Friday 14 December 2012

Δοκιμάζω τώρα


Επειδή βρίσκω την μυρωδιά του Jurlique purifying cleanser αρκετά δυνατή και το προιόν κατάλληλο για τους καλοκαιρινούς μήνες, είπα να επενδύσω σε κάτι πιο ενυδατικό τώρα που έχουμε τσουχτερό κρύο Aromatherapy Associates Soothing balm. Λιγότερο βαρύ απο αυτό της Eve Lom, αφήνει την επιδερμίδα καθαρή και ενυδατωμένη, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Υπέροχη μυρωδιά που πραγματικά σε ξεκουράζει.

Diorskin Sculpt concealer in 002 - Δεν είναι άσχημο. Φαίνεται πιο σκούρο, αλλά η απόχρωση είναι κατάλληλη για δέρματα nc20.

Dermalogica Powerfoliant - Το έχω χρησιμοποιήσει τρεις φορές και υποτίθεται ότι βοηθά στο να κάνει την επιδερμίδα πιο φωτεινή, ''σβήνοντας'' σημαδάκια απο σπυράκια και πανάδες. Δεν μπορώ να το κρίνω ακόμα αν και μετά απο κάθε χρήση φαίνομαι πιο ξεκούραστη==δηλαδή καλό άμα είστε στρεσαρισμένη και θέλετε λίγο να δώσετε μια πιο φωτεινή όψη στην επιδερμίδα σας.

Clarins Lift Minceur Visage - Μια θεραπεία για το βράδυ, που βοηθά λέει το πρόσωπο να κρατιέται στο ύψος του. Ο λόγος που την πήρα?? Πρόσφατα μου κάνανε μια ανάλυση με κάτι μηχανήματα που έχουν στα SK--II και μού είπανε πώς σε ορισμένα σημεία (στα μάγουλα) ε δεν τα πάμε καλά....υπάρχει έλλειψη σφριγηλότητας. Την ἐπαθα την κρίση μου και έτσι αγόρασα αυτήν την κρέμα (με κάτι εκπτώσεις που είχαμε εδώ, ήταν η πιο φθηνή λύση). Το καλό μέχρι τώρα είναι ότι έχει ωραία υφή και δεν είναι βαριά στο πρόσωπο, κάτι που είναι βασικό για εμένα. Ελπίζω να κρατήσει την υπόσχεσή της,βέβαια, θα δούμε.


Ellis Faas foundation samples - Oh yes. Nice....Στρώνει ωραία, δεν είναι βαρύ, αλλά λίγο στην απόχρωση μάς τα χαλάει νομίζω. Πχ η απόχρωση s101 είναι πολύ ανοικτή για nc20.

Benefit They are Real - Δεν νομίζω να την αγόραζα ποτέ, αλλά οκ...Δεν είναι άσχημη παρόλο που έχει λαστιχένιο βουρτσάκι, που δεν μπορώ καθόλου. Ωραίο όνομα, με έμφαση στην ''ειλικρίνεια''.

NYX Mosaic Powder in pink - Τρίβεται εύκολα, αλλά το χρώμα είναι πολύ ωραίο, μιας και φωτίζει την ωχρή επιδερμίδα.

Blast from the past - YSL pur couture in 142 (τελείως 60ς και άχρωμο) αλλά το ξέθαψα πρόσφατα και άρχισα να το συνδυάζω με παλιό cream gloss του Nars στην απόχρωση Chelsea Girls (νομίζω το φορούσαν και στο Sex and The City για αυτό το πήρα σίγουρα)= Ωραίος συνδυασμός, που δεν σε ξεπλένει και κάνει τα χείλια τα φαίνονται ΤΕΡΑΣΤΙΑ.



Η καλύτερη παγίδα για ψώνια?? Στο κατάστημα NYR της γειτονιάς, οι πωλήτριες έβαλαν αυτά τα μικρά containers στην είσοδο του μαγαζιού. Beauty Sleep Concentrate, here I come.

6 comments:

  1. για το nyx τι ενοοεις τρίβεται εύκολα?

    ReplyDelete
    Replies
    1. diladi kaneis mia me to pinelo kai exei figei to arketo proion apo to compact.

      Delete
  2. Okay I am sold on the AA Soothing cleansing balm, ξεκινάω επισήμως stalking για discount codes..

    ReplyDelete
  3. keep us informed about the Clarins it seems really interesting

    ReplyDelete
  4. Μην πιστευεις τα μηχανηματα. Το δερμα σου φαινεται τελειο! Θελω να δοκιμασω προιοντα της dermalogica....
    If you like pointy pumps you will like my latest post...
    http://www.beauty-is-within.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  5. Το Skin Veil της Έλλις είναι πανέμορφο, πανάκριβο και με απογοητευτικό χρωματολόγιο. Η επίσημη τοποθέτηση της εταιρείας είναι ότι για να πετύχεις ακριβώς το χρώμα σου, μπορείς να αγοράσεις 2 αποχρώσεις (60+€ έκαστη) και να αναμειγνύεις. Έλλις μου, δεν ξέρω, πώς να στο πω, γκετ ρήαλ.
    Στις neutral/yellow based αποχρώσεις ξεκινά με το S101 που είναι N/NC15-20 και η αμέσως επόμενη επιλογή είναι το S104, ένα NC35-40ish.

    Το καλό με τα Έλλις Φαας είναι ότι μπορούμε να τα βρούμε στη θεσσαλονίκη (φάε τη σκόνη μας, Αθήνα) και να τα πιάσουμε, να δούμε υφή, αποχρώσεις κλπ από κοντά και επίσης ότι οι τιμές είναι ίδιες με αυτές του website της Έλλις (νομίζω όλοι συμφωνούμε στο ότι θα μπορούσε να τα έχει χτυπήσει πολύ προς τα πάνω). Το κακό είναι ότι η κυρία που έχει το (όμορφο) posh μαγαζάκι είναι ξινή, ανενημέρωτη για τα shades και δεν υπάρχει πε-ρί-πτω-ση να δεχθεί να δώσει δείγμα για να το δεις μόνος σου νε την ησυχία σου, θέλει να σε πασαλείψει πάση θυσία εκεί επιτόπου.

    Για το ΝΥΧ: δεν μου άρεσε τόσο πολύ αυτό το ρουζάκι τελικά, τα κλασικά ρουζ της εταιρείας (με την τετράγωνη καπιτονέ εμφάνιση) έχουν πιο απαλή υφή (τρίβονται το ίδιο παρόλα αυτά) και νομίζω αρκετά καλύτερη διάρκεια στο δέρμα.

    ReplyDelete