ κατι αλλο μαζι.

    αα και να καθιερωσετε τα κοινα ποστ! ηταν απολαυση το πιο πανω! :D

    ReplyDelete
  4. άντε λέιντι! να το εκδώσουμε και σε βιβλίο το review lol

    ReplyDelete
  5. πολύ ωραίο και κατατοπιστικό το συγκεκριμένο review..μπράβο κορίτσια<3

    ReplyDelete
  6. λειντι ντι10 December 2011 at 17:58

    κορίτσια, μερσί, ευχαριστούμε.
    ατ στέλλα - και βέβαια (βλέπε τα άπαντα )

    ατ evi - είναι αιώνια απορία αυτό - να γίνω πρακτική και να έχω τρία σε 1 προιόντα ή να έχω ξεχωριστά προιόντα για την κάθε περίσταση? θέμα ισορροπίας που ακόμα δεν έχω καταφέρει.

    ατ change the cut - όχι τίποτα δεν πάει άχρηστο. για κανένα γουίκεντ υπερκαλύπτει. κάνεις σωστή παρατήρηση. τη δοκίμασα σε συνθηκες κρύου (και είδα λίγη γυαλάδα), και δεν ξέρω πώς θα είναι το καλοκαίρι ή σε κάποια που έχει πολύ λιπαρό δέρμα. πάντως θα ήταν ενδιαφέρον να έβγαινε και σε ειδική λάιτ μορφή, ειδικά για λιπαρά δέρματα ή κατάλληλη για το καυτό καλοκαίρι της πατρίδος μας.
    πάντως δεν έβαζα πολύ. νομίζω πώς δεν χρειάζεται να βάζεις πολύ έτσι και αλλιώς γιατί ειναι παχύρρευστη. Παρόλα αυτά βρήκα ότι απλωνόταν ωραία γιατί έμοιαζε σαν μους να το πώ κάπως έτσι (και αυτό ήταν ευχάριστη έκπληξη σε σύγκριση με το προιόν της μπένεφιτ). πάντως σίγουρα θα τη δοκιμάσω και όταν ο καιρός αρχίσει να ζεσταίνει, να δούμε πώς θα είναι και τότε.

    ReplyDelete
  7. Ένα ακόμα άκρως απολαυστικό ποστ! Συμφωνώ με τα περισσότερα που λέτε και μπορώ να πω ότι την έχω αγαπήσει την κρεμούλα για καθημερινό πρωινό μακιγιάζ. Μου αρέσει πολύ η υφή και η κάλυψή της, το ανοιχτό χρώμα μου ταιριάζει τέλεια και περιέργως δεν παρατήρησα λιπαρότητα μέσα στη μέρα. Αυτό με το spf15 με ανησυχεί λίγο γιατί για καλοκαίρι δεν είναι αρκετό αλλά μέχρι τότε βλέπουμε.

    ReplyDelete
  8. Υπεροχο review!
    Ισως το πιο απολαυστικο που εχω διαβασει :)
    xx

    ReplyDelete
  9. Περιεκτικότατη και ευχάριστη κριτική, αλλά μέχρι Πέμπτη στο Hondos Center Πατησίων ούτε που το είχαν ακούσει! Κακή Garnier, που μας κάνεις να θέλουμε κάτι κ δεν το πας στα καταστήματα! (και είναι μεγάλο κ κεντρικο) :p Χεχεχεχε, το θέεεελω!

    ReplyDelete
  10. at anonymous. mallon mas kratane se suspense hehe. to launch egine arxes dekemvriou kai simfona me garnier tha evgene exclusively ston Hondo. apo ianouario tha kanei roll out kai sta ipoloipa magazia. kseris pos einai tora, ama den argisoun k liiigo...(ti einai mia vdomadoula kathisterisi) :) pantos tous ipevala erotisi sto twitter kai tha se enimeroso.. pistevo omos oti tha tin vreis sintoma se kentrika, den borei. perimeno ti gnomi sou otan tin dokimaseis.

    ReplyDelete
  11. :) ευχαριστώ πολύ, ναι, όταν έχει να κάνει με hot και πολυαναμενόμενα καλλυντικά, είμαι ανυπόμονη! κ φυσικά κάθε επίσκεψη στο hondos (να δω, ήρθε, δεν ήρθε) σημαίνει κ μία (εεεε, συμβολική) αγορά κάποιου μικροπράγματος ακόμη (που κατά πάσα πιθανότητα δεν χρείαζομαι!).

    ReplyDelete
  12. e daks teleio post k oxi dn me noiazei h bb krema alla o tropos pou ta lete...mprabooooo

    ReplyDelete
  13. πολύ το ευχαριστήθηκα, όταν δυο δυνάμεις ενώνονται δημιουργούν ένα ευφάνταστο ποστ!!!!!

    ReplyDelete
  14. καλά ε.. τέλεια ανάρτηση!!!!! θέλω να ανεβάσω κ γω Review αλλά τώρα ντρέπομαι-θα το ανεβάσω μωρέ αλλά τόσο μέσα στο τσακιρ κέφι κ τη τσαχπινιά δεν θα είναι!!! πφφφφφφ :Ρ
    Θενκ γιααααααα!!!!

    ReplyDelete
  15. iroes koritsia. afou ftasate na to diavasete kai na sxoliasete...at argyrousa:oxi anevase to...sigoura tha exeis thiksei kati pou den paratirisa. pote den kseris. den pistevo na sou vgike kai sena vivlio? :)

    ReplyDelete
  16. ena update simfona me garnier (ama ftasete os edo): Σύντομα θα βρίσκεται στην Θεσ/κη! κέντρο Αθήνας θα την βρεις σίγουρα στο Hondos Center Ομόνοιας ή Ερμού!

    ReplyDelete
  17. Το έγραψα και στη Στέλλα, είστε φοβερές! Εγώ την περιμένω να ρθει Θεσσαλονίκη για να την δοκιμάσω.

    ReplyDelete
  18. Ναι η πιο απολαυστική ανάρτηση για τη ΒΒ κρέμα! Απολαυστικότατη κ φυσικά με πάρα πολύ καλά πόιντς!!! Είστε αχτύπητο δίδυμο κ φυσικά το ριβιού σας παίρνει βραβείο πρωτοτυπίας να το συνεχίσετε!

    ReplyDelete
  19. Eisai apla foberh lady mou! Egw thn dokimazw twra alla exw ena mikrouuuliko problhma me tis apoxrwseis (hellooo nc15). Alla thn anakateuw me to makeup mou kai kanei kalh douleia so far. Deutera exoume epeteio 2 ebdomadwn ara 8a ths kanw ena post dwraki :) .Sumfwnw me ola ta points tou review sou so far!
    Filia!

    ReplyDelete
  20. πφφφ....δε μου άρεσε καθόλου τελικά!
    κρίμα!
    Στις 4 ημέρες σταμάτησα να τη βάζω γιατί νομίζω ότι το δέρμα μου δεν την άντεξε και έβγαλε κοκκινάκια και άλλα πράγματα σε -άκια τα οποία κανονικά δεν έχω!
    ΚΡΙΜΑ!
    Όταν θα ηρεμήσει το δέρμα μου λέω να της δώσω άλλη μία ευκαιρία- γιατί πραγματικά μου άρεσε το αποτέλεσμα- αν όχι στον Κεάδα!
    Ξανά πφφφφ!

    ReplyDelete
  21. μπορεί να είναι επειδή άλλαξες το μπιούτι ρουτίν σου (το έπαθα με γκιρλέν επειδή είναι λίγο πιο βαριά, αλλά μου πέρασε μετά απο μια βδομάδα και είδα πολύ καλά αποτελέσματα) ή δοκίμασε να βαζέις λιγότερο προιόν. απλωνέ το με καμπούκι. αν δεις ότι ακόμα και μετά απο μια βδομάδα σου κάνει τέτοια, ίσως να μην σου ταιριάζει, οπότε πούλα το στο ebay. x

    ReplyDelete
  22. Πολυ ωραιο ποστ, μπραβο!!!
    Ηθελα να ρωτησω...Ξερει καμια αν μπορουμε να βρουμε προϊοντα της Smashbox (που εχει βγαλει και BB cream) στην ελληνικη αγορα? πχ.sephora

    ReplyDelete