Sunday 13 November 2011

Οικουμενική της τρίχας

Τον τελευταίο καιρό που παρακολουθούσα όπως όλοι μας βέβαια τις εξελίξεις μέχρι την αναγελλία του νέου μεταβατικού πρωθυπουργού και όλο τον ντόρο και την κατακραυγή με ''το θα γίνει δεν θα γίνει, θα κάτσω δεν θα κάτσω, θα φύγω δεν θα φύγω, θα μείνω δεν θα μείνω''. σκέφτηκα τα εξής.

Ότι και εμείς δεν πάμε πίσω. Ακόμα για απλά πράγματα, διακατεχόμαστε απο την ίδια δόση παραφροσύνης. Παράδειγμα η δική μου αναποφασιστικότητα (και δεν είμαι καν ιχθύς=ο βασιλιάς της αναποφασιστικότητας), με μια απλή αναλογία.

Εδώ τα σαμπουάν που έχω on the go αυτή τη στιγμή - όπως βλέπεται η αναποφασιστικότητα στο μεγαλείο της.







Χρησιμοποιώ κάτι πάραμπεν φρι της Ducray και της Bodyfarm, το Cotton, της μπύρας - Orzene, της Joico, του Body shop, της Klorane και και και.

Και μετά τα ίδια παντελή μου και στο ΄΄στάιλινγκ' με ακόμα μια δόση αναποφασιστικότητας, βλέπε primer της Structure (ναι υπάρχει και πράιμερ σε σπρέι για τα μαλλιά), Volumizing Spray του Fekkai, Straightening Balm του Trevor Sorbie και της Παναγιάς τα μάτια. Μόνο το κερασάκι στην τούρτα λείπει...



Και η πλάκα είναι ότι μετά απο όλα αυτά - άπειρους συνδυασμούς προιόντων αντί να διαλέξω ένα και να τελειώνω -, πάλι ευχαριστημένη δεν είμαι. Σαν κατσιασμένη φαίνομαι (δεν ξέρω αν είναι η εποχή ή εγώ).


Υγ τον διαγωνισμό απο κάτω θα τον αφήσω να τρέξει μέχρι τέλος επόμενης εβδομάδας.

5 comments:

  1. Εγω νομίζω ότι απλά δεν εχεις βρει αυτό που σου ταιριάζει! Συμβαινει σε όλες μας!

    ReplyDelete
  2. "ιχθύς=ο βασιλιάς της αναποφασιστικότητας": αυτή είμαι εγώ! χεχε

    Πώς και τόσα πολλά σαμπουάν; Προσωπικά, με το κλασικό Pantene ή το ανάλαφρο Syoss είμαι ευχαριστημένη. Άστο, αν γίνω αναποφάσιστη και στα σαμπουάν-αφρόλουτρα, κτλ. δε θα ξεκολλάω από το Hondos Center!

    ReplyDelete
  3. τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει... μα το δικό μου μπάνιο... :Ρ κ οι δίδυμοι αναποφάσιστοι είμαστεεεε! :Ρ

    ReplyDelete
  4. χεχεχε!μου θυμίζει το δικό μου μπάνιο απλά με άλλα προϊόντα!
    το τι χρήματα έχω πετάξει στην αναζήτηση του τέλειου σαμπουάν δε λέγεται!
    το ένα έτσι,το άλλο γιουβέτσι και δε συμμαζεύεται!
    τελευταία παίρνω ένα της Kiehl's για λιπαρά μαλλιά(το έχω πάρει 3 φορές) αλλά δε μου κάνει πλέον καρδιά να δώσω πάλι 20κάτι ευρώ και έχω προβληματιστεί πολύ!!!!
    ΒΑ_ΣΑ_ΝΑ!

    ReplyDelete
  5. at change the cut: pes sto psemata.:) mipos exoume OCD? 20 evro gia sampouan e? min nomizeis ta exo dosei gia fekkai opote den pao piso alla ama louzesai kathe mera asto....BA_SA_NA opos les

    ReplyDelete