Tuesday 20 December 2011

11 for 11

Μετά απο πρόσκληση της Αργυρούσας, ορίστε το δικό μου τοπ 11 για τη χρονιά που θα φύγει.

Αρχίζω με τις τάσεις/φάσεις που πέρασα.

1. Τη χρονιά αυτή, πρώτα από όλα, φύσηξε αέρας ''γαλλικός''. Μια τα Guerlain (success future eye cream+moisturing mask=my top for the year), μια τα YSL (Faux cils mascara my staple, τα volupte sheer candies), ε μετά πέρασα και στην φάση ''γαλλικό φαρμακείο'' τιμώντας και κουβαλώντας στη βαλίτσα μου λίτρα Bioderma και Uriage micellar waters, αλλά και σωληνάρια και μπουκαλάκια απο την Embryolisse - eye cream=top for the year -, την Decleor και την Avene.

French boudoir -

Uriage Micellar Water -


2. Πέρασα την ''μώβ'' περίοδό μου. Ποτέ δεν είχα αναλογιστεί ότι θα φόραγα μωβ ή φούξια κραγιόν και όμως έγινε... Αγαπημένα της χρονιάς Guerlain Automatique Champs Elysees (ω Θεέ μου τί αίσθηση, τί κραγιόν, τί υφή), Mac Playtime (cute collection), Flormar L05 και ένα γκλος Dior Lychee Rose 488, απο το 2004 που ποτέ δεν είχα διανοηθεί ότι θα φόραγα.



3. Κόλλησα τον emo-goth πυρετό: OPI Teal We Drop, YSL gloss in 36. Όλα σκούρα δηλαδή.




4. Ανακάλυψα τη χαρά του ξηρού σαμπουάν (για μένα σημεία αναφοράς πια λολ) Dry Shampoo - Klorane, Batiste, απο τα πιο αγαπημένα.

5. Χρησιμοποίησα ενταντικότερα και με περισσότερο ζήλο τα λάδια στo σώμα, στο πρόσωπο, στο χώρο μου (La Claree, Body Shop, Decleor, Darphin, Olio Lusso, Aromatherapy Associates, Guerlain).

Oils Και

για το σώμα, Guerlain Terracotta Bronze Oil - ωραία μυρωδιά, φανταστική ενυδάτωση για μετά την παραλία (απο το καλοκαίρι η ανταπόκριση αυτή). Έχω πραγματικά γίνει φάν των ξηρών λαδιών.



Και πάμε σε συγκεκριμένα προιόντα.

Για το καλοκαίρι

6. Vichy Aqualia Antiox Anti Fatique ice effect stick - ιδανικό για την αποπνικτική ζέστη της Ελλάδας, όταν νοιώθετε όταν απλώς θα λιώσετε - είναι σαν να βάζετε παγάκια στα μάτια σας. Ξεκουράζει, ξεπρίζει και τα ρέστα. Τέλειο και καλή τιμή. Διαρκεί μια αιωνιότητα.

7. Avene Diacneal - να, μια καλή κρέμα ημέρας για την περίοδο που ιδρώνουμε και βγάζουμε την πέπελη. Ενυδατώνει χωρίς να ξηραίνει (βασικό αυτό) το μεικτό, λιπαρό πρόσωπο και αμέσως διώχνει/μαραίνει όλα τα σπυράκια που πάνε να εμφανιστούν σε περίοδο τρελής ζέστης.

Για το χειμώνα

8. Joico Vanilla Body Butter -



Φανταστική υφή και μυρωδιά. Απλά υπέροχη κρέμα, που δεν λαδώνει, απορροφάται αμέσως και δεν δημιουργεί φαγούρα στις ευαίσθητες κοπέλες (την έχω την παραξενιά με τις κρέμες σώματος. Ενώ δεν είμαι ευαίσθητη με τις κρέμες προσώπου, με τις κρέμες σώματος, βγάζω κοκκινίλες, παθαίνω φαγούρα. Αυτή η κρέμα δεν μου προκάλεσε τίποτα. real pleasure.)

9. Guerlain Meteorites. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτές τις μαγικές μπιλίτσες. Δίνουν φως στην χλωμή επιδερμίδα και σε κάθε μουντό ή σκούρο μέρος του προσώπου χωρίς να κάνουν την επιδερμίδα να γυαλίζει. Μια αναλογία θα ήτανε για μένα το φίλτρο που χρησιμοποιούσαν στην Διγενή στο Κοίτα τί Έκανες - φως φώς φως και λάμψη, αλλά λάμψη, όχι αντιαισθητική ή που γυαλίζει. Κάντε μια δοκιμή στη μια μεριά του προσώπου σας και θα με θυμηθείτε.



10. Flormar bronze terracotta eyeshadow. Το ξέρω σας τα έχω πρήξει, αλλά μου αρέσει πολύ. Λόγω συχνής χρήσης (την φόραγα σχεδόν κάθε μέρα), νομίζω τής αξίζει δικαιωματικά μια θέση στο τοπ 11.



11. Topline soaps με λούφα - και καθαρισμός και απολέπιση και μασάζ και δεν αφήνουν και την γνωστή αντιαισθητική γλίτσα. Φανταστικά σαπούνια. Τα παραγγέλνω σε όποιον ανυποψίαστο κατέβει Ελλάδα, ΠΑΝΤΑ.



Με τη σειρά μου θα ήθελα να tag-άρω την Μαρία Παγωνάκη, την Princesse Penny, την Shopping Editor, την MissDudette, την Στέλλα,την CBSG5861, την Kot-itsa, την Ντέμη, την Άρτεμη και την Make up by Dany.

9 comments:

  1. Εγώ τώρα αρχίζω να εκτιμώ τα μοβ κραγιόν! Πού θα μου πάει τελικά, θα το πάρω το Violetta! Μέχρι στιγμής δεν έχω δοκιμάσει λάδια προσώπου- προς το παρόν χρησιμοποιώ βαζελίνη σε όλο το πρόσωπο μετά από εκείνο το βίντεο του gossmakeupartist, και καιρός ήταν δηλαδή γιατί το πρόσωπό μου ξεφλούδιζε, ίουυυυ...

    Ήθελα από καιρό να κάνω αυτό το tag αλλά δε μπορούσα να καταλήξω σε 11 προϊόντα! Τώρα όμως νομίζω ότι το'χω ;)

    ReplyDelete
  2. a dyskolo aithma giati dn bafomai k poly alla 8a ta kataferw..to orkizomai!

    ReplyDelete
  3. I'm on it my Lady!Kai 8a paw na agorasw k to Vichy Aqualia Antiox Anti Fatique ice effect stick gt eimai periergh.Filia! :D

    ReplyDelete
  4. θα συμφωνήσω με τα λάδια....τα λατρεύω!ειδικά το βράδυ , όταν είμαι κουρασμένη ένα μασαζ στο πρόσωπο και μετά τρελός ύπνος!!!!!Να είσαι καλά lady!

    ReplyDelete
  5. αυτή η τρακοτα της Guerlain.. αχ.. εγω εδω κ καιρο θέλω να πάρω το αντίστοιχο σωληνάριο για το πρόσωπο.. αχ...
    Ευχαριστώ που το έκανες!!!Πολύ ωραία ανάρτηση - το στίγμα σου πάντα ξεχωριστό!!! =))))
    Καλά Χριστούγεννα!!!

    ReplyDelete
  6. Thanks for the tag θα το κάνω μάλλον αύριο το πρωί γιατί σήμερα που ήθελα με έπιασε ζαχαροπλαστικής το ντελίριο. Λαίδη μου ζηλεύω τους μετεορίτες σου κ αφού έμεινες ευχαριστημένη με τα embryolisse τώρα θα πάρω κ την κρέμα των ματιών μου μόλις ανακάμψω από τη γέννα γιατί προς το παρόν με ταλαιπωρεί μια υπέροχη ακμή!!!
    Merry Xmas γλυκιά μου!!!

    ReplyDelete
  7. Tελεια η παρουσιαση για μια ακομη φορα!
    Θα το κανω,αλλα θα αργησω λιγο μαλλον.
    Πολλα φιλια!

    ReplyDelete
  8. Polu omorfa ola!
    To mob einai to agaphmeno mou xrwma!
    Den exw kati se kragion akoma...
    pws mou ksefuge?

    follow me too ;)

    atouchofrouge.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Θα αγοραζα το Guerlain Meteorites μονο και μόνο για την συσκευασία του!

    ReplyDelete