Wednesday 16 March 2011

Guest Blogging: μίνι εισαγωγή

Αγαπητές μου συμπλογκίτισσες αλλά και e-περαστικοί,

Νέα εποχή, νέος αέρας. Το πόστ αυτό εγκαινιάζει μια καινούργια ενότητα - για τα δικά μου δεδομένα - αυτήν του guest blogging, e-φιλοξενώντας αγαπημένες μπλόγκερς, οι οποίες θα μας ανοίξουν την καρδιά τους αλλά και τα νεσεσέρ τους και θα μοιραστούν μαζί μας τα δικά τους μυστικά, τη δική τους σοφία. Θα κάνουμε, όπως λέει και η γνωστή διαφήμιση, ένα ''υπέροχο ταξίδι ομορφιάς''. Δεν ξέρω αν κάποιες απο εσάς θυμάστε μια εκπομή της αείμνηστης Μαλβίνας η οποία έβαζε τους καλεσμένους της - εποχές Seven X τώρα - απέναντι απο τον καθρέπτη και τους ρωτούσε διάφορα προσωπικά. Θα επιχειρήσουμε να κάνουμε κάτι ανάλογο (λέμε τώρα), ενώ παράλληλα θα μπορέσουμε να κρυφοκοιτάξουμε κιόλας (και να κάνουμε και λίγο drooling) χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή ντροπή.


(μια νέα εποχή ανοίγεται...κρατάτε με, κορίτσια....και ας λέει summer 2010)....courtesy of: seventeencosmetics.gr

Οι μπλόγκερς που εγκαινιάζουν την ενότητα ήταν αυτές στις οποίες e-σκόνταψα πρώτα όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με μπλογκς για μόδα/ομορφιά.

Για την ιστορία, με το άθλημα (μπλόγκινγκ) ασχολιόμουν και πιο παλιά (2005-2007, εντάξει όχι και τόσο παλιά). Τότε όμως διάβαζα μπλόγκς με αναλύσεις, προσωπικές ιστορίες, ''σοβαρά'' πράγματα. Όμως βαρέθηκα σε κάποια στιγμή (ένα δυο είναι αυτά που διαβάζω ακόμα) και νομίζω και αυτοί που τα έγραφαν ένοιωσαν το ίδιο γιατί έχουν πια σταματήσει. Ο λόγος που σταμάτησα να διαβάζω ''σοβαρά΄΄ μπλογκς είναι γιατί με κούρασε η ιδέα του έχω γνώμη επί παντός επιστητού, του τα ξέρω όλα για την πολιτική, την οικονομία...Δεν μπορείτε να φανταστεἰτε πόσοι άνθρωποι υπάρχουν που τα ξέρουν όλα ή ξέρουν πάρα πολλά. Είναι πολύ ενοχλητικό. Ας πούμε και κάτι ανάλαφρο, να χαλαρώσουμε, βρε παιδιά.

Ο λόγος που μου αρέσει να ασχολούμαι με την ομορφιά και τα καλλυντικά είναι ο εξής - είναι ένας τρόπος να γνωρίσεις το σώμα σου, χωρίς να αγχωθείς αν χωράς στο νούμερο 34 ή 44, χωρίς να χρειαστεί να μπείς στο δοκιμαστήριο, που το βαριέμαι. Επίσης είναι ένα χόμπυ στο οποίο δεν χρειάζεται να παίρνεις σοβαρά τον εαυτό σου. Πάνω απο όλα είναι ένας τρόπος να ξεφύγεις απο την πραγματικότητα, χωρίς να κάνεις κακό σε κάποιον άλλον, ένα είδος escapism.

Stay tuned for more...

6 comments:

  1. πες τα να αγιάσει το στόμα σου κοπελιά!!!
    περιμένω να δω τι θα κάνεις!

    ReplyDelete
  2. Ωραία ιδέα, ανυπομονώ να διαβάσω τα guess posts!

    ReplyDelete
  3. Έχω διαβάσει το blog σου κι άλλες φορές. Γράφεις ωραία κι απενοχοποιημένα, μου αρέσει πολύ αυτό. Το σημερινό "είναι ένα χόμπυ στο οποίο δεν χρειάζεται να παίρνεις σοβαρά τον εαυτό σου. Πάνω απο όλα είναι ένας τρόπος να ξεφύγεις απο την πραγματικότητα, χωρίς να κάνεις κακό σε κάποιον άλλον, ένα είδος escapism.", με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη, γι αυτό και έκανα άμεσα follow. Keep going.

    ReplyDelete
  4. αν και παρέμεινα στα σοβαρά που συνηθως τα γελοιοποιώ μαζί με τον εαυτό μου...το βλοκ της μόδας με ξεκουράζει απίστευτα...
    φιλιά!

    ReplyDelete
  5. wraia idea ..perimenw na dw ta koritsia k ta neseser tous!

    ReplyDelete
  6. Πολύ ωραία η σκέψη σου! Καλή συνέχεια!!

    ReplyDelete