Thursday 29 July 2010

Όλα τα καλά, τελειώνουν γρήγορα

Στιγμιαίως ξέχασα το πιν μου, αλλά ευτυχώς το θυμήθηκα, γιατί κάτι μου έκανε φοβερή εντύπωση και ήθελα να το αναφέρω. Πέρασα απο το σταντ της Σανέλ σε γνωστό εμπορικό της πόλης και έμαθα ότι η απόχρωση Mademoiselle 05 ( Rouge Coco) που φοράει η Βανέσα Παραντί στην διαφήμιση έχει ήδη εξαντληθεί. Λίγη ρέγουλα, κορίτσια. Υποτίθεται ότι ακόμα είμαστε σε φάση διακοπών.

Monday 26 July 2010

Κλειστόν Λόγω Μελαγχολίας


(απο το σάιτ της εταιρείας, μιας και ξέχασα το μολύβι στην Αθήνα).


Αυτός ο τόσο έξυπνος τίτλος δεν είναι δικός μου. Είναι όμως απο ένα βιβλίο που πρόσφατα έβαλα στη βαλίτσα της επιστροφής, στα βόρεια. Μου αρέσει γιατί περιγράφει ιδανικά το vibe της τωρινής πραγματικότητας. Τί να γράψεις άλλωστε μετά τις διακοπές?

Αν και οι ξένοι έχουν συνδέσει την Ελλάδα του σήμερα με τις εξεγέρσεις (μέχρι τώρα με ρωτάνε αν τα πραγματα είναι ήσυχα στην Αθήνα) αλλά και την κακή οικονομική πολιτική, εγώ παίρνω απο αυτήν κάτι άλλο - την πολυτέλεια του να είσαι απόλυτα φυσικός και ελεύθερος. Στην Ελλάδα δεν φοράω μέικ απ. Πώς να σταθεί άλλωστε στους 30+. Οι καλύτεροι σύμμαχοι, μια αντηλιακή Κλαρίνς απο πέρισυ και ένα μισο λιωμένο λιλά μολύβι Μάντισον (ρετρομάνια - η Υβέτ Τζάρβις και η ατάκα ''όπως Αμερική''), απο το φαρμακείο της χώρας.