Sunday 26 September 2010

La Vie En Rose

Και να, νέος αέρας φυσά στην πόλη μας, χάρη στην Barclays. Μπορεί το Λονδίνο να άργησε( το Παρίσι και η Βαρκελώνη ήδη έχουνε), αλλά οκ τελικά και εμείς θα μπορούμε να βγάζουμε τη γλώσσα στα κορόιδα που εν έτει 2010 παίρνουνε ακόμα το μετρό ή το λεωφορείο. Γιατί η μετακίνηση με ΜΜΜ στο Λονδίνο είναι πια αφόρητη. Καιρός να αφήσουμε τα σάπια, δηλαδή, και να πιάσουμε πετάλι. Η ιδέα μου αρέσει, (μόνο η διαφήμιση δεν μου αρέσει). Κάτι άλλο που επίσης μου αρέσει είναι ότι εκτός απο καλή γυμναστική, το ποδήλατο είναι και ένας ωραίος τρόπος για να αποκτήσεις γρήγορα εκείνο το υπέροχο αναψοκοκκινισμένο λουκ, ή αυτό που λέμε the English Rose look (αυτό το ωραίο ροδαλό χρώμα στα μάγουλα).

Αν πάλι δεν έχετε ποδήλατο ή βαριέστε να κάνετε πετάλι ή δεν θέλετε να κάνετε αυτό που έκαναν οι παλιές (που τσιμπούσαν τα μάγουλά τους), προτείνω το Hydra Sparkling lip and cheek balm του Givenchy. Είναι ένα ροζ μπαλμ που δίνει ένα διακριτικό χρώμα ΥΓΕΙΑΣ στα μάγουλα και στα χείλη. Βρίσκω ότι παρά τη λιπαρή υφή του, δεν λαδώνει, κάτι που απο μόνο του είναι επίτευγμα, ενώ δίνει ένα ωραίο touch χρώματος που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες. Δεν λεκιάζει τα δάχτυλα, όπως το Benetint της Benefit, ενώ ακόμα και αν έχεις αφυδατωμένο δέρμα,και κατά τόπους dry patches, το προιόν στρώνει πολύ εύκολα, χαρἰζοντας μια υγιή γυαλάδα (σαν να έχεις πιεί δυο λίτρα νερό), εν αντιθέσει με το Benetint που τονίζει την ξηρότητα ακόμα περισσότερο. Τέλος, είναι ιδιαίτερα πρακτικό -και ενυδατώνει και χαρίζει χρώμα και χωράει στην τσάντα και είναι πολύ καλό για γρήγορα touch ups. Πολύ καλό επίσης και για το νεσεσέρ του γυμναστηρίου, ειδικά εάν δεν θέλεις να φαίνεσαι σαν φάντασμα κατά τη διάρκεια της γιόγκα, αλλά και αν σκοπεύεις να μείνεις στον φίλο σου και δεν θές να κουβαλάς όλα τα συμπράγκαλα (άσε που θα τον καταπλήξεις με την low maintenance και ''φυσική'' ομορφιά σου). Κοστίζει περίπου 20 λίρες αλλά πιστεύω ότι η ποιότητά του είναι ανώτερη απο την γνωστή μας ροζ βαζελίνη στο μικρό τσίγκινο κουτάκι.

3 comments:

  1. Είδες;
    είμαστε το ίδιο ζώδιο!
    Μα τω θεώ σκεφτομαι σοβαρά τον τελευταίο καιρό να αγοράσω ποδήλατο!Επίσης αυξάνουν πια τα ποδήλατα στην Αθήνα,δε σε κοιτούν σαν εξωγήινο και είναι και οικολογικό!

    ReplyDelete
  2. pare ena podilato, alla min ksodefteis giati peftei poli klopi stin athina. pantos ena vradi pou kathomouna sto balkoni mou, perase ena tsourmo apo podilates. prepei na ginontai vradies podilatou den ksero i na ksekinane apo to kentro kai na ftanoun mexri paralia...koita, leo, enas oraios tropos na peraseis ena iperoxo vradi paraskevis, anti na pigaineis sta bar. mou fanike poli kalo.

    ReplyDelete
  3. σε περιμένει πρόσκλησηηηηηηηηηη[ου μπλέξεις με Γλαυξ]!

    ReplyDelete