Friday 22 November 2013

Γουις Λιστ της Παρασκευής

Με τον δικο σου τον σεβντα
Guerlain Fluorescent Top Coat (απο την Christmas Collection)
βραδυαζει ξημερωνει
και ολο πληθαινουν οι καημοι
και στην καρδια οι πονοι

*γιατί δεν σε έχουν φέρει ακόμα??
γιατί είσαι σολντ άουτ στο σάιτ του Τζων Λιουις? http://www.johnlewis.com/guerlain-la-laque-ultra-violet-flourescent-top-coat/p587908

η μαντινάδα απο εδώ

Monday 18 November 2013

Τα αγαπημένα του τελευταίου καιρού

Πριν ανοίξω την ενότητα 'σπαρταριστά beauty διηγήματα για την περίοδο που διανύουμε', το πρώιμο μου χριστουγεννιάτικο μου δώρο σε εσάς καλές μου φίλες/οι, θα κάνω μια μικρή στάση στα αγαπημένα του τελευταίου καιρού.

Seventeen Supreme nail polish in 130 (νομίζω πώς είναι το 130 δηλαδή). Late to the party - Έψαχνα για καιρό το Malice της Chanel, αλλά δεν το βρήκα έτσι και αλλιώς (βγήκε περυσι τον Οκτώβριο ως LE, υπήρχε ποτέ περίπτωση να το έβρισκα? Όχι). Τελος πάντων, φλέρταρα με τα OPI, Debbούλα Lippman, αλλά με έπιασε η τσιγκουνιά και λέω ας πάρω κάτι πιο οικονομικό. Έτσι βρέθηκα στον πάγκο της καλή μας Seventeen, όπου μού γυάλισε το συγκεκριμένο. Είναι ένα χειμωνιάτικο βαθύ κόκκινο, όχι τόσο σκούρο όσο το Malice, αλλά αρκετά όμορφο, κομψό και με γερή δόση shimmer. Το έχω πραγματικά αγαπήσει, γιατί με μια στρώση κάνει τη δουλειά του, στεγνώνει εύκολα, είναι λαμπερό ακόμα και χωρίς τοπ κόουτ και το καλύτερο? Μου θυμίζει Χριστούγεννα. Είναι το ιδανικό κόκκινο για πάρτυ και είναι και ον τρεντ λόγω σίμερ. Εντάξει, η διάρκεια δεν είναι φοβερή (1, 2 μέρες) αλλά σίγουρα καλύτερη απο αυτή που έχουν τα βερνίκια της Chanel.




Illuminator της Radiant. Δεν έχω μαύρους κύκλους, αλλά γενικά χωρίς μακιγιάζ, όλοι μου λένε πόσο κουρασμένη φαίνομαι, οπότε ένα pick me up το χρειάζομαι. Το σύνηθες πρόβλημα που έχω με τα κονσίλερ για τα μάτια, είναι ότι μαζεύουν στις ρυτίδες. Το συγκεκριμένο δεν δημιουργεί τέτοιο πρόβλημα. Φωτίζει τις περιοχές που θέλω, απορροφάται πολύ γρήγορα και δεν μαζεύει. Μου αρέσει πολύ και η τιμη, 16 ευρώ, είναι οκ, αν σκεφτεί κανείς ότι έχω δώσει περισσότερα για high end προιόντα που δεν έχουν κάνει τίποτα.



Σε προηγούμενο ποστ, μια φίλη άφησε ένα σχόλιο για τις θαυματουργές ιδιότητες του δαφνέλαιου σε περίπτωση που πέφτουν τα μαλλάκια σας. Πήγα στο Χόντο, φρίκαρα με τις τιμές της Apivita (10 euroz gia ena mikro boukalaki) και για να πω την μαύρη αλήθεια, πήγα σε φαρμακείο της γειτονιάς όπου πήρα 100μλ για 4 ευρώ σε ωραία εύχρηστη συσκευασία κιόλας. Μια φορά την εβδομάδα κάνω μια μάσκα σε στεγνά μαλλιά, όπου αφήνω το δαφνέλαιο να δράσει για μισή ώρα. Ευτυχώς είναι τέτοιο το προιόν που ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει λαδίλα στα μαλλιά. Οκ δεν μου πύκνωσε το μαλλί, αλλά δεν βλέπω πια τόσες πολλές τρίχες απο εδώ και απο εκεί. Επίσης κάνει τα μαλλιά πιο στιλπνά και λιγότερο κατσιασμένα. Θα συνεχίσω.

Poshe Top Coat - Seche Vite, eat my dust. The best ever και με εκτυφλωτική λάμψη. Κάνει επίσης το μανικιούρ να στεγνώνει σε χρόνο ντε τε. Η τρίτη φορά που το αγοράζω.

Castalia Sensial τζελ καθαριστικό προσώπου - Η εταιρεία μου είχε στείλει ένα μικρό δείγμα και το λάτρεψα τόσο που πήγα και αγόρασα το ίδιο σε μεγάλη συσκευασία (11 ευρώ με την έκπτωση στα φαρμακεία). Πραγματικά αφαιρεί το μακιγιάζ χωρίς να χρειάζεστε και Bioderma απο πάνω. Είναι ένα perle υγρό, που δεν αφρίζει ενοχλητικά όπως άλλα, αλλά ούτε ξηραίνει και την επιδερμίδα όπως τα γνωστά τζελ. Κατάλληλο για τις ευαίσθητες επιδερμίδες και με υπέροχη μυρωδιά πολύ feminine.
Δυστυχώς ο αγαπητός μας Χόντος δεν θα τα ξαναφέρει, οπότε επωφεληθείτε απο τις διάφορες προσφορές που τρέχουν μέχρι να τελειώσει το απόθεμα(τα είχα δεί με 20 τοις εκατό έκπτωση).